Kupabravúr – éppen egy éve!

2018-10-24 14:17:26
Kisvárda FC

A Ferencváros elleni győzelem következtében a sportnapilap címlapjára is a Kisvárda Master Good csapata került.

Napra pontosan egy évvel ezelőtt, 2017. október 24-én történt, hogy a Kisvárda Master Good a Magyar Kupában 1–0-ra legyőzte a Ferencvárost, ezzel bejutott a legjobb 32 közé. Mindez azért is okozott szenzációt, mert a kisvárdai csapat akkor az NB II-ben játszott, igaz, addigi jó szereplésével már a feljutás egyik fő várományosának számított. Az igazi szenzációt azonban az jelentette, hogy a Ferencváros a korábbi három kiírásban megnyerte a kupát, vagyis háromszoros címvédőként érkezett, kupameccsen emberemlékezet óta nem szenvedett vereséget. A Fradi lehetett volna az első csapat, amely zsinórban negyedszer is megnyeri a Magyar Kupát, ám ezt a Kisvárda meghiúsította.

Emlékezhetünk rá, hogy a győztes gólt Horváth Zoltán szerezte – a saját maga által kiharcolt tizenegyesből. A várdaiak kupamenetelése a következő fordulóban ért véget, amikor a Puskás Akadémia nyert 1–0-ra a Várkertben.

A mostani sorozatban hasonló fázisában tart az MK, csapatunk a legjobb 16 közé jutásért a jövő héten szerdán, október 31-én lép pályára Gyöngyösön.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló