Emlékezetes debütálás

2019-09-07 13:22:12
VLA

Utánpótláshíradó: Az U12-es a bajnoki rendszerben, az U13-asok nagypályán mutatkoztak be az Eger ellen.

Az alsó korosztályos akadémiai fiúcsapataink számára is elkezdődött a bajnokság szombaton. Ráadásul számukra nem akármilyen alkalom volt a mostani, hiszen az U12-esek az első hivatalos bajnoki meccsüket játszották (háromnegyed pályán, nyolc plusz egyes rendszerben), míg az U13-asok nagypályán debütáltak.

Talán az ebből adódó elfogódottság jellemezte mindkét csapatunk Eger elleni játékát az első félidőben, de azért így is vezetett mindkét csapatunk 2–0-ra. Nemcsak amiatt alakult párhuzamosan a két csapat összecsapása, mert egyidőben játszották, hanem mert a második játékrészben Virágh István és Erős Gábor tanítványai is megnyitották a gólcsapot, így fölényes győzelmekkel debütáltak.

Soha rosszabb folytatást!


MLSZ U13 I. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 1. FORDULÓ

Várda LA–Eger SE 10–1 (2–0)

VLA: Tóth M. – Molnár M., Gergely B., Kozma Zs. – Szikszai, Perpék, Badari – Kun Á., Kancsij, Milik. Csereként pályára lépett: Barati, Kertész P., Kovács D., Sztojka. Edző: Virágh István

Gól: Kancsij 3, Tercza 3, Szikszai, Badari, Kun Á., Barati

Virágh István: – Eredményesen mutatkoztak be a fiúk nagypályán, ez remélhetőleg még több munkára inspirálja őket. Látjuk, miben kell fejlődni, de örülök annak, hogy szorgalmas, fejlődni akaró csibészek, akik előtt komoly célok lebegnek.

MLSZ U12 I. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 1. FORDULÓ

Várda LA–Eger SE 6–0 (2–0)

VLA: Korbács – Horvat A., Ablonczy, Polyák, Buda M., Pekarik, Bíró B., Hodovanets, Máté Cs. Csereként pályára léptek: Juhász G., Józsa-Vincze, Iski L., Ivánkó, Sinkó, Iski B., Erdős Zs., László Á. Edző: Erős Gábor

Gól: Buda M. 2, Iski L. 2, Ivánkó, Pekarik

Erős Gábor: – Először is gratulálok a srácoknak a bemutatkozáshoz, átestek a tűzkeresztségen, és nagyon szép siker részesei voltak. Elégedett voltam a mutatott játékkal, nagyon pici hiányérzetem a helyzetkihasználás miatt van, ezt a hat szerzett gól ellenére mondom.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló