A hetedik te magad légy!

2019-10-05 22:54:14
VLA

Utánpótláshíradó: A kedvező helyezésüket és a veretlenségüket sem veszítették el.

A Budapest Honvéd-Magyar Futballakadémia nemrégiben átadott, minden igényt kielégítő akadémiai központjában lépett fel két középső korosztályos utánpótláscsapatunk, amelyek az előző bajnokságban saját jogon harcolták ki a feljutást a honi elitbe. Ezek után az U14-esek és az U15-ösök is veretlenül, az első és a második helyen állva látogattak az egyik legmeghatározóbb magyar utánpótlásműhely elit csapataihoz.

A kisvárdaiak a státuszukat a meccs utánra is megtartották, vagyis továbbra is veretlenek és a pozíciójuk sem változott – ez hatalmas szó.

Az U14-esek a hetedik meccsükön a hetedik sikerüket aratták, ehhez elég volt most egyetlen találat, no meg a jó védekezés is. A nagyobbak is vezettek az első félidőt követően, ám a listavezető Honvéd kiegyenlített, de összességében ezen a fronton is megőrizte veretlenségét a Kisvárda.


MLSZ U15 I. OSZTÁLY, 7. FORDULÓ

Bp. Honvéd-MFA–Várda LA 1–1 (0–1)

VLA: Popovych – Adu, Ténai, Juhász Dávid, Vojtkó, Lukecha, Jávor A. (Romanchuk), Napuda (Bíró B.), Babych, Puporka, Ivanicja (Széll). Edző: Révész Csaba

Gól: Ivanicja

Révész Csaba:Igazi rangadót játszottunk, az első félidőben mi domináltunk és a vezetést is megszereztük a válogatott gerincét adó Honvéd ellen. A második félidő az ellenfélé volt, így a döntetlen igazságos. Nagyszerű munkát végeztek a srácok.


MLSZ U14 I. OSZTÁLY, 7. FORDULÓ

Bp. Honvéd-MFA–Várda LA 0–1 (0–1)

VLA: Révész Barnabás – Racskó, Kovács K. (Juhász Dominik), Dócs, Kőrizs Á., Rózsa S., Kereszti (Kovács N.), Babjak (Krisztián A.), Kozyk, Veress M., Scsadej (Ésik Á.). Edző: Deák Béla

Gól: Dócs

Deák Béla: – Magyarország egyik legjobb akadémiai csapata ellen játszottunk, teljesen európai körülmények között. Büszke vagyok a csapatra, mert teljes mértékben sikerült megvalósítani az elképzelésünket. Bàr az egész mérkőzésen nem tudtuk alkalmazni a ránk jellemző offenzív játékot, de a megbeszélt időszakokban és helyeken igen. Egy ilyen szituációból szereztük meg a győztes találatot is. A második félidőben részben tudatosan, részben az ellenfél minőségi játéka miatt többet kellett védekeznünk, de ezeket a játékhelyzeteket is jól oldották meg a srácok, mert a Honvéd csak rögzített helyzetekből tudott veszélyesztetni. Összességében nagyszerű mérkőzés volt, ami segítette a csapat további fejlődését. Gratulálok a csapatnak, és köszönet a nagyszerű szurkolásért.


A fotón: Érthető az U14-es csapat öröme és a gyerekek hozzátartozóinak nagy öröme, hiszen szép győzelmet arattak a Honvéd otthonában


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló