Ilyen is, olyan is volt vele

2019-08-16 19:09:18
Kisvárda FC

Az a játékvezető fújja a sípot szombaton, aki tavaly az első kisvárdai NB I-es meccset dirigálta.

Amilyen hamar találkoztunk vele az NB I-ben, olyan sokat kellett várni a duplázásra. Az MLSZ játékvezetői küldéséből kiderül, hogy Pintér Csaba vezeti a szombati Budapest Honvéd–Kisvárda Master Good összecsapást.

A 41 éves, Vas megyei spori vezette az első NB I-es meccset a kisvárdai stadionban, de a Fradi elleni tavaly augusztus 11-i 0–2 óta a mérkőzés dirigenseként nem találkoztunk vele.

Korábban az NB II-ben két nagy rangadónkat is dirigálta: 2017. júniusában a balmazújvárosi, feljutásról döntő „ezüstderbit”, amelyet 1–0-ra elveszítettünk, aztán annak az évnek a novemberében ő fújta a sípot akkor, amikor a Várkertben 1–0-ra legyőztük az MTK-t.

Visszatérve a Fradi elleni meccsünkre, akkor a kisvárdai játékosok közül kiállította Anton Sindert és Teodorosz Berioszt is, valamint tizenegyest is ítélt ellenünk, amit Davide Lanzafame értékesített. Az olasz támadó ugye éppen a szombati meccsen tér vissza a Honvédhoz…

A 67. NB I-es meccsét vezető Pintér Csaba segítői lesznek: Tóth Vencel, Becséri Gergely (oldalvonali asszisztensek), Szilasi Szabolcs, Kulcsár Katalin (alapvonali asszisztensek) és Vígh-Tarsonyi Gergely (tartalékjátékvezető).


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló