Pikáns lehet a bemutatkozás

2020-01-19 11:06:54
Kisvárda FC

Ha rá esik a választás, Dombó Dávid éppen a korábbi csapata ellen mutatkozhat be kisvárdai színekben.

Volt rá esély, hogy már az egyiptomi edzőtáborban csatlakozik csapatunkhoz új kapusunk, de akkor még nem született meg az egyezség a két klub, vagyis a Mezőkövesd és a Kisvárda Master Good között. Csütörtökön aztán pont került Dombó Dávid ügyének végére, így a pénteki edzőmeccs (Minaj, 1–0) második félidejében már a 26 éves futballista állt a kapuban – miután aláírta szerződését az élvonal hetedik helyezettjéhez.

„Készen álltam arra, hogy Kisvárdára igazoljak, a két klub pedig végül csütörtökön tudott megegyezni egymással, így örömmel csatlakoztam végre új csapatomhoz – mondta a szerződés megkötése után Dombó Dávid. – Köszönöm a mezőkövesdieknek az ott töltött éveket, de mostantól a kisvárdai feladataimra kell koncentrálnom. Az erőnlétemmel nincs gond, hiszen a második számú mezőkövesdi csapatnál minden nap volt edzésünk, úgy gondolom, abszolút nincs lemaradásom, és gond nélkül tudok csatlakozni az NB I-es új csapatomhoz.”

Védjen bárki is majd a három kisvárdai kapus közül, Felipe távozása után nehéz örökséget vesz át. Az új szerzemény készen áll arra, hogy feledtetni tudja a brazil kapust?

„Úgy gondolom, hogy készen állok rá, bár egyértelmű, mindhárman arra pályázunk, hogy ez így legyen – felelte a 26 éves, pápai születésű, szombathelyi nevelésű kapus.

Dombó Dávid Kisvárdára igazolásával az idei első mérkőzésünknek meg is van a pikantériája.

„Tisztában vagyok vele, hogy a január huszonötödikei, idei első fordulóban Mezőkövesd–Kisvárda mérkőzést rendeznek, amely valóban pikáns lehet a számomra, egyúttal izgatottan várom.”


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló