Négygólos folytatás

2019-07-20 18:52:20
Kisvárda FC

Az elején a Vasas, szünetben már csapatunk vezetett az Illovszky-stadionban.

Nem indult jól a kisvárdaiak számára a szombati második mérkőzés, hiszen Birtalan Botond már a második percben vezetést szerzett a Vasasnak – immár a vadonatúj Illovszky-stadionban. Az egyenlítésre sem kellett sokat várni, Kovácsréti Márk remek beadásából Hugo Seco avatta fel kisvárdai részről a szentélyt. A folytatásban Tischler Patrik egyedül ugrott ki, de nem jutott lövésig, a cselei pedig nem sikerültek, a másik oldalon Mihai Mincának kellett kétszer is védenie. Szünet előtt megszereztük a vezetést, Bohdan Melnik lövését a Vasas-védők és a kapufa közösen hárította, a kipattanót Melnik fejjel megmentette és Tischler egy lépésről fejelte a hálóba.

A térfélcserét követően tíz perc múlva jött a menetrendszerű Birtalan-gól, amivel egyenlített a Vasas. A cserékből is jutott erre a mérkőzésre, Teodorosz Berioszt deréksérülés miatt kellett lecserélni. Ha már sérülés, Gheorghe Grozav a combját fájlalja, ezért hagyta ki a mérkőzést, mellette Cornel Ene sem volt bevethető. Az utolsó negyedórára jött a legfrissebb szerzemény, Claudiu Bumba, addigra már Rados Protics második sárga lapos kiállítása miatt emberhátrányban játszott a Kisvárda. Az eredmény már nem változott, holott kontrákból lett volna lehetősége a Kisvárdának megszereznie a győztes gólt, a másik oldalon pedig Hinora Kristóf lövése után védett nagyot Minca.


ELŐKÉSZÜLETI MÉRKŐZÉS

VASAS–KISVÁRDA MASTER GOOD 2–2 (1–2)

Illovszky-stadion, 300 néző, v.: Bogár G.

VASAS: Bősz (Bánfalvi) – Terbe, Viczián, Tóth B., Lakatos Cs. (Hajdú Á.), Kovács M. (Daróczi) – Hinora, Szatmári L. – Birtalan, Szatmári L., Király B. (Tóth L.) – Balajti (Szedlák)

KISVÁRDA: Minca – Melnik, Beriosz (Rubus), Kravcsenko, Protics – Lucas (Bumba), Karaszjuk – Hugo Seco (Gosztonyi), Cukalasz, Kovácsréti (Ilics) – Tischler

Gólszerző: Birtalan 2, illetve Hugo Seco, Tischler

Kiállítva: Protics


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló