Közel a ponthoz a listavezető ellen

2019-09-29 19:44:54
Kisvárda FC

Hiába vezetett a második számú csapatunk, vesztesen jött le a pályáról vasárnap.

Jól indult a megyei I. osztályban szereplő II-es csapatunk vasárnapi mérkőzése az éllovas Nagyhalász ellen, hiszen Severnyov Róbert végén már az első negyedórában gólt szerzett. Az előny azonban nem tartott ki, a halásziak szünet előtt egyenlítettek, majd a második játékrész elején a vezetést is megszerezték. Mindkét gól rögzített helyzetből született.

Ahogy a két vendégtalálat előtt, úgy a folytatásban is több helyzete volt a Kisvárda II-nek, de nem tudtak a kapuba találni, így annak ellenére is vereséget szenvedtek, hogy ezen a meccsen többet érdemeltek volna.


TISZÁNTÚLI TAKARÉK MEGYEI I. OSZTÁLY: 8. FORDULÓ

Kisvárda Master Good II–Nagyhalász 1–2 (1–1)

Várkert, 200 néző, v.: Resán G.

Kisvárda II: Zöldesi I. – Abov, Lusánszki (Újvári ), Nahirnij (Molnár M.), Riznicsenko (Illés G.), Cukalasz, Szőr, Barta Á. (Tóth M.), Severnyov, Himik, Gyüre T. (Ötvös Sz.). Edző: Nagy Sándor

Gól: Severnyov, illetve Nagy N., Pap M. Kiállítva: Himik (76.)

Nagy Sándor: – Úgy gondolom, ezúttal nem a jobb csapat nyert. Mindent téren felülmúltuk a Nagyhalászt, csak egy dologban maradtunk alul, kevesebb gólt szereztünk, Kaput eltaláló lövés nélkül, két pontrúgásból nyerte meg a vendégcsapat a mérkőzést.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló