Így igazán kerek a történet

2019-08-08 13:11:55
Kisvárda FC

Két játékosunk is élen végzett a megyei napilap által meghirdetett szavazáson.

A megyei napilap, a Kelet-Magyarország évek óta megrendezi az Év futballcsillaga játékát, amelyen az előző bajnoki szezon, esetünkben a 2018-2019-es idény legjobbjait választják meg a lap olvasói. A díjátadó gálát csütörtökön délután tartották meg.

A kategóriánként (NB I, NB II, NB III, megyei I. és II. osztály) meghirdetett szavazáson az egyikben biztos volt a kisvárdai siker, hiszen Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét egyedül a Kisvárda Master Good képviseli az NB I-ben. Nos, talán az sem nagyon meglepő, hogy játékosaink közül csapatkapitányunk, Lucas lett az olvasói szavazatok alapján a díjazott. A brazil-magyar középpályás számára ezzel a díjjal lett igazán kerek a mögöttünk hagyott emlékezetes év, hiszen két, eltiltás miatt kihagyott mérkőzés kivételével végig ő viselte a csapatkapitányi karszalagot, övé a klub történetének első NB I-es gólja és a bennmaradás kiharcolása is felér egyfajta címmel. Lucas nem először lett díjazott a gálán, évekkel ezelőtt öve volt a Szabolcs Online közönségdíja.

Az már talán nagyobb meglepetés, hogy a megyei I. osztályú jelöltek közül is kisvárdai futballista kapta a legtöbb szavazatot. A már NB II-es mérkőzéssel is rendelkező, mindössze 18 éves Szőr Levente fejlődése szempontjából valóban sokat jelentett a második csapatunk színeiben, a felnőttek között töltött év, ennek megkoronázásaként kapta meg a kategória közönségdíját.

Csapatunk díjazott játékosainak szívből gratulálunk, a rájuk szavazóknak köszönjük a bizalmat! Miként elismerésünk a többi kategóriagyőztes, Hornyák Marcell (Nyíregyháza Spartacus, NB II), Pálinkás Gergő (akkor még Nyírbátori FC, NB III), Szilágyi Gábor (Encsencs, megyei II. osztály) és Sándor Dávid (a Szabolcs Online közönségdíja, Kemecse) elsőségéhez is!


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló