Jegyértékesítés ezen a héten

2018-10-02 10:16:05
Kisvárda FC

A Paks elleni idegenbeli mérkőzésre és a következő két hazai összecsapásra is meg lehet vásárolni a belépőket.

Ezen a héten is nyitva tart jegyértékesítő pontunk a Városi Tornacsarnokban, ahol a szombati, paksi mérkőzésre valamint az október 20-i, Mezőkövesd elleni és az október 28-i Mol Vidi FC elleni hazai mérkőzésre érvényes belépőket is meg lehet vásárolni. A paksi meccs vendégszektorába 1200 Forintba kerül a belépő, míg a Mezőkövesd elleni meccsre a normál, a Vidi ellenire a kiemelt jegyárak vannak érvényben.

A pénztár kedden 16 óráig tart nyitva, szerdán nincs jegyértékesítés, csütörtökön 8-16, pénteken pedig 8-13 óra között lehet elővételben jegyet vásárolni a Tornacsarnokban.

A paksi klubtól kapott információ alapján a helyszínen, a mérkőzés előtt 1400 Forintért lehet majd belépőhöz jutni. Sem az elővételi, sem pedig a helyszíni jegyvásárláshoz nem kötelező a klubkártya, a személyes adatokra viszont szükség van. Az on-line jegyvásárláshoz (meccsjegy.mlsz.hu) viszont elengedhetetlen a klubkártya, a paksiak Kisvárda- és MLSZ-kártyát fogadnak el a vendégszektorba. Hat év alatt a a belépés ingyenes.

(Fotónk illusztráció)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló