Sorsoltak a Magyar Kupában

2019-09-27 12:14:54
Kisvárda FC

Csapatunknak NB III-as ellenfelet húzott az olimpiai bajnok Dunai Antal az október 30-i játéknapra.

Nem sokat kellett várni arra, hogy péntek kora délután az MLSZ székházában kiderüljön, melyik csapattal kerül szembe a Kisvárda Master Good a Magyar Kupa következő körében, amelynek tétje a legjobb 32 közé jutás.

Mivel élvonalbeli csapatok nem kerülhettek egymással szembe, ezért az olimpiai bajnok labdarúgó Dunai Antal azon csapatokkal kezdte a sorsolást, akik NB I-es ellenfelet kaptak. Elsőként a Kozármisleny nevét tartalmazó gömböt húzta ki a piros golyók közül, majd a sárgák, vagyis az NB I-esek közül azonnal mellérendelte a Kisvárdát.

A sorsolás nem túl kedvező, hiszen NB III-as csapat az ellenfél, amely liftezőnek tekinthető a másod- és a harmadosztály között, ráadásul a kupában hagyományosan jól szerepel. És annak sem örülünk, hogy sokat kell utazni a meccsre, hiszen Pécs melletti, baranyai településről van szó. A hivatalos játéknap október 30., vagyis a Puskás Akadémia (október 26.) elleni hazai és a diósgyőri (november 2.) bajnokink között kell majd átutazni oda-vissza az országot.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló