Kétszer egy gól döntött

2019-10-04 19:49:34
Kisvárda FC

Igazi rangadókat játszottak a legkisebb korcsoportos akadémiai csapataink.

Mindkét korosztályban rangadót játszottak csapataink pénteken a DVSC-DLA vendégeként az U13-as és az U12-es bajnokságban. A kisvárdaiak fel tudtak nőni a feladathoz, és a korosztályban országosan a legjobbak közé sorolt debrecenieket nagy harcra késztették. Végül egy-egy gól döntötte el a mérkőzéseket – sajnos, nem a mieink javára, így mindkét korosztályban oda lett a veretlenség.


MLSZ U13 I. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 5. FORDULÓ

DVSC-DLA–Várda LA 1–0 (1–0)

VLA: Tóth M. – Kancsij, Kertész P., Gergely B., Kozma Zs. – Badari, Tercza, Perpék –Molnár Milán, Siksai, Kun Á. Csereként léptek pályára: Barati, Milik, Kovács D., Laczai, Sztojka. Edző: Virágh István

Virágh István: – Csalódást láttam az arcokon, aminek örülök, mert a fiúk tudják, mennyi munkát tettek bele ebbe a mérkőzésbe is. Azonban látni, merre kell mennünk, miben kell fejlődni, és a cél, a jövő nyár előttünk, hogy addigra még közelebb kerüljünk minden szempontból a nagyon jó erőt képviselő debreceniekhez. A második félidőben nyújtott játék büszkévé tehet mindenkit!


MLSZ U12. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 5. FORDULÓ

DVSC-DLA–Várda LA 1–0 (1–0)

VLA: Kovács O. – Horvat A., Ablonczy, Polyák, Bíró B., Hodovanets, Pfajfer, Pekarik, Máté Cs. Csereként léptek pályára: Korbács, Sinkó, Ivánkó, Józsa-Vince, Iski B., Erdős, László Á., Iski L. Edző: Erős Gábor

Erős Gábor:Tipikus egygólos mérkőzés volt, amit sajnos nem mi szereztünk. Csalódott vagyok, hiszen már többször előfordult velünk, hogy nem tudtunk átlépni a saját árnyékunkon. Be kell ismernünk, hogy ezen a mérkőzésen gyengén játszottunk. Közösen megnézzük majd,és tanulni fogunk a hibáinkból!


Fotó: dvsc.hu


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló