A duplázó duplája

2019-05-06 17:03:19
Kisvárda FC

Most sem hiányozhattak a kisvárdai játékosok a forduló válogatottjából.

Nem meglepő módon a 31. fordulóban a teljes mezőnyből egyedüliként két gólt szerzett játékosunk, Gheorghe Grozav nem hiányozhat a forduló válogatottjából. Sőt, Gicunak tartozunk még egy bejelentéssel, hiszen a Haladás elleni 1–2 alkalmával nyújtott teljesítményét is azzal honorálta a csakfoci.hu szakportál, hogy akkor is jelölte az aktuális kör álomcsapatába. Akkor ez volt az indoklás: „Korán megszerezte a vezetést a csapatának a Haladás ellen, több ígéretes próbálkozása volt – hol Királynak kellett védeni, hol a védők mentettek – és emellett a passzai is ültek, amiket kiosztott. Nem rajta múlt, hogy csapata pont nélkül maradt.”

A Debrecenben két gólt szerzett Grozav most sem hiányozhatott a csakfoci.hu csapatából – zsinórban harmadszor, hiszen az MTK elleni bajnokit követően is bekerült oda. A román válogatott támadónak most társa is akadt, hiszen a védelemben helyet kapott Teodorosz Beriosz is – ő először ebben a bajnokságban. A virtuális csapatot edző szakember is ismerős lehet a számukra, hiszen Dajka László lett a forduló válogatottjának edzője.

A 31. forduló válogatottja a csakfoci.hu szerint: Dibusz (Ferencváros) – Lovric (Bp. Honvéd), Beriosz (Kisvárda Master Good), Pillár (Mezőkövesd) – Cseri (Mezőkövesd), Márkvárt (Diósgyőr), Gorriarán (Ferencváros), Grozav (Kisvárda Master Good) – Hasani (Diósgyőr), Lanzafame (Ferencváros), Varga R. (Ferencváros). A forduló cseréje: Remili (Paks). A forduló edzője: Dajka László (Kisvárda Master Good).

A szöveges jellemzés így szól a kisvárdaiak esetében.

Teodorosz Beriosz: A görög légiós jól fogta össze a védelmet, remekül használta ki testi adottságait. Levegőben és a földön is nehéz volt megverni, csapata egyik legjobbja volt.

Gheorghe Grozav: Hetek óta jól játszik, és ismét igazolta, miért volt érdemes szerződtetni. Két gólt is rúgott a Debrecennek, összesen pedig ötnél jár. Passzai ültek, és rendre az ő vezérletével veszélyes támadásokat épített a Kisvárda.

Dajka László: Az sem törte össze csapatát, hogy a Debrecen szerzett vezetést. A második félidőben bátor támadójátékot produkáltak, aminek győzelem lett a vége, így a Kisvárda nagy lépést tett a bennmaradás felé.

A Nemzeti Sport nem értékel, csak osztályoz. Eszerint Grozav 7-es kalkulussal került be a forduló csapatába, amely az alábbi összetételben „szerepel”: Dibusz (Ferencváros) – Lovrencsics G. (Ferencváros), Lovric (Bp. Honvéd), Burekovic (Újpest) – Hasani (Diósgyőr), Márkvárt (Diósgyőr), Cseri (Mezőkövesd), Varga R. (Ferencváros) – Remili (Paks), Lanzafame (Ferencváros), Grozav (Kisvárda Master Good). Ezen a fórumon a forduló játékosa címet Lanzafame (8) érdemelte ki.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló