Féltucattal szakadt meg a rossz sorozat

2019-10-13 15:39:27
Kisvárda FC

A megyei I. osztályú bajnokságban szereplő második csapatunk gólzáporos meccset játszott.

Volt min javítania a megyei I. osztályban szereplő második számú csapatunknak, hiszen az utóbbi öt meccséből négyet elveszített, és visszaesett a tabella13. helyére. A forduló előtt kevés csapat állt mögöttünk, azokból az egyik, a 15. helyen álló, edzőváltáson is átesett Tiszakanyár volt az ellenfelünk.

A mérkőzést műfüves pályán játszották, és szépen potyogtak rajta a gólok, különösen az 1–0-s eredményt hozott első félidő után. A kezdeményezés és az előny rendre a kisvárdaiaknál volt, 3–0 és 5–1 után tudott szépíteni a vendégcsapat, de a hazai győzelem nem forgott veszélyben. A mieink végül féltucat gólig jutottak.


TISZÁNTÚLI TAKARÉK MEGYEI I. OSZTÁLY, 10. FORDULÓ

Kisvárda Master Good II–Tiszakanyár SE 6–2 (1–0)

Várkert, 150 néző, v.: Kertész Cs. Kisvárda II: Odincov – Severnyov (Révész Bálint), Molnár Marcell, Avetiszjan, Baranyai Á., Ivancso, Cukalasz, Anderson Pico, Riznicsenko (Lusánszki), Gyüre T., Atamasz (Illés G.). Edző: Nagy Sándor

Gól: Gyüre T. 3, Anderson Pico, Cukalasz, Lusánszki

Nagy Sándor: – Végre örülhetünk a három pont megszerzésének, ami nagyon fontos volt számunkra. De azért kiütköznek a hibáink, amin változtatnunk kell.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló