Micsoda fordítás!

2019-09-15 08:00:50
VLA

Utánpótláshíradó: A hátrányba kerülő csapatunk nyert, a vezetéshez jutó pontokat vesztett.

Megőrizte veretlenségét a Várda LA párhuzamosan versenyző U14-es és U15-ös korosztálya az NB I-ben, de a két csapatnak már nem százszázalékos az összmérlege. Pedig a nagyobbak is közel álltak a negyedik győzelmükhöz, hiszen a második félidőben másodszor is megszerezték a vezetést, ami nem tartott ki a végéig, mert a Mol Fehérvár a hajrában tizenegyeshez jutott, amit értékesített is.

Az U14-esek nem akármilyen meccset nyertek meg. Az első félidőben 2–0-ra vezetett már a „Vidi”, ám jókor jött a szünet előtt szerzett szabadrúgásgól. A második játékrészben hatalmas offenzívát indított a VLA, és sikerült egyenlíteni, majd a következő támadásból újabb gólt szereztek a kisvárdaiak, ami már a győzelmet jelentette a számukra. Parádés fordítás volt!


MLSZ U15 I. OSZTÁLY, 4. FORDULÓ

Várda LA–Mol Fehérvár FC 2–2 (1–1)

VLA: Popovych – Torma, Adu, Ténai, Juhász Dávid, Romanchuk (Napuda), Lukecha, Kosovshchuk, Puporka, Ivanicja, Babych. Edző: Révész Csaba

Gól: Kosovshchuk, Puporka

Révész Csaba: – Három hónap után szokatlan volt a műfüves pálya, valamint az erős szél megzavarta néhány játékosomat. A második félidőben megvoltak a helyzeteink a győzelemhez, de azok sorra kimaradtak. Ennek ellenére büszkék lehetünk, hogy az NB I-ben veretlenül várhatjuk az ötödik fordulót.


MLSZ U14 I. OSZTÁLY, 4. FORDULÓ

Várda LA–Mol Fehérvár FC 3–2 (1–2)

VLA: Révész Barnabás – Dócs, Kovács K., Rózsa S., Kereszti, Babjak (Kőrizs Á.), Ésik Á. (Krisztián A.), Kozyk, Racskó, Veress M., Scsadej (Kovács N.). Edző: Deák Béla

Gól: Ésik Á. 2, Kereszti

Deák Béla: – Azért jó ez a bajnokság a gyerekek fejlődése és tanulása szempontjából, mert itt minden egyes hibánkat góllal bünteti az ellenfél. Pozitívuma a mérkőzésnek, hogy a srácok null kettes állásnál sem jöttek zavarba, átvettük a játék irányítását és megérdemelten fordítottuk meg az eredményt, és a helyzetek alapján nagyobb különbségű is lehetett volna a győzelmünk. A második félidei teljesítmény miatt nagy dicséretet érdemel a csapat.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló