Felipe el sem hiszi

2019-05-28 06:25:59
Kisvárda FC

Brazil játékosunk reakciója arra, hogy a sportnapilapban az

A már Brazíliában pihenő kapusunkhoz, Felipéhez is eljutottak a hírek, miszerint a Nemzeti Sport osztályzatai alapján ő lett az NB I legjobb kapusa a 208-2019-es szezonban. Felipe ennek kapcsán az alábbi bejegyzést tette közzé:

Nagyon boldog vagyok mindennel, ami velem történt ebben a szezonban. Nem voltam benne biztos, hogy képes leszek-e még magas szinten játszani, sokan támogattak, de szinte el sem hiszem, hogy a bajnokság legjobb kapusának választottak meg. Nagyon kifizetődő volt a munka. Ez az út megfizethetetlen. Nagyon boldog és izgatott vagyok, köszi minden erőfeszítést és minden áldozatot. Nem volt könnyű, de megérte, hogy a legjobbat tedd, amit csak tudsz. Az eredmény az erőfeszítés azonos arányban fog jönni.”

Felipe arra is büszke, hogy nemcsak a Nemzeti Sportban, hanem az M4 Sport szakértőjénél, Bozsik Péternél is ő lett az év kapusa. A korábbi szövetségi kapitány csupa ferencvárosi és Vidi-játékos közé jelölte a 2018-2019-es bajnokság válogatottjába: Felipe (KIsvárda Master Good) – Lovrencsics G. (Ferencváros), Juhász R. (Mol Vidi FC), Blazic (Ferencváros), Stopira (Mol Vidi FC) – Pátkai (Mol Vidi FC), Haratin (Ferencváros) – Nego (Mol Vidi FC), Lanzafame (Ferencváros), Petrjak (Ferencváros) – Szihnyevics (Ferencváros).


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló