RT Dominion - шаблон joomla Скрипты

IMG 2572

Kétnapos szakmai továbbképzést szervezett a Várda Labdarúgó Akadémia szerdán és csütörtökön. A továbbképzésre eljöttek kárpát-aljai partnerek, Munkácsról és Ungvárról egyaránt. Jelen volt a Csenger FC-, akikkel reményeink szerint rövidesen együttműködési megállapodás fog létrejönni- utánpótlás szakmai stábja és természetesen a Várda Labdarúgó Akadémia teljes edzői csapata.

A továbbképzés első napján, Tajti József, a Kárpát Medencei Akadémiai Rendszer szakmai Igazgatója és Szijjártó István, koordinátor tartott elméleti előadást, arról a korosztályos képzési módszerről, amelyet Akadémiánk, már a nyári felkészülés kezdetétől alkalmaz. Tajti József előadásában, a kárpát-aljai és a csengeri szakemberekkel ismertette meg. az általa bevezetett, már több Akadémián is használt edzésmódszereket.

Ezt követően, a kisvárdai szakemberek számoltak be a meghívottaknak, az elmúlt két hónap során szerzett, gyakorlati tapasztalataikról.

Csütörtök délelőtt, a bemutató edzések zajlottak a Várkerti center pályán. Először a Czene Csaba vezette, U12 edzését nézte meg, a több, mint 30 szakember. Az edzést követően, Révész Attila Sportigazgató és Tajti József vezetésével, konzultációt tartottak, ahol az edzéssel kapcsolatos tapasztalatok kerültek terítékre. Az U17, Oláh Dávid vezető edző irányításával, igen érdekes anyagú foglalkozást mutatott be. A modern futballban, kiemelten fontos átmenetek oktatása volt az edzés célkitűzése. Természetesen ezt a foglalkozást is részletesen kiértékelték a szakemberek, majd egy közös ebéddel zárult a tartalmasra sikerült két nap programja.

fodorizing

Nemcsak a pályán a játékosok voltak feszültek a zalaegerszegiek a rosszul sikerült rajtja miatt, hanem a lelátón a csapatot elkísérő vezetőik is. Nehezen törődtek bele abba, ami a szoros végeredmény (1–0) ellenére azért átjött, hogy a Kisvárda Master Good a jobb csapat, és ezt Matija Misic remek szabadrúgásgóljával érvényre is juttatta a vasárnapi NB II-es bajnokin.

– Nem abból indultunk ki, hogy milyen eredményt ért el az előző fordulóban a Zalaegerszeg, amely bizonyította is, hogy szervezett, jó csapat – mondta a mérkőzést követően Kondás Elemér, a győzelmével három forduló után hét ponttal a második helyen álló Kisvárda vezetőedzője. – Igazi helyzetet csak mi tudtunk kialakítani ezen a mérkőzésen, sok volt a veszélyes szabadrúgásunk, amelyekből további gólokat érhettünk volna el, viszont a tizenhatos környéki lövések helyett gyakran továbbadtuk a labdát, keresve a még jobb lehetőséget. Végül azonban egy gyönyörű szabadrúgásgól hozta meg a győzelmet. A végéig azt játszottuk, amit kellett, ám mivel a hajrá kezdetéig csak egy gól volt az előnyünk, benne volt a pakliban, hogy mindent egy lapra tesz fel a Zalaegerszeg az egyenlítés érdekében. Nagyon örülünk a győzelemnek, mert fontos három ponthoz jutottunk. A győzelmünk kulcsa az volt, hogy amikor futballozni kellett, akkor futballoztak a srácok, amikor pedig küzdeni, akkor küzdöttek becsülettel.

Amellett, hogy az eddigi meccseken „megszokott” három gól egyre csökkent, most először nem kapott gólt a Várda a bajnokságban, illetve először játszotta végig a meccset mindkét, kötelezően bevetendő fiatal státuszú játékos. Ennek az az üzenete, hogy ők (Hrihorij Zanko és Fodor Ákos) is egyre jobban beépülnek a csapatba?

– Az elején volt egy-két veszélyes szituáció a bal oldalon meglóduló Babati Benjamin révén, illetve a végén becserélték Kertész Tamást, aki gyors játékos, és ráküldték a jobboldali belső védőnkre, Zankóra, de az tényleg fegyvertény, hogy kapott gól nélkül hoztuk le ezt a mérkőzést – beszélt a meccs egyik fő pozitívumáról Kondás Elemér. – A végén volt szabadrúgás utáni fejesből lehetősége a Zetének, meg egy kapu előtti kavarodásból, de olyan akcióból kidolgozott ziccere nem adódott, mint amikor nálunk Oláh Gergő becselezte magát a tizenhatoson belülre, de nem jól passzolta vissza a labdát. Ami a fiatalokat illeti, a korábbi két meccsen Zankót azért kellett lecserélni, mert a végére begörcsölt, mostanra viszont sikerült őt „feltölteni”, így más irányba is tudtunk cserélni.

A várdaiak a hétvégén is hazai pályán játszanak, ezúttal szombaton, az M4 Sport által is közvetített mérkőzésen, a Gyirmót ellen.

DSC 0070

Az elviselhetetlen forróság ideális futballidőre váltott vasárnapra, sőt, a Kisvárda–Zalaegerszeg NB II-es mérkőzés idején inkább a kora őszt idézte már az időjárás. Kapkodták is a lábukat a játékosok, mindkét oldal igyekezett támadófelfogásban futballozni.

Kondás Elemér – aki a korábban szintén Debrecenben dolgozó zalai edzővel, Zoran Szplisjakkal, illetve csapatával találta szemben magát – előzetesen Babati Benjamin megugrásaira hívta fel a figyelmet, ám a fürge zalai szélső a meccs első negyedórájában kétszer is meglódult: előbb ő maga, majd Vernes Richárd fejezte be lövéssel az akciót, de Molnár-Farkas Tamás mindkétszer hárított. Válaszul Matija Misic remekül középre lőtt szabadrúgásáról maradt le egy lépéssel Lukács Rajmond.

Misic szöglet- és szabadrúgásai mindig rejtegettek veszélyt, a legígéretesebb hazai helyzet azonban Oláh Gergő távoli próbálkozásánál alakult ki, de a ballábas lövésben „nem volt elég benzin”, így Szappanos Csaba ki tudta azt kaparni a bal alsó sarokból. Misic szabadrúgásával szemben azonban már tehetetlen volt a zalai kapus, de nem kell magát hibáztatnia, mert az már ilyen rövid idő alatt is kiderült, hogy a horvát származású játékos szintjén a kapuközeli szabadrúgás már-már ziccernek számít.

Szünet után labdabirtoklásban kerekedett ellenfele fölé a Várda, no meg helyzetekben. Oláh Gergő egy percen belül két gólt is szerezhetett volna, előbb lövés helyett a passzt választotta, majd amikor visszakerült hozzá a labda, rá is pörkölte, de a kapus védett.

A ZTE kétségtelenül rendezte a sorait a Gyirmóton kapott ötös után, a hajrában közel is állt az egyenlítéshez, de továbbra is gólképtelen, és ezt kihasználva a Várda megszerezte első – az időjárás alapján feltétlenül – őszi hazai győzelmét.

NB II: 3. forduló

Kisvárda Master Good–Zalaegerszegi TE FC 1–0 (1–0)
Kisvárda, 1290 néző, v.: Nagy R. (Berényi Á., Márkus P.).

Kisvárda: Molnár-Farkas – Zanko, Izing, Vermes, Fodor Á. – Vári B. (Heffler N., 71.), Lucas, Oláh G., Misic (Ilics, 91.) – Délczeg (Horváth Z., 71.), Lukács R. Vezetőedző: Kondás Elemér.

ZTE: Szappanos – Szabó M. (Balázs Zs., 87.), Koszó, Forgács, Bedi – Nagy T. – Fujsz, Dubek, Végh G. (Ekker, 62.), Babati – Vernes (Kertész T., 75.). Vezetőedző: Zoran Szpisljak.

Gól: Misic (1–0) a 39. percben

Percek, események
39. perc: Misic szlalomozott át az egerszegi védőkön, és a kaputól 20 méterre szabadrúgást harcolt ki. A szabadrúgást a sértett végezte el, és ballal a jobb felső sarokba tekerte a labdát, 1–0.
Mesterszemmel
Kondás Elemér: – Nagyon összeszedett, szervezett csapattal találtuk magunkat szemben, de így is többször mögéje tudtunk kerülni a széleken. Sok veszélyes szabadrúgásunk volt, egy ilyen szereztük meg a győztes gólt.
Zoran Szpisljak: – Nagyot küzdött a csapatom, közel állt ahhoz, hogy pontot vagy pontokat szerezzen. Erős karaktert mutattunk, de kicsit naivak is voltunk, és ezt kihasználva szerezte meg a győzelmet a Kisvárda.






09 vardafoci e1502446064189

Két egymást követő hazai mérkőzése következik a Kisvárda Master Goodnak, tehát elvileg minden adott ahhoz, hogy folytassa jó szereplését az eddigi két fordulóban négy pontot gyűjtött NB II-es társaság. Csakhogy a Zalaegerszeg és a Gyirmót elleni fellépések előtt hiába írja be bárki is előre a hat pontot, azokért még alaposan meg kell küzdeni. Elsőként vasárnap (kezdés 17.30-kor) a ZTE ellen, amely épp a jövő heti ellenfél, a Gyirmót otthonában szenvedett legutóbb 5–0-s vereséget.
– A futballban nem szabad előre gondolkodni, sorozatokban pláne, de még csak két meccsre előre sem – mondta Kondás Elemér, a kisvárdaiak vezetőedzője. – Mindig a soron következő fellépést kell szem előtt tartani, ezt megtanultam már az évek során. A Kisvárda Zalaegerszeg elleni mérkőzése mindenkor rangadónak számít, most is az, függetlenül attól, hogy milyen rajtot vett a két csapat. Biztos nem fordul elő még egyszer, hogy a Zete öt gólt kapjon, jobban is örültem volna, ha szorosabb eredményt ér el Gyirmóton, mert így kettőzött akarással lépnek majd pályára ellenünk.

Amíg a Zalaegerszeg két eddigi bajnokiján egyetlen találatot sem jegyez, addig a várdaiak háromgólos mérkőzésenkénti átlaggal rendelkeznek a Mosonmagyaróvár (3–3) és a Győr (3–1) elleni találkozókat követően. Nem lenne baj, ha folytatódna ez a sorozat…

– Valóban örömteli, hogy eredményesen futballozunk eddig, bízom benne, hogy a támadójátékunk hatékonyságára most sem lesz panasz – így Kondás Elemér. – Ugyanakkor hiába nem szerzett még gólt a Zalaegerszeg, figyelnünk kell a gyors embereikre, mint amilyen Babati Benjamin vagy Vernes Richárd. A hat szerzett gólunk nagyon jó, a négy kapott viszont sok, tehát hátul is koncentrálnunk kell, legalább úgy, ahogy Győrben tettük.

Legutóbb tehát nyert a kisvárdai csapat, lássuk, hogy Kondás Elemér a magáénak vallja-e a győztes csapaton ne változtass elvet.

– Különösebb okom nincs a változtatásra, de nem az előző heti eredmény, hanem a pillanatnyi forma határozza meg a kezdő csapatot. Ezt figyelembe véve egy-két helyen azért kicserélődhet a csapat vasárnap délutánra – felelte a szakvezető, akinek sérülés vagy eltiltás miatt egyetlen játékosáról sem kell lemondania.


kis e1502190760782 1

„Tudom, nem volt nagy gól, de csak ott kellett lennem, ahova a labda kipattant a kapusról, és ennyi talán már kijárt nekem. Hihetetlenül boldog voltam, a gólöröm végét kicsit meg is könnyeztem.”

Délczeg Gergely abban bízik, hogy a Győrben szerzett, csapata 3–1-es győzelmét bebiztosító góljával lezárult pályafutása eddigi legpechesebb időszaka. A kisvárdai támadó egy éve az NB II-es bajnoki rajt előtt egy nappal szenvedett szárkapocs-csonttörést egy ukrajnai próbajátékos belépője nyomán, majd felépülését követően tavasszal a combhajlító-izmával támadtak gondok. Legutóbb 2016. április 30-án szerepelt úgy a kezdőcsapatban, hogy nem sérülés miatt kellett lecserélni, az akkori dunaújvárosi meccsen (4–0) ugyancsak gólt szerzett. A tavalyi bajnokságban mindössze három tavaszi bajnokin, a ZTE, a Nyíregyháza és a Siófok ellen jutott szóhoz csereként. Egyúttal az is kiderült, a szerdán harmincadik születésnapját ünneplő támadónak, szemben Sámsonnal, nem a hajában van az ereje.

– Úgy voltam vele, tavaly annyi rossz történt velem, hogy az új bajnokság előtt letolom a hajamat – mondta Délczeg Gergely. – Nem szokatlan ez a viselet, hiszen öt-hat évvel ezelőtt voltam már kopasz, gondoltam, hátha szerencsét hoz most is. Pénteken már lehetett hallani arról, hogy esetleg a kezdőcsapatban kapok helyet, de mivel a Mosonmagyaróvár ellen nem én, hanem Horváth Zoli állt be csereként, úgy voltam vele, nem élem bele magam, mert nem biztos, hogy én jövök a sorban. Aztán a meccs előtt Kondás Elemér vezetőedző a kezdő tizenegybe jelölt, aminek nagyon örültem. Lukács Rajmonddal együtt arra kért bennünket, hogy sokat induljunk be előre, és tartsuk meg a felpasszolt labdát. Nem beszéltük meg előre, hogy mennyi időt töltök a pályán, és örülök, hogy ennyi kihagyás után végig bírtam erővel, és a vége előtt összejött a mámorító gól is. Persze, hogy masszőrünkhöz, Nagy Istvánhoz, vagyis „Jáccóhoz” futottam oda, meg is ígértem ezt neki, meg aztán az elmúlt egy évben a családomon és a kedvesemen kívül ő volt az, aki tartotta bennem a lelket, és rengeteg különmunkát végzett velem.
Most már „csak” annyi kell, hogy a csatár állandósítani tudja a helyét a kezdő tizenegyben.

– Ez nem lesz könnyű feladat, hiszen öten vagyunk a két csatárposztra, de a hétközi edzéseken és a meccseken is olyan teljesítményt akarok nyújtani, hogy a mesternek eszébe se jusson kihagyni a csapatból – fogadkozott a támadó.


varda 1 e1502121483393

A bajnoki nyitányon véget ért a kisvárdaiak ezévi nagy hazai sorozata, és a tavaszi kilenc győztes otthoni meccs után 3–3-as döntetlent játszott az NB II-es futballcsapat a Mosonmagyaróvárral. Akkor már úgy illett, hogy az idegenbeli széria is szakadjon meg, és erről is tett a Kisvárda Master Good, amely április 9-e óta volt nyeretlen otthonától távol. Vasárnap aztán úgy nyert Győrben a Várda, hogy éppúgy 3–1-re vezetett a rendes játékidő leteltekor, mint egy héttel korábban a mosoniak ellen. Most azonban nem tartogatott semmi rosszat a csapat számára a hosszabbítás.

– A harmadik gólunk után szóltam is a játékosoknak, hogy figyelnünk kell tovább, nehogy úgy járjunk, mint legutóbb, de azért kétszer nagyon nehéz ugyanabba a folyóba lépni – mondta Kondás Elemér vezetőedző, aki tétmérkőzésen először ünnepelhetett győzelmet a várdai kispadon. – Hasonlóan alakult a meccs, mint a legutóbbi, azzal a különbséggel, hogy most nyertünk, mégis azt mondom: ez sokkal nehezebb mérkőzés volt, mint amit a Mosonmagyaróvár ellen vívtunk. Akkor végig uraltuk a játékot, most viszont akadtak nehezebb periódusok, mint az első félidő végén vagy a második játékrész elején, utóbbit nem is sikerült átvészelnünk. Szerencsére azonban tudtunk újítani, és a koncentrált játékunk eredménye, hogy meg tudtuk szerezni a három pontot.

A Mosonmagyaróvár ellen a védők, illetve a védekezésért felelős játékosok is kivették a részüket a góltermésből, de hátul is hibáztak annyit, hogy ne legyen pozitív a szaldójuk. Ezúttal azonban mindenki tette a maga dolgát: a csatárok a gólokat szerezték, a hátsók a stabilitásra ügyeltek.

– Mindhárom csatárként lehetőséghez jutott játékosunk, tehát Lukács Rajmond, Horváth Zoltán és Délczeg Gergely betalált – állapította meg a vezetőedző. – Ez azért is örömteli, mert a jelek szerint nemcsak egy emberen múlik a csapat eredményessége. A védők közül Izing Martin legutóbb sem játszott rosszul, de annál a hazaadásnál nem nézett fel, és nem értette meg magát a kapusunkkal, ám a jelek szerint túl tudott lépni a történteken, hiszen ezúttal szinte hibátlan teljesítményt nyújtott.

Ugyan még csak két forduló telt el a bajnokságból, de egy valamit máris leszögezhetünk: Matija Misiccsel nagyot fogott a kisvárdai csapat. A horvát származású, magyar felmenőkkel is rendelkező játékmester legutóbb góllal és gólpasszal zárt, ezúttal két assziszt került a neve mellé, és a harmadik találatnál is tőle indult a támadás, ami Horváth Zoltán lövésével és a kapusról kipattanó labdából Délczeg Gergely akcióbefejezésével zárult.

– Ki lehet jelenteni, hogy Misic nagy erőssége lehet a csapatunknak, reméljük továbbra is csillogtatja az eddig megismert erényeit – így Kondás Elemér. – Szerettünk volna a másik új szerzeménynek, Brana Ilicsnek is lehetőséget adni, de mivel Hrihorij Zanko megsérült, ezért fiatal védőt kellett a hajrában pályára küldeni, így viszont a tizennyolc esztendős Erdélyi Botond debütált.

A meccset Oláh Gergő is végigjátszotta (a hétfőn megjelent tudósításban tévesen írtuk, hogy a helyére állt be Sergiu Adrian Oltean a 64. percben, valójában Hej Viktort váltotta a Cigándról érkezett középpályás – a tévedésért az érintettek és olvasóink elnézését kérjük), és a második gól előtti szabadrúgás kiharcolásával tett sokat a győzelemért. A lényeg, hogy a várdaiak sikerélménnyel feltöltődve várják a ZTE elleni vasárnapi, hazai bajnokit.

Szakmai Napok a Várda Labdarúgó Akadémián
Egygólos győzelem
Előbb játszottak, majd küzdöttek
Kisvarda Master Good - ZTE FC 1-0 sajtótájékoztató
A szabadrúgás, mint ziccer
Rangadó vár a Kisvárdára
A sok rossz után ennyi kijárt
Nehéz kétszer ugyanabba a folyóba lépni

Szakmai Napok a Várda Labdarúgó Akadémián

Egygólos győzelem

Előbb játszottak, majd küzdöttek

Kisvarda Master Good - ZTE FC 1-0 sajtótájékoztató

A szabadrúgás, mint ziccer

Rangadó vár a Kisvárdára

A sok rossz után ennyi kijárt

Nehéz kétszer ugyanabba a folyóba lépni

U-15 U-15 2014/2015
Print
4. forduló 2014 augusztus 17, vasárnap 00:00 Cigánd SE U-15 3 : 2 Mátészalkai MTK U-15

2. forduló 2014 augusztus 23, szombat 00:00 Nyírbátor FC U-15 9 : 1 Filo SE U-15
  2014 augusztus 24, vasárnap 00:00 Hajdúszoboszlói SE U-15 3 : 4 Hajdúböszörményi TE U-15
  2014 augusztus 24, vasárnap 00:00 Várda SE U-15 2 : 1 Cigánd SE U-15
  2014 augusztus 27, szerda 00:00 Tarpa SC U-15 2 : 0 Balmazújvárosi FC U-15
  2014 augusztus 27, szerda 00:00 Mátészalkai MTK U-15 - : - Létavértes SC '97 U-15

3. forduló 2014 augusztus 27, szerda 00:00 Filo SE U-15 2 : 1 Várda SE U-15
  2014 augusztus 29, péntek 00:00 Balmazújvárosi FC U-15 3 : 4 Nyírbátor FC U-15
  2014 augusztus 30, szombat 00:00 Tarpa SC U-15 8 : 0 Hajdúböszörményi TE U-15
  2014 augusztus 31, vasárnap 00:00 Cigánd SE U-15 - : - Létavértes SC '97 U-15
  2014 augusztus 31, vasárnap 00:00 Mátészalkai MTK U-15 1 : 3 Hajdúszoboszlói SE U-15

4. forduló 2014 szeptember 06, szombat 00:00 Tarpa SC U-15 3 : 2 Hajdúszoboszlói SE U-15
  2014 szeptember 06, szombat 00:00 Várda SE U-15 7 : 0 Balmazújvárosi FC U-15
  2014 szeptember 07, vasárnap 00:00 Nyírbátor FC U-15 3 : 4 Hajdúböszörményi TE U-15
  2014 szeptember 07, vasárnap 00:00 Létavértes SC '97 U-15 - : - Filo SE U-15

5. forduló 2014 szeptember 12, péntek 14:00 Tarpa SC U-15 1 : 0 Mátészalkai MTK U-15
  2014 szeptember 13, szombat 12:00 Filo SE U-15 5 : 0 Cigánd SE U-15
  2014 szeptember 13, szombat 13:00 Hajdúböszörményi TE U-15 3 : 5 Várda SE U-15
  2014 szeptember 14, vasárnap 00:00 Balmazújvárosi FC U-15 - : - Létavértes SC '97 U-15
  2014 szeptember 14, vasárnap 12:00 Hajdúszoboszlói SE U-15 4 : 1 Nyírbátor FC U-15

6. forduló 2014 szeptember 20, szombat 00:00 Létavértes SC '97 U-15 - : - Hajdúböszörményi TE U-15
  2014 szeptember 20, szombat 12:00 Tarpa SC U-15 2 : 1 Nyírbátor FC U-15
  2014 szeptember 20, szombat 12:00 Filo SE U-15 0 : 2 Mátészalkai MTK U-15
  2014 szeptember 20, szombat 13:00 Várda SE U-15 4 : 0 Hajdúszoboszlói SE U-15
  2014 szeptember 20, szombat 13:30 Cigánd SE U-15 3 : 3 Balmazújvárosi FC U-15

7. forduló 2014 szeptember 23, kedd 13:00 Tarpa SC U-15 1 : 1 Várda SE U-15
  2014 szeptember 27, szombat 00:00 Hajdúszoboszlói SE U-15 - : - Létavértes SC '97 U-15
  2014 szeptember 27, szombat 10:00 Balmazújvárosi FC U-15 0 : 0 Filo SE U-15
  2014 szeptember 27, szombat 12:00 Mátészalkai MTK U-15 4 : 0 Nyírbátor FC U-15
  2014 szeptember 27, szombat 13:00 Hajdúböszörményi TE U-15 6 : 0 Cigánd SE U-15

8. forduló 2014 október 04, szombat 10:00 Cigánd SE U-15 2 : 2 Hajdúszoboszlói SE U-15
  2014 október 04, szombat 15:00 Filo SE U-15 6 : 3 Hajdúböszörményi TE U-15
  2014 október 05, vasárnap 00:00 Létavértes SC '97 U-15 - : - Tarpa SC U-15
  2014 október 05, vasárnap 10:00 Várda SE U-15 4 : 0 Nyírbátor FC U-15
  2014 október 05, vasárnap 12:00 Balmazújvárosi FC U-15 3 : 3 Mátészalkai MTK U-15

9. forduló 2014 október 11, szombat 12:00 Hajdúszoboszlói SE U-15 1 : 0 Filo SE U-15
  2014 október 11, szombat 12:00 Mátészalkai MTK U-15 0 : 3 Várda SE U-15
  2014 október 12, vasárnap 00:00 Nyírbátor FC U-15 - : - Létavértes SC '97 U-15
  2014 október 12, vasárnap 09:00 Tarpa SC U-15 3 : 0 Cigánd SE U-15
  2014 október 12, vasárnap 12:00 Hajdúböszörményi TE U-15 3 : 2 Balmazújvárosi FC U-15

10. forduló 2014 október 18, szombat 10:00 Nyírbátor FC U-15 10 : 2 Cigánd SE U-15
  2014 október 18, szombat 10:00 Tarpa SC U-15 3 : 1 Filo SE U-15
  2014 október 19, vasárnap 12:00 Hajdúszoboszlói SE U-15 0 : 2 Balmazújvárosi FC U-15

11. forduló 2014 október 25, szombat 11:00 Várda SE U-15 4 : 0 Cigánd SE U-15
  2014 október 25, szombat 12:00 Filo SE U-15 6 : 1 Nyírbátor FC U-15
  2014 október 26, vasárnap 12:00 Hajdúböszörményi TE U-15 1 : 5 Hajdúszoboszlói SE U-15
  2014 október 27, hétfő 11:00 Létavértes SC '97 U-15 - : - Mátészalkai MTK U-15
  2014 október 27, hétfő 11:00 Balmazújvárosi FC U-15 0 : 5 Tarpa SC U-15

10. forduló 2014 október 30, csütörtök 00:00 Várda SE U-15 - : - Létavértes SC '97 U-15

12. forduló 2014 október 30, csütörtök 12:00 Várda SE U-15 1 : 3 Filo SE U-15

10. forduló 2014 október 30, csütörtök 14:00 Mátészalkai MTK U-15 7 : 1 Hajdúböszörményi TE U-15

1. forduló 2014 október 31, péntek 00:00 Balmazújvárosi FC U-15 3 : 0 Hajdúszoboszlói SE U-15

12. forduló 2014 november 02, vasárnap 00:00 Létavértes SC '97 U-15 - : - Cigánd SE U-15
  2014 november 02, vasárnap 10:00 Hajdúszoboszlói SE U-15 1 : 5 Mátészalkai MTK U-15
  2014 november 02, vasárnap 12:00 Nyírbátor FC U-15 2 : 1 Balmazújvárosi FC U-15
  2014 november 02, vasárnap 16:00 Hajdúböszörményi TE U-15 0 : 7 Tarpa SC U-15

13. forduló 2014 november 08, szombat 12:00 Mátészalkai MTK U-15 4 : 0 Cigánd SE U-15
  2014 november 09, vasárnap 12:00 Hajdúszoboszlói SE U-15 1 : 4 Tarpa SC U-15
  2014 november 09, vasárnap 13:00 Hajdúböszörményi TE U-15 3 : 3 Nyírbátor FC U-15
  2014 november 12, szerda 00:00 Filo SE U-15 - : - Létavértes SC '97 U-15
  2014 november 12, szerda 15:00 Balmazújvárosi FC U-15 2 : 4 Várda SE U-15

14. forduló 2014 november 15, szombat 13:00 Várda SE U-15 4 : 0 Hajdúböszörményi TE U-15
  2014 november 16, vasárnap 00:00 Létavértes SC '97 U-15 - : - Balmazújvárosi FC U-15
  2014 november 16, vasárnap 09:30 Cigánd SE U-15 2 : 2 Filo SE U-15
  2014 november 16, vasárnap 10:00 Nyírbátor FC U-15 3 : 2 Hajdúszoboszlói SE U-15
  2014 november 16, vasárnap 14:00 Mátészalkai MTK U-15 2 : 1 Tarpa SC U-15

1. forduló 2014 november 22, szombat 00:00 Nyírbátor FC U-15 2 : 1 Cigánd SE U-15
  2014 november 22, szombat 00:00 Filo SE U-15 0 : 3 Tarpa SC U-15
  2014 november 23, vasárnap 00:00 Hajdúböszörményi TE U-15 0 : 7 Mátészalkai MTK U-15
  2014 november 23, vasárnap 00:00 Létavértes SC '97 U-15 - : - Várda SE U-15

16. forduló 2015 március 08, vasárnap 00:00 Létavértes SC '97 U-15 - : - Hajdúszoboszlói SE U-15
  2015 március 08, vasárnap 11:00 Cigánd SE U-15 6 : 0 Hajdúböszörményi TE U-15
  2015 március 08, vasárnap 12:00 Balmazújvárosi FC U-15 3 : 1 Filo SE U-15
  2015 március 08, vasárnap 12:00 Várda SE U-15 2 : 1 Tarpa SC U-15
  2015 március 08, vasárnap 12:00 Nyírbátor FC U-15 3 : 3 Mátészalkai MTK U-15

17. forduló 2015 március 14, szombat 00:00 Tarpa SC U-15 - : - Létavértes SC '97 U-15
  2015 március 14, szombat 10:00 Mátészalkai MTK U-15 2 : 0 Balmazújvárosi FC U-15
  2015 március 14, szombat 12:00 Hajdúböszörményi TE U-15 1 : 6 Filo SE U-15
  2015 március 14, szombat 12:00 Nyírbátor FC U-15 1 : 9 Várda SE U-15
  2015 március 14, szombat 12:00 Hajdúszoboszlói SE U-15 2 : 0 Cigánd SE U-15

18. forduló 2015 március 21, szombat 11:00 Várda SE U-15 2 : 0 Mátészalkai MTK U-15
  2015 március 21, szombat 14:00 Filo SE U-15 0 : 1 Hajdúszoboszlói SE U-15
  2015 március 22, vasárnap 00:00 Létavértes SC '97 U-15 - : - Nyírbátor FC U-15
  2015 március 22, vasárnap 11:30 Balmazújvárosi FC U-15 5 : 0 Hajdúböszörményi TE U-15
  2015 március 22, vasárnap 13:00 Cigánd SE U-15 0 : 2 Tarpa SC U-15

19. forduló 2015 március 28, szombat 14:00 Filo SE U-15 0 : 3 Tarpa SC U-15
  2015 március 29, vasárnap 00:00 Hajdúböszörményi TE U-15 3 : 2 Mátészalkai MTK U-15
  2015 március 29, vasárnap 00:00 Balmazújvárosi FC U-15 1 : 2 Hajdúszoboszlói SE U-15

20. forduló 2015 április 02, csütörtök 00:00 Tarpa SC U-15 1 : 0 Balmazújvárosi FC U-15
  2015 április 04, szombat 00:00 Cigánd SE U-15 2 : 7 Várda SE U-15
  2015 április 04, szombat 00:00 Hajdúszoboszlói SE U-15 4 : 0 Hajdúböszörményi TE U-15
  2015 április 07, kedd 00:00 Nyírbátor FC U-15 2 : 3 Filo SE U-15
  2015 április 07, kedd 00:00 Mátészalkai MTK U-15 - : - Létavértes SC '97 U-15

21. forduló 2015 április 10, péntek 00:00 Balmazújvárosi FC U-15 5 : 0 Nyírbátor FC U-15
  2015 április 11, szombat 00:00 Mátészalkai MTK U-15 5 : 3 Hajdúszoboszlói SE U-15
  2015 április 11, szombat 00:00 Filo SE U-15 1 : 3 Várda SE U-15

22. forduló 2015 április 17, péntek 00:00 Várda SE U-15 8 : 0 Balmazújvárosi FC U-15
  2015 április 18, szombat 00:00 Cigánd SE U-15 1 : 8 Mátészalkai MTK U-15
  2015 április 19, vasárnap 00:00 Létavértes SC '97 U-15 - : - Filo SE U-15
  2015 április 19, vasárnap 00:00 Nyírbátor FC U-15 7 : 0 Hajdúböszörményi TE U-15
  2015 április 19, vasárnap 00:00 Tarpa SC U-15 3 : 0 Hajdúszoboszlói SE U-15

21. forduló 2015 április 22, szerda 00:00 Hajdúböszörményi TE U-15 - : - Tarpa SC U-15

23. forduló 2015 április 25, szombat 00:00 Filo SE U-15 2 : 2 Cigánd SE U-15
  2015 április 25, szombat 00:00 Mátészalkai MTK U-15 0 : 2 Tarpa SC U-15
  2015 április 26, vasárnap 00:00 Hajdúszoboszlói SE U-15 4 : 1 Nyírbátor FC U-15
  2015 április 29, szerda 00:00 Hajdúböszörményi TE U-15 1 : 9 Várda SE U-15
  2015 április 29, szerda 00:00 Balmazújvárosi FC U-15 - : - Létavértes SC '97 U-15

24. forduló 2015 április 29, szerda 00:00 Nyírbátor FC U-15 0 : 8 Tarpa SC U-15
  2015 május 02, szombat 00:00 Várda SE U-15 7 : 0 Hajdúszoboszlói SE U-15
  2015 május 02, szombat 00:00 Filo SE U-15 1 : 3 Mátészalkai MTK U-15
  2015 május 03, vasárnap 00:00 Létavértes SC '97 U-15 - : - Hajdúböszörményi TE U-15
  2015 május 03, vasárnap 00:00 Cigánd SE U-15 4 : 3 Balmazújvárosi FC U-15

19. forduló 2015 május 27, szerda 00:00 Cigánd SE U-15 - : - Nyírbátor FC U-15
  2015 május 27, szerda 00:00 Létavértes SC '97 U-15 - : - Várda SE U-15

15. forduló 2015 május 30, szombat 09:00 Tarpa SC U-15 - : - Nyírbátor FC U-15
  2015 május 30, szombat 12:00 Hajdúszoboszlói SE U-15 - : - Várda SE U-15
  2015 május 31, vasárnap 00:00 Hajdúböszörményi TE U-15 - : - Létavértes SC '97 U-15
  2015 május 31, vasárnap 10:00 Balmazújvárosi FC U-15 - : - Cigánd SE U-15
  2015 május 31, vasárnap 12:00 Mátészalkai MTK U-15 - : - Filo SE U-15

igazol window

kvfctv

HETI PROGRAM

Nincsenek események

utanpo

mufuvespalya