Megnyert csúcsrangadók

2018-10-08 06:18:52
Kisvárda FC

A Várda LA U17-es és U13-as csapata a hozzá hasonlóan eddig százszázalékos ellenfelét győzte le a hétvégi fordulóban.

MLSZ U19 III. osztály, Észak-Kelet, 7. forduló

Várda LA–Debreceni Sportcentrum 1–3 (1–1)

VLA: Révész D. – Yavoriv, Szőr (Bálint N.), Ötvös Sz. (Khimich), Szikszai T., Gyüre T. (Atamas), Köblös B. (Lusánszki), Dibáczi, Barta Á. (Kolozsi), Severnyov, Gulyás B. (Szopkó). Edző: Korolovszky György.

Gól: Severnyov.


MLSZ U17 III. osztály, Észak-Kelet, 7. forduló

Várda LA–Debreceni Sportcentrum 7–0 (2–0)

VLA: Kerekes D. – Czene Z., Bíró R., Tóth R. (Vass B.), Koszta Z. (Czérna), Illés G., Szabó V. (Domokos M.), Csontos, Révész Bálint (Kalii), Riznychenko (Martynuzzi), Ivancho (Újvári).

Gól: Illés G. 2, Révész Bálint, Riznychenko, Bíró R., Ivancho, Újvári.

Deák Béla edző: – A két csapat eddig hibátlan mérleggel vágott neki az ősz rangadójának, mi több a vendégek eddig mindössze két gólt kaptak. Az első perctől kezdve magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és sikerült ráerőltetni akaratunkat az ellenfélre. Az első félidőben is megvoltak a lehetőségeink gólokat szerezni, de nem voltunk higgadtak a befejezéseknél, a második játékrészben azonban minden sikerült. Valamennyi játékos átérezte a mérkőzés fontosságát és betartotta a rá vonatkozó utasításokat, egyénileg és csapat szinten egyaránt. Jó volt látni a csapattól a begyakorolt és kért mozgásokat a csapattól, nem csak a rögzített helyzeteknél, hanem a mezőnyjáték közben is. Szebbnél szebb gólokat szereztünk, és ilyen különbséggeé is megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, mert fizikálisan, mentálisan és taktikailag is az ellenfél fölé tudtunk kerekedni. Gratulálok a csapatnak!


U13 I. osztály, Észak-Kelet, 6. forduló

Balmaz FC-Olasz FS–Várda LA 0–2 (0–1)

VLA: Révész Barnabás – Juhász D., Racskó, Veress, Béres – Kőrizs Á., Kovács K., Babják – Kozyk, Gégény, Scsadej. Csereként pályára lépett: Dócs, Kereszti, Ésik, Kovács M., Ruszin.

Gól: Racskó, Babják.

Oláh Dávid vezetőedző: – A mérkőzés első félidejében nehezen találtuk az ellenszert az ellenfél zárt védekezése, valamint a nagyon rövid és keskeny pálya ellen. A második félidőben már több lehetőséget tudtunk kialakítani és szinte végig az ellenfél térfelén játszottunk. A két lőtt gólon kívül szerezhettünk volna még további két-három találatot, igaz egygólos vezetésnél az ellenfélnek is volt egy ziccere, amelyet a kapusunk hárított. Összességében elégedettek lehetünk, hiszen sikerült egyedüliként veretlennek maradnunk a bajnokságban.


U12 I. osztály, Észak-Kelet, 6. forduló

Balmaz FC-Olasz FS–Várda LA 1–1 (1–0)

VLA: Tóth M. – Ablonczy, Badari, Buda B., Barati, Kertész P., Gergely B., Kozma Zs., Kancsij. Csereként pályára lépett: Szikszai H., Bíró B., Laczai, Polyák. Edző: Czene Csaba.

Gól: Szikszai H.


A fotón: U17-es csapatunk győzelmi mámora az öltözőben


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló