Vonzza az 1–0-s meccseket

2019-11-22 20:02:11
Kisvárda FC

A szombati találkozó játékvezetőjével négyből háromszor értünk el ilyen eredményt.

Ha a két csapat egymás ellen játszott mérkőzéseinek eredményei alapján azt írtuk, hogy a győztes legalább három gólt szerez a szombati mérkőzésen (a DVSC elleni meccseinknek eddig ez volt a sorsa), akkor a játékvezető kiléte azt mondatja velünk, hogy alighanem egy gól dönt majd.

A szombati Kisvárda Master Good–DVSC összecsapást ugyanis az az Iványi Zoltán vezeti, akinek az irányítása mellett az utóbbi három meccsünk csupa 1–0-s (vagy 0–1-es) eredményt hozott. A negyedik, ami a sorban az első volt még 2018. október 20-án pedig 1–2-t – akkor a Mezőkövesd nyert a Várkertben.

Azóta még annak az évnek decemberében Iványi sípszava mellett 1–0-ra vertük hazai pályán a Puskás Akadémiát, majd jött a Ferencváros elleni két 0–1 – előbb március 31-én a Várkertben, majd már a mostani bajnokságban, szeptember 29-én az Üllői úton. Szóval, ezeken a mérkőzéseken egy győzelem és három vereség a mérlegünk, a gólkülönbség 2–4.

Iványi Zoltán ezeken a meccseken egyetlen egy büntetőt sem ítélt, a piros lapot egyszer alkalmazta – a kisvárdai Pavlo Lukjancsukkal szemben a márciusi Fradi elleni meccsen. Kilencszer mutatta fel kisvárdai játékosnak a sárga lapot, tizenegyszer az ellenfélnek, a „kedvenc” figyelmeztetettje Teodorosz Beriosz volt, akit háromszor „sárgázott fel”.

A DVSC ellen Iványi Zoltán munkáját oldalvonali asszisztensként Albert István és Csatári Tibor, az alapvonalaknál Csonka Bence és Lovas László segíti, míg a tartalékjátékvezető Medovarszki János lesz.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló