RT Dominion - шаблон joomla Скрипты

IMG 0a78965cad8ae1fee820ed4dad6ebe66 V

Csapatunk vasárnap rendben megérkezett az egyiptomi Hurghadába, hétfőn reggel pedig már edzést is vezényelt a Kondás Elemér vezette szakmai stáb – 25 Celsius fokos melegben, miközben itthon mínusz 6-ra ébredtünk ugyebár...

Szóval a körülményekre nem lehet panasz, a hotelhez tartozó pálya állapota ugyan nem tökéletes, de az ebben az időszak elvégzendő edzésmunkához, vagyis a futáshoz megfelel, a szállodai ellátás is kiváló. Napi két edzés vár a játékosokra, szerdán lesz egy kis pihenő, amikor hajókirándulást iktatnak majd be. Az is eldőlt, hogy szombaton nem lesz edzőmeccs, egymás közti játékkal zárják majd a hetet.

IMG 9960085aface496181791dacf891e655 V 1

Vasárnap reggel a budapesti Liszt Ferenc-repülőtérről felszállt az a repülőgép, amellyel felnőttcsapatunk és a szakmai stáb az egyiptomi Hurghadába utazott. Az edzőtáborozás egy hétig tart.

22687932 1502175413235961 3004473373985343889 n

A felkészülés első napját kihagyó Lucas Bertucci és Vermes Krisztián is csatlakozott a csapathoz. Csapatkapitányunk Brazíliában járt, és egy nappal később tért vissza, míg a rutinos védő orvosi kontrollon járt, amelyen kiderült, hogy terhelhető az ősszel fájós dereka, így immár ő is a csapattal edz.
A pénteki tréning után szombatra szabadnapot kaptak a játékosok, akik vasárnap hajnalban elutaznak az első téli edzőtáborba, az egyiptomi Hurghadába.

Az utazó keret
Andrij Cserepko, Molnár-Farkas Tamás, Zöldesi Illés – kapusok
Lucas Bertucci, Délczeg Gergely, Gosztonyi András, Heffler Norbert, Hej Viktor, Horváth Zoltán, Brana Ilics, Izing Martin, Jánvári Gábor, Kovácsréti Márk, Lukács Rajmond, Matija Misic, Bohdan Melnik, Oláh Gergő, Sergiu Oltean, Papucsek Barnabás, Rados Protic, Mihajlo Rjasko, Soós Dávid, Vári Barnabás, Vermes Krisztián, Hrihorij Zanko – mezőnyjátékosok
inyo26

Január 11-én, csütörtökön ünnepli 26. születésnapját csapatunk védője, Izing Martin. Isten éltesse sokáig!

A játékos életében nagy örömet és változást hozott a karácsony, hiszen december 25-én megszületett kislánya, Izing Szofia Izabella. Mi mást kívánhatnánk a kisvárdai futballcsalád és a szurkolók nevében is, mint sok örömet, boldogságot és kitartást a pici felneveléséhez és persze egészséget!

21463178 1524037704329715 523444527516038400 n

Csapatunk fél évre, 2018. június 30-ig kölcsönadja a szintén NB II-ben szereplő Zalaegerszegi TE FC-nek (amely a Kisvárda ellenfele lesz az első tavaszi meccsen, február 25-én) Fodor Ákost. A baloldali védő 1997-es születésűként még beleesik a „fiatalszabályba”, az ősszel tíz meccsen jutott lehetőséghez, egy gólt szerzett, a Cegléd elleni idegenbeli mérkőzésen.

„Ákos baloldali védőként jöhet számításba, azon a poszton viszont Jánvári Gábor és Rados Protic érkezésével megerősödtünk, így a fiatalok szerepeltetése más szerepkörben jön majd számításba. A fiatal játékosnak most szüksége van arra, hogy játéklehetőséghez jusson, ez Zalaegerszegen jobban megvalósulhat, ugyanakkor nem mondtunk le róla, figyelni fogjuk a teljesítményét” – indokolta a döntést Révész Attila sportigazgató.

Hír még, hogy több U19-es korú játékossal együtt Ivan Vezdel (1998-as születésű) Nyírbátorban vesz részt próbajátékon. Abban is döntés született klubvezetői szinten, hogy az NB I-be jutás esetén a klub élni fog a jogával, és elindítja második számú csapatát a megyei I. osztályban.

26167063 2247800215446643 3690716413039689749 n

Több mint tíz éve annak, hogy Jánvári Gábor először szóhoz jutott a kisvárdai futballcsapatban. Az akkor NB III-as legénységben, 17 évesen a mostani pályaedző, Kocsis János állította be. A 27 éves baloldali védő azóta megjárta Tiszakanyárt, Kaposvárt, a Nyíregyháza Spartacust és a Haladást, pályára lépett 85 NB I-es mérkőzést. Feltett szándéka, hogy a 86.-at kisvárdai színekben játssza.

„Másfél évre írtam alá Kisvárdára plusz a szerződésem még tartalmaz egy opciós évet is, de akár végleges hazatérésnek is tekinthetjük az ide igazolásomat – mondta az ország másik végéből, Szombathelyről a csapatunkhoz igazolt Jánvári Gábor. – Az első kisvárdai időszakom másfél évig tartott, abból az időszakból Horváth Zoltán tagja most a csapatnak, Szombathelyről pedig Gosztonyi Andrást ismerem. A többieket még nem annyira, de lesz időm velük is megismerkedni. Hasonló a helyzet, mint 2014-ben, amikor NB I-es csapatból, a Kaposvárból igazoltam a feljutó helyen álló Nyíregyházához, remélem, ennek a történetnek is az élvonalba jutás lesz a vége.”

A nyíregyházi időszaka után a Haladásban biztatóan folytatódott a karrierje Jánvári Gábornak, ám a bal térdében elszakadt szinte az összes szalag, így műtétekre és másfél éves kihagyásra kényszerült.

„Most már úgy érzem, hogy jó állapotban vagyok, a nyártól kezdve rendesen edzettem, csak tétmeccsen nem jutottam lehetőséghez. A felkészülési időszak elegendő lehet arra, hogy teljesen utolérjem magam, és a meccsrutint is visszanyerjem.”

Jánvári Gábor a 4-es mezben játszik majd, ahogy azt legutóbbi két klubjában, a Nyíregyházában és a Haladásban is tette.

vardaelsoedzes

Negyven perc alatt teljesítendő nyolc kilométeres futással, no meg egymás közötti játékkal kezdte meg a felkészülést csapatunk a tavaszi szezonra. A szerda délutáni foglalkozás előtt Kondás Elemér vezetőedző és Révész Attila sportigazgató köszöntötte az egybegyűlteket, bemutatván az új játékosokat: a Haladástól érkezett, a nevelőegyesületével (17 évesen Kisvárdán az NB III-as csapatban mutatkozott be a felnőttek között) másfél évre szóló szerződést kötő Jánvári Gábort, a magyar felmenőkkel rendelkező szerb játékost, Rados Proticot valamint a Honvéd-Magyar Futballakadémiától igazolt Soós Dávidot. Az egyedüli távozó Erdélyi Botond, aki visszatért a Honvéd-MFA-hoz.

Kondás Elemér ismertette a játékosokkal a felkészülési menetrendet, azt, hogy kétszer utazik edzőtáborba a csapat, elsőként már vasárnap, erőgyűjtés céljából Egyiptomba, aztán február elején Törökországba, ahol már az edzőmeccsek kerülnek előtérbe. A felkészülés hat teljes hétből áll majd – a mostani az amolyan rávezető, nulladik hét –, a programban kilenc edzőmeccs szerepel.

A keret összetétele teljesnek mondható.

6s4M1QmiZB81JEAms

Napra pontosan egy hónappal az utolsó tavalyi mérkőzés után indult a Kisvárda Master Good NB II-es csapatának téli felkészülése. Legutóbb ugyan a Győrtől hazai pályán vereséget (1–3) a szenvedett a csapat, de összességében pozitív élményekkel, és a második helyen állva a harmadik Békéscsaba előtt tízpontos előnnyel zárta a 2017-es esztendőt.

– Az ősszel történteket jónak értékelhetjük, most viszont új évad kezdődik, és elmondtam a játékosoknak is, hogy éppen nulla pontunk van, hiszen idén még nem szereztünk egyet sem – mondta Kondás Elemér, a kisvárdaiak vezetőedzője. – A cél az, hogy minél többet gyűjtsünk a tavasszal, ezért kemény felkészülés vár a játékosokra, aki nem hiszi, járjon utána. Hathetes periódus áll előttünk, a mostani három nap a nulladik hét, de előtte a fiúk már otthon dolgoztak. A jövő héten az egyiptomi edzőtáborral indul majd igazán a munka.

Merthogy a csapat a felkészülés alatt kétszer is edzőtáborba utazik, előbb egy hétre Afrika északi partjaihoz, majd Törökországba, az elmúlt két évben jól bevált helyszínre. Egyiptomban az erőgyűjtésen, Antalyában a meccseken lesz a hangsúly. Kondás Elemér a felkészülés negyvenhat napjára negyven edzést és kilenc edzőmeccset tervez, az utazások és pihenőnapok is benne foglaltatnak ebben az időszakban.

A tréner szerencsés helyzetben van, hiszen az első tréningen máris a véglegesnek tekinthető csapattal dolgozhatott. Az első foglalkozás előtt írta alá a szerződését Jánvári Gábor, aki kisvárdai, itt is indult a pályafutása, legutóbb a Haladásban, előtte a Nyíregyháza Spartacusban szerepelt. Ő és a másik új szerzemény, a szerbiai Rados Protics is a csapatban hiányposztnak számító baloldali védő szerepkörébe érkezett. A fiatal kontingensben bevethető a Magyar Futballakadémiáról érkezett Soós Dávid, aki az oda visszatérő Erdélyi Botondot váltotta.
– Tizenhét évesen játszottam először az akkor NB III-as kisvárdai csapatban, a mostani pályaedző, Kocsis János állított be a csapatba – mondta a másfél évre Kisvárdára szerződő Jánvári Gábor. – Sok szép emlékem van, de a legfontosabb, hogy a térdsérülésemet követő másfél éves kihagyás után utolérjem magam. A cél a feljutás, hasonló a helyzet, mint négy éve, amikor Kaposvárról igazoltam Nyíregyházára. Bízom benne, hogy mint akkor, ennek a tavasznak a végén is élvonalba jutást ünnepelhetünk.


Reggeli edzés – huszonöt fokban
Elrepültek Egyiptomba
Íme az Egyiptomba utazó keret!
Isten éltesse az ifjú apát, Izing Martint!
Fodor Ákos fél évig a ZTE-nél
Végleges is lehet a hazatérés
Máris teljes a keret
Nulla pont és nulladik hét

Reggeli edzés – huszonöt fokban

Elrepültek Egyiptomba

Íme az Egyiptomba utazó keret!

Isten éltesse az ifjú apát, Izing Martint!

Fodor Ákos fél évig a ZTE-nél

Végleges is lehet a hazatérés

Máris teljes a keret

Nulla pont és nulladik hét

MLSZ Merkantil Bank NB II 2017-2018
Print
23. forduló 2017 március 05, vasárnap 00:00 HR-Rent Kozármisleny - : - BFC Siófok
  2017 március 05, vasárnap 00:00 Ceglédi VSE - : - Aqvital FC Csákvár
  2017 március 05, vasárnap 00:00 Szolnoki MÁV FC - : - SVSE-GYSEV
  2017 március 05, vasárnap 00:00 Nyíregyháza Spartacus FC - : - Mosonmagyaróvári TE 1904
  2017 március 05, vasárnap 00:00 Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - : - Cigánd SE
  2017 március 05, vasárnap 00:00 Dorogi FC - : - ZTE
  2017 március 05, vasárnap 00:00 Budaörs SC - : - SZEOL SC
  2017 március 05, vasárnap 00:00 Szeged 2011-Grosics Akadémia - : - Vác FC
  2017 március 05, vasárnap 00:00 Soroksár SC - : - Békéscsaba 1912 Előre
  2017 március 05, vasárnap 13:00 Puskás Akadémia FC - : - Kisvárda Master Good

24. forduló 2017 március 12, vasárnap 00:00 Aqvital FC Csákvár - : - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
  2017 március 12, vasárnap 00:00 BFC Siófok - : - Nyíregyháza Spartacus FC
  2017 március 12, vasárnap 00:00 Békéscsaba 1912 Előre - : - Szolnoki MÁV FC
  2017 március 12, vasárnap 00:00 Vác FC - : - Ceglédi VSE
  2017 március 12, vasárnap 00:00 SVSE-GYSEV - : - Puskás Akadémia FC
  2017 március 12, vasárnap 00:00 SZEOL SC - : - Soroksár SC
  2017 március 12, vasárnap 00:00 ZTE - : - Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 március 12, vasárnap 00:00 Cigánd SE - : - Budaörs SC
  2017 március 12, vasárnap 00:00 Mosonmagyaróvári TE 1904 - : - Dorogi FC
  2017 március 12, vasárnap 14:30 Kisvárda Master Good - : - HR-Rent Kozármisleny

25. forduló 2017 március 16, csütörtök 00:00 Soroksár SC - : - Cigánd SE
  2017 március 16, csütörtök 00:00 Szeged 2011-Grosics Akadémia - : - Mosonmagyaróvári TE 1904
  2017 március 16, csütörtök 00:00 Szolnoki MÁV FC - : - SZEOL SC
  2017 március 16, csütörtök 00:00 Ceglédi VSE - : - ZTE
  2017 március 16, csütörtök 00:00 Nyíregyháza Spartacus FC - : - Békéscsaba 1912 Előre
  2017 március 16, csütörtök 00:00 HR-Rent Kozármisleny - : - Nyíregyháza Spartacus FC
  2017 március 16, csütörtök 00:00 Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - : - Vác FC
  2017 március 16, csütörtök 00:00 Budaörs SC - : - Aqvital FC Csákvár
  2017 március 16, csütörtök 00:00 Dorogi FC - : - BFC Siófok
  2017 március 16, csütörtök 15:00 Kisvárda Master Good - : - SVSE-GYSEV

26. forduló 2017 március 19, vasárnap 00:00 Aqvital FC Csákvár - : - Soroksár SC
  2017 március 19, vasárnap 00:00 BFC Siófok - : - Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 március 19, vasárnap 00:00 Vác FC - : - Budaörs SC
  2017 március 19, vasárnap 00:00 Nyíregyháza Spartacus FC - : - Dorogi FC
  2017 március 19, vasárnap 00:00 ZTE - : - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
  2017 március 19, vasárnap 00:00 SZEOL SC - : - Puskás Akadémia FC
  2017 március 19, vasárnap 00:00 Cigánd SE - : - Szolnoki MÁV FC
  2017 március 19, vasárnap 00:00 Mosonmagyaróvári TE 1904 - : - Ceglédi VSE
  2017 március 19, vasárnap 00:00 SVSE-GYSEV - : - HR-Rent Kozármisleny
  2017 március 19, vasárnap 15:00 Békéscsaba 1912 Előre - : - Kisvárda Master Good

27. forduló 2017 április 02, vasárnap 00:00 HR-Rent Kozármisleny - : - Dorogi FC
  2017 április 02, vasárnap 00:00 Budaörs SC - : - ZTE
  2017 április 02, vasárnap 00:00 SVSE-GYSEV - : - Békéscsaba 1912 Előre
  2017 április 02, vasárnap 00:00 Szeged 2011-Grosics Akadémia - : - Nyíregyháza Spartacus FC
  2017 április 02, vasárnap 00:00 Soroksár SC - : - Vác FC
  2017 április 02, vasárnap 00:00 Ceglédi VSE - : - BFC Siófok
  2017 április 02, vasárnap 00:00 Szolnoki MÁV FC - : - Aqvital FC Csákvár
  2017 április 02, vasárnap 00:00 Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - : - Mosonmagyaróvári TE 1904
  2017 április 02, vasárnap 00:00 Puskás Akadémia FC - : - Cigánd SE
  2017 április 02, vasárnap 16:30 Kisvárda Master Good - : - SZEOL SC

28. forduló 2017 április 09, vasárnap 00:00 Békéscsaba 1912 Előre - : - HR-Rent Kozármisleny
  2017 április 09, vasárnap 00:00 BFC Siófok - : - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
  2017 április 09, vasárnap 00:00 Vác FC - : - Szolnoki MÁV FC
  2017 április 09, vasárnap 00:00 Nyíregyháza Spartacus FC - : - Ceglédi VSE
  2017 április 09, vasárnap 00:00 SZEOL SC - : - SVSE-GYSEV
  2017 április 09, vasárnap 00:00 Dorogi FC - : - Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 április 09, vasárnap 00:00 ZTE - : - Soroksár SC
  2017 április 09, vasárnap 00:00 Aqvital FC Csákvár - : - Puskás Akadémia FC
  2017 április 09, vasárnap 00:00 Mosonmagyaróvári TE 1904 - : - Budaörs SC
  2017 április 09, vasárnap 16:30 Cigánd SE - : - Kisvárda Master Good

29. forduló 2017 április 12, szerda 00:00 BFC Siófok - : - Budaörs SC
  2017 április 12, szerda 00:00 Cigánd SE - : - SVSE-GYSEV
  2017 április 12, szerda 00:00 Szeged 2011-Grosics Akadémia - : - HR-Rent Kozármisleny
  2017 április 12, szerda 00:00 Mosonmagyaróvári TE 1904 - : - Soroksár SC
  2017 április 12, szerda 00:00 SZEOL SC - : - Békéscsaba 1912 Előre
  2017 április 12, szerda 00:00 Dorogi FC - : - Ceglédi VSE
  2017 április 12, szerda 00:00 ZTE - : - Szolnoki MÁV FC
  2017 április 12, szerda 00:00 Nyíregyháza Spartacus FC - : - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
  2017 április 12, szerda 00:00 Vác FC - : - Puskás Akadémia FC
  2017 április 12, szerda 16:30 Kisvárda Master Good - : - Aqvital FC Csákvár

30. forduló 2017 április 16, vasárnap 00:00 Budaörs SC - : - Nyíregyháza Spartacus FC
  2017 április 16, vasárnap 00:00 SVSE-GYSEV - : - Aqvital FC Csákvár
  2017 április 16, vasárnap 00:00 Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - : - Dorogi FC
  2017 április 16, vasárnap 00:00 Nyíregyháza Spartacus FC - : - ZTE
  2017 április 16, vasárnap 00:00 HR-Rent Kozármisleny - : - SZEOL SC
  2017 április 16, vasárnap 00:00 Szolnoki MÁV FC - : - Mosonmagyaróvári TE 1904
  2017 április 16, vasárnap 00:00 Ceglédi VSE - : - Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 április 16, vasárnap 00:00 Soroksár SC - : - BFC Siófok
  2017 április 16, vasárnap 00:00 Békéscsaba 1912 Előre - : - Cigánd SE
  2017 április 16, vasárnap 13:30 Vác FC - : - Kisvárda Master Good

31. forduló 2017 április 23, vasárnap 00:00 Szeged 2011-Grosics Akadémia - : - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
  2017 április 23, vasárnap 00:00 Puskás Akadémia FC - : - Mosonmagyaróvári TE 1904
  2017 április 23, vasárnap 00:00 Dorogi FC - : - Budaörs SC
  2017 április 23, vasárnap 00:00 SVSE-GYSEV - : - Vác FC
  2017 április 23, vasárnap 00:00 Soroksár SC - : - Nyíregyháza Spartacus FC
  2017 április 23, vasárnap 00:00 Békéscsaba 1912 Előre - : - Aqvital FC Csákvár
  2017 április 23, vasárnap 00:00 Ceglédi VSE - : - HR-Rent Kozármisleny
  2017 április 23, vasárnap 00:00 Szolnoki MÁV FC - : - BFC Siófok
  2017 április 23, vasárnap 00:00 SZEOL SC - : - Cigánd SE
  2017 április 23, vasárnap 17:00 Kisvárda Master Good - : - ZTE

32. forduló 2017 április 30, vasárnap 00:00 Nyíregyháza Spartacus FC - : - Szolnoki MÁV FC
  2017 április 30, vasárnap 00:00 Aqvital FC Csákvár - : - SZEOL SC
  2017 április 30, vasárnap 00:00 Cigánd SE - : - HR-Rent Kozármisleny
  2017 április 30, vasárnap 00:00 Dorogi FC - : - Soroksár SC
  2017 április 30, vasárnap 00:00 Vác FC - : - Békéscsaba 1912 Előre
  2017 április 30, vasárnap 00:00 Budaörs SC - : - Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 április 30, vasárnap 00:00 ZTE - : - SVSE-GYSEV
  2017 április 30, vasárnap 00:00 Ceglédi VSE - : - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
  2017 április 30, vasárnap 00:00 BFC Siófok - : - Puskás Akadémia FC
  2017 április 30, vasárnap 17:00 Mosonmagyaróvári TE 1904 - : - Kisvárda Master Good

33. forduló 2017 május 03, szerda 00:00 Szolnoki MÁV FC - : - Dorogi FC
  2017 május 03, szerda 00:00 SZEOL SC - : - Vác FC
  2017 május 03, szerda 00:00 HR-Rent Kozármisleny - : - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
  2017 május 03, szerda 00:00 Puskás Akadémia FC - : - Nyíregyháza Spartacus FC
  2017 május 03, szerda 00:00 Cigánd SE - : - Aqvital FC Csákvár
  2017 május 03, szerda 00:00 Budaörs SC - : - Ceglédi VSE
  2017 május 03, szerda 00:00 SVSE-GYSEV - : - Mosonmagyaróvári TE 1904
  2017 május 03, szerda 00:00 Soroksár SC - : - Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 május 03, szerda 00:00 Békéscsaba 1912 Előre - : - ZTE
  2017 május 03, szerda 17:30 Kisvárda Master Good - : - BFC Siófok

34. forduló 2017 május 07, vasárnap 00:00 Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - : - Budaörs SC
  2017 május 07, vasárnap 00:00 BFC Siófok - : - SVSE-GYSEV
  2017 május 07, vasárnap 00:00 Vác FC - : - Cigánd SE
  2017 május 07, vasárnap 00:00 Dorogi FC - : - Puskás Akadémia FC
  2017 május 07, vasárnap 00:00 Szeged 2011-Grosics Akadémia - : - Szolnoki MÁV FC
  2017 május 07, vasárnap 00:00 ZTE - : - SZEOL SC
  2017 május 07, vasárnap 00:00 Aqvital FC Csákvár - : - HR-Rent Kozármisleny
  2017 május 07, vasárnap 00:00 Ceglédi VSE - : - Soroksár SC
  2017 május 07, vasárnap 00:00 Mosonmagyaróvári TE 1904 - : - Békéscsaba 1912 Előre
  2017 május 07, vasárnap 18:00 Nyíregyháza Spartacus FC - : - Kisvárda Master Good

35. forduló 2017 május 14, vasárnap 00:00 SVSE-GYSEV - : - Nyíregyháza Spartacus FC
  2017 május 14, vasárnap 00:00 Aqvital FC Csákvár - : - Vác FC
  2017 május 14, vasárnap 00:00 HR-Rent Kozármisleny - : - Budaörs SC
  2017 május 14, vasárnap 00:00 Békéscsaba 1912 Előre - : - BFC Siófok
  2017 május 14, vasárnap 00:00 Soroksár SC - : - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
  2017 május 14, vasárnap 00:00 Kisvárda Master Good - : - Dorogi FC
  2017 május 14, vasárnap 00:00 Szolnoki MÁV FC - : - Ceglédi VSE
  2017 május 14, vasárnap 00:00 SZEOL SC - : - Mosonmagyaróvári TE 1904
  2017 május 14, vasárnap 00:00 Puskás Akadémia FC - : - Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 május 14, vasárnap 00:00 Cigánd SE - : - ZTE

36. forduló 2017 május 21, vasárnap 00:00 Mosonmagyaróvári TE 1904 - : - Cigánd SE
  2017 május 21, vasárnap 00:00 Ceglédi VSE - : - Puskás Akadémia FC
  2017 május 21, vasárnap 00:00 Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - : - Szolnoki MÁV FC
  2017 május 21, vasárnap 00:00 BFC Siófok - : - SZEOL SC
  2017 május 21, vasárnap 00:00 Vác FC - : - HR-Rent Kozármisleny
  2017 május 21, vasárnap 00:00 Budaörs SC - : - Soroksár SC
  2017 május 21, vasárnap 00:00 Nyíregyháza Spartacus FC - : - Békéscsaba 1912 Előre
  2017 május 21, vasárnap 00:00 Szeged 2011-Grosics Akadémia - : - Kisvárda Master Good
  2017 május 21, vasárnap 00:00 ZTE - : - Aqvital FC Csákvár
  2017 május 21, vasárnap 00:00 Dorogi FC - : - SVSE-GYSEV

37. forduló 2017 május 28, vasárnap 00:00 Puskás Akadémia FC - : - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
  2017 május 28, vasárnap 00:00 Cigánd SE - : - BFC Siófok
  2017 május 28, vasárnap 00:00 SVSE-GYSEV - : - Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 május 28, vasárnap 00:00 Aqvital FC Csákvár - : - Mosonmagyaróvári TE 1904
  2017 május 28, vasárnap 00:00 HR-Rent Kozármisleny - : - Soroksár SC
  2017 május 28, vasárnap 00:00 Békéscsaba 1912 Előre - : - Dorogi FC
  2017 május 28, vasárnap 00:00 Vác FC - : - ZTE
  2017 május 28, vasárnap 00:00 Szolnoki MÁV FC - : - Budaörs SC
  2017 május 28, vasárnap 00:00 SZEOL SC - : - Nyíregyháza Spartacus FC
  2017 május 28, vasárnap 00:00 Kisvárda Master Good - : - Ceglédi VSE

38. forduló 2017 június 04, vasárnap 00:00 Szeged 2011-Grosics Akadémia - : - Békéscsaba 1912 Előre
  2017 június 04, vasárnap 00:00 Mosonmagyaróvári TE 1904 - : - Vác FC
  2017 június 04, vasárnap 00:00 Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - : - Kisvárda Master Good
  2017 június 04, vasárnap 00:00 Ceglédi VSE - : - SVSE-GYSEV
  2017 június 04, vasárnap 00:00 BFC Siófok - : - Aqvital FC Csákvár
  2017 június 04, vasárnap 00:00 Nyíregyháza Spartacus FC - : - Cigánd SE
  2017 június 04, vasárnap 00:00 Budaörs SC - : - Puskás Akadémia FC
  2017 június 04, vasárnap 00:00 Dorogi FC - : - SZEOL SC
  2017 június 04, vasárnap 00:00 ZTE - : - HR-Rent Kozármisleny
  2017 június 04, vasárnap 00:00 Soroksár SC - : - Szolnoki MÁV FC

1. forduló 2017 július 30, vasárnap 18:00 Budafoki MTE 0 : 2 Nyíregyháza Spartacus FC
  2017 július 30, vasárnap 18:00 Kisvárda Master Good 3 : 3 Mosonmagyaróvári TE 1904
  2017 július 30, vasárnap 18:00 Szolnoki MÁV FC 2 : 2 Dorogi FC
  2017 július 30, vasárnap 18:00 Vác FC 0 : 0 Soroksár SC
  2017 július 30, vasárnap 18:00 Ceglédi VSE 1 : 2 Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 július 30, vasárnap 19:00 Békéscsaba 1912 Előre 0 : 1 Kazincbarcika SC
  2017 július 30, vasárnap 19:00 Budaörs SC 1 : 1 Gyirmót FC
  2017 július 30, vasárnap 19:00 Aqvital FC Csákvár 1 : 2 MTK Budapest
  2017 július 30, vasárnap 19:00 BFC Siófok 1 : 0 SVSE-GYSEV
  2017 július 30, vasárnap 19:00 ZTE 0 : 0 Győri ETO

2. forduló 2017 augusztus 05, szombat 19:00 Gyirmót FC 5 : 0 ZTE
  2017 augusztus 06, vasárnap 15:45 MTK Budapest 2 : 1 Ceglédi VSE
  2017 augusztus 06, vasárnap 17:30 Soroksár SC 0 : 1 Szolnoki MÁV FC
  2017 augusztus 06, vasárnap 17:30 Kazincbarcika SC 2 : 1 Vác FC
  2017 augusztus 06, vasárnap 17:30 Szeged 2011-Grosics Akadémia 1 : 4 Békéscsaba 1912 Előre
  2017 augusztus 06, vasárnap 17:30 Dorogi FC 0 : 2 Budafoki MTE
  2017 augusztus 06, vasárnap 17:30 Mosonmagyaróvári TE 1904 1 : 0 BFC Siófok
  2017 augusztus 06, vasárnap 19:00 Győri ETO 1 : 3 Kisvárda Master Good
  2017 augusztus 06, vasárnap 20:00 Nyíregyháza Spartacus FC 4 : 2 Budaörs SC
  2017 augusztus 06, vasárnap 20:00 SVSE-GYSEV 0 : 0 Aqvital FC Csákvár

3. forduló 2017 augusztus 13, vasárnap 17:00 BFC Siófok 0 : 2 Győri ETO
  2017 augusztus 13, vasárnap 17:30 Vác FC 1 : 0 Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 augusztus 13, vasárnap 17:30 Budafoki MTE 1 : 1 Soroksár SC
  2017 augusztus 13, vasárnap 17:30 Gyirmót FC 0 : 3 Nyíregyháza Spartacus FC
  2017 augusztus 13, vasárnap 17:30 Békéscsaba 1912 Előre 0 : 0 MTK Budapest
  2017 augusztus 13, vasárnap 17:30 Budaörs SC 2 : 2 Dorogi FC
  2017 augusztus 13, vasárnap 17:30 Aqvital FC Csákvár 1 : 1 Mosonmagyaróvári TE 1904
  2017 augusztus 13, vasárnap 17:30 Kisvárda Master Good 1 : 0 ZTE
  2017 augusztus 13, vasárnap 17:30 Ceglédi VSE 2 : 0 SVSE-GYSEV
  2017 augusztus 13, vasárnap 17:30 Szolnoki MÁV FC 0 : 0 Kazincbarcika SC

4. forduló 2017 augusztus 19, szombat 17:30 Dorogi FC 3 : 0 Nyíregyháza Spartacus FC
  2017 augusztus 19, szombat 17:30 SVSE-GYSEV 0 : 0 Békéscsaba 1912 Előre
  2017 augusztus 19, szombat 17:30 MTK Budapest 3 : 0 Vác FC
  2017 augusztus 19, szombat 17:30 Soroksár SC 2 : 1 Budaörs SC
  2017 augusztus 19, szombat 17:30 Mosonmagyaróvári TE 1904 0 : 1 Ceglédi VSE
  2017 augusztus 19, szombat 17:30 Győri ETO 2 : 1 Aqvital FC Csákvár
  2017 augusztus 19, szombat 17:30 Kazincbarcika SC 2 : 1 Budafoki MTE
  2017 augusztus 19, szombat 17:30 Kisvárda Master Good 3 : 0 Gyirmót FC
  2017 augusztus 19, szombat 17:30 ZTE 5 : 2 BFC Siófok
  2017 augusztus 19, szombat 17:30 Szeged 2011-Grosics Akadémia 2 : 0 Szolnoki MÁV FC

5. forduló 2017 augusztus 23, szerda 17:30 Békéscsaba 1912 Előre 2 : 0 Mosonmagyaróvári TE 1904
  2017 augusztus 23, szerda 17:30 Szolnoki MÁV FC 1 : 2 MTK Budapest
  2017 augusztus 23, szerda 17:30 BFC Siófok 1 : 2 Kisvárda Master Good
  2017 augusztus 23, szerda 17:30 Nyíregyháza Spartacus FC 1 : 1 Soroksár SC
  2017 augusztus 23, szerda 17:30 Budafoki MTE 0 : 0 Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 augusztus 23, szerda 17:30 Ceglédi VSE 2 : 1 Győri ETO
  2017 augusztus 23, szerda 17:30 Budaörs SC 6 : 2 Kazincbarcika SC
  2017 augusztus 23, szerda 17:30 Aqvital FC Csákvár 1 : 2 ZTE
  2017 augusztus 23, szerda 17:30 Vác FC 1 : 1 SVSE-GYSEV
  2017 augusztus 23, szerda 17:30 Gyirmót FC 3 : 2 Dorogi FC

6. forduló 2017 augusztus 27, vasárnap 18:00 Kisvárda Master Good 3 : 0 Aqvital FC Csákvár
  2017 augusztus 27, vasárnap 18:00 MTK Budapest 4 : 1 Budafoki MTE
  2017 augusztus 27, vasárnap 18:00 BFC Siófok 1 : 2 Gyirmót FC
  2017 augusztus 27, vasárnap 18:00 SVSE-GYSEV 0 : 4 Szolnoki MÁV FC
  2017 augusztus 27, vasárnap 18:00 Győri ETO 0 : 1 Békéscsaba 1912 Előre
  2017 augusztus 27, vasárnap 18:00 Soroksár SC 2 : 1 Dorogi FC
  2017 augusztus 27, vasárnap 18:00 Kazincbarcika SC 2 : 2 Nyíregyháza Spartacus FC
  2017 augusztus 27, vasárnap 18:00 Mosonmagyaróvári TE 1904 0 : 0 Vác FC
  2017 augusztus 27, vasárnap 18:00 ZTE 2 : 0 Ceglédi VSE
  2017 augusztus 27, vasárnap 18:00 Szeged 2011-Grosics Akadémia 3 : 1 Budaörs SC

7. forduló 2017 szeptember 01, péntek 16:00 Budaörs SC 0 : 2 MTK Budapest
  2017 szeptember 01, péntek 16:00 Ceglédi VSE 1 : 1 Kisvárda Master Good
  2017 szeptember 01, péntek 16:00 Szolnoki MÁV FC 1 : 0 Mosonmagyaróvári TE 1904
  2017 szeptember 01, péntek 16:00 Nyíregyháza Spartacus FC 0 : 0 Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 szeptember 01, péntek 16:00 Aqvital FC Csákvár 2 : 2 BFC Siófok
  2017 szeptember 01, péntek 16:00 Vác FC 2 : 0 Győri ETO
  2017 szeptember 01, péntek 16:00 Gyirmót FC 1 : 1 Soroksár SC
  2017 szeptember 01, péntek 16:00 Békéscsaba 1912 Előre 0 : 3 ZTE
  2017 szeptember 01, péntek 16:00 Budafoki MTE 1 : 0 SVSE-GYSEV
  2017 szeptember 01, péntek 16:00 Dorogi FC 0 : 1 Kazincbarcika SC

8. forduló 2017 szeptember 10, vasárnap 16:30 Mosonmagyaróvári TE 1904 0 : 0 Budafoki MTE
  2017 szeptember 10, vasárnap 16:30 BFC Siófok 0 : 0 Ceglédi VSE
  2017 szeptember 10, vasárnap 16:30 MTK Budapest 2 : 0 Nyíregyháza Spartacus FC
  2017 szeptember 10, vasárnap 16:30 Kisvárda Master Good 3 : 2 Békéscsaba 1912 Előre
  2017 szeptember 10, vasárnap 16:30 SVSE-GYSEV 3 : 3 Budaörs SC
  2017 szeptember 10, vasárnap 16:30 ZTE 0 : 0 Vác FC
  2017 szeptember 10, vasárnap 16:30 Kazincbarcika SC 1 : 0 Soroksár SC
  2017 szeptember 10, vasárnap 16:30 Aqvital FC Csákvár 1 : 5 Gyirmót FC
  2017 szeptember 10, vasárnap 16:30 Szeged 2011-Grosics Akadémia 2 : 1 Dorogi FC
  2017 szeptember 10, vasárnap 16:30 Győri ETO 0 : 0 Szolnoki MÁV FC

9. forduló 2017 szeptember 17, vasárnap 16:00 Békéscsaba 1912 Előre 3 : 1 BFC Siófok
  2017 szeptember 17, vasárnap 16:00 Ceglédi VSE 1 : 0 Aqvital FC Csákvár
  2017 szeptember 17, vasárnap 16:00 Szolnoki MÁV FC 2 : 0 ZTE
  2017 szeptember 17, vasárnap 16:00 Vác FC 2 : 3 Kisvárda Master Good
  2017 szeptember 17, vasárnap 16:00 Gyirmót FC 0 : 1 Kazincbarcika SC
  2017 szeptember 17, vasárnap 16:00 Dorogi FC 2 : 1 MTK Budapest
  2017 szeptember 17, vasárnap 16:00 Budafoki MTE 1 : 2 Győri ETO
  2017 szeptember 17, vasárnap 16:00 Nyíregyháza Spartacus FC 2 : 0 SVSE-GYSEV
  2017 szeptember 17, vasárnap 16:00 Soroksár SC 3 : 0 Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 szeptember 17, vasárnap 16:00 Budaörs SC 1 : 0 Mosonmagyaróvári TE 1904

10. forduló 2017 szeptember 24, vasárnap 17:00 MTK Budapest 5 : 2 Soroksár SC
  2017 szeptember 24, vasárnap 17:00 Aqvital FC Csákvár 0 : 6 Békéscsaba 1912 Előre
  2017 szeptember 24, vasárnap 17:00 Kisvárda Master Good 2 : 3 Szolnoki MÁV FC
  2017 szeptember 24, vasárnap 17:00 SVSE-GYSEV 1 : 2 Dorogi FC
  2017 szeptember 24, vasárnap 17:00 BFC Siófok 0 : 2 Vác FC
  2017 szeptember 24, vasárnap 17:00 Ceglédi VSE 0 : 4 Gyirmót FC
  2017 szeptember 24, vasárnap 17:00 Győri ETO 1 : 2 Budaörs SC
  2017 szeptember 24, vasárnap 17:00 Szeged 2011-Grosics Akadémia 0 : 1 Kazincbarcika SC
  2017 szeptember 24, vasárnap 17:00 ZTE 2 : 2 Budafoki MTE
  2017 szeptember 24, vasárnap 17:00 Mosonmagyaróvári TE 1904 2 : 2 Nyíregyháza Spartacus FC

11. forduló 2017 szeptember 30, szombat 16:00 Soroksár SC 1 : 0 SVSE-GYSEV
  2017 szeptember 30, szombat 16:00 Budaörs SC 1 : 2 ZTE
  2017 szeptember 30, szombat 16:00 Kazincbarcika SC 0 : 1 MTK Budapest
  2017 szeptember 30, szombat 16:00 Szolnoki MÁV FC 1 : 0 BFC Siófok
  2017 szeptember 30, szombat 16:00 Vác FC 5 : 1 Aqvital FC Csákvár
  2017 szeptember 30, szombat 16:00 Békéscsaba 1912 Előre 6 : 2 Ceglédi VSE
  2017 szeptember 30, szombat 16:00 Gyirmót FC 1 : 0 Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 szeptember 30, szombat 16:00 Budafoki MTE 0 : 3 Kisvárda Master Good
  2017 szeptember 30, szombat 16:00 Dorogi FC 0 : 0 Mosonmagyaróvári TE 1904
  2017 szeptember 30, szombat 16:00 Nyíregyháza Spartacus FC 0 : 1 Győri ETO

12. forduló 2017 október 08, vasárnap 15:00 Győri ETO 2 : 2 Dorogi FC
  2017 október 08, vasárnap 15:00 Aqvital FC Csákvár 2 : 0 Szolnoki MÁV FC
  2017 október 08, vasárnap 15:00 Békéscsaba 1912 Előre 1 : 1 Gyirmót FC
  2017 október 08, vasárnap 15:00 ZTE 0 : 2 Nyíregyháza Spartacus FC
  2017 október 08, vasárnap 15:00 Mosonmagyaróvári TE 1904 0 : 1 Soroksár SC
  2017 október 08, vasárnap 15:00 MTK Budapest 3 : 0 Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 október 08, vasárnap 15:00 Kisvárda Master Good 1 : 0 Budaörs SC
  2017 október 08, vasárnap 15:00 SVSE-GYSEV 2 : 0 Kazincbarcika SC
  2017 október 08, vasárnap 15:00 BFC Siófok 1 : 1 Budafoki MTE
  2017 október 08, vasárnap 15:00 Ceglédi VSE 1 : 0 Vác FC

13. forduló 2017 október 15, vasárnap 14:30 Soroksár SC 1 : 1 Győri ETO
  2017 október 15, vasárnap 14:30 Szolnoki MÁV FC 1 : 1 Ceglédi VSE
  2017 október 15, vasárnap 14:30 Nyíregyháza Spartacus FC 0 : 0 Kisvárda Master Good
  2017 október 15, vasárnap 14:30 Kazincbarcika SC 0 : 0 Mosonmagyaróvári TE 1904
  2017 október 15, vasárnap 14:30 Budafoki MTE 0 : 2 Aqvital FC Csákvár
  2017 október 15, vasárnap 14:30 Gyirmót FC 2 : 3 MTK Budapest
  2017 október 15, vasárnap 14:30 Szeged 2011-Grosics Akadémia 1 : 1 SVSE-GYSEV
  2017 október 15, vasárnap 14:30 Budaörs SC 2 : 1 BFC Siófok
  2017 október 15, vasárnap 14:30 Dorogi FC 3 : 0 ZTE
  2017 október 15, vasárnap 14:30 Vác FC 2 : 1 Békéscsaba 1912 Előre

14. forduló 2017 október 21, szombat 14:30 Aqvital FC Csákvár 1 : 5 Budaörs SC
  2017 október 21, szombat 14:30 Kisvárda Master Good 2 : 0 Dorogi FC
  2017 október 21, szombat 14:30 ZTE 2 : 0 Soroksár SC
  2017 október 21, szombat 14:30 BFC Siófok 1 : 0 Nyíregyháza Spartacus FC
  2017 október 21, szombat 14:30 Mosonmagyaróvári TE 1904 1 : 0 Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 október 21, szombat 14:30 Győri ETO 4 : 3 Kazincbarcika SC
  2017 október 21, szombat 14:30 Ceglédi VSE 3 : 1 Budafoki MTE
  2017 október 21, szombat 14:30 Békéscsaba 1912 Előre 1 : 2 Szolnoki MÁV FC
  2017 október 21, szombat 14:30 SVSE-GYSEV 0 : 4 MTK Budapest
  2017 október 21, szombat 14:30 Vác FC 2 : 1 Gyirmót FC

15. forduló 2017 október 29, vasárnap 13:30 Dorogi FC 2 : 1 BFC Siófok
  2017 október 29, vasárnap 13:30 Budafoki MTE 0 : 2 Békéscsaba 1912 Előre
  2017 október 29, vasárnap 13:30 MTK Budapest 6 : 1 Mosonmagyaróvári TE 1904
  2017 október 29, vasárnap 13:30 Kazincbarcika SC 2 : 0 ZTE
  2017 október 29, vasárnap 13:30 Budaörs SC 1 : 1 Ceglédi VSE
  2017 október 29, vasárnap 13:30 Nyíregyháza Spartacus FC 1 : 0 Aqvital FC Csákvár
  2017 október 29, vasárnap 13:30 Szeged 2011-Grosics Akadémia 0 : 0 Győri ETO
  2017 október 29, vasárnap 13:30 Soroksár SC 0 : 1 Kisvárda Master Good
  2017 október 29, vasárnap 13:30 Gyirmót FC 0 : 0 SVSE-GYSEV
  2017 október 29, vasárnap 13:30 Szolnoki MÁV FC 1 : 5 Vác FC

16. forduló 2017 november 05, vasárnap 13:30 Győri ETO 2 : 1 MTK Budapest
  2017 november 05, vasárnap 13:30 ZTE 1 : 1 Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 november 05, vasárnap 13:30 Ceglédi VSE 2 : 1 Nyíregyháza Spartacus FC
  2017 november 05, vasárnap 13:30 Békéscsaba 1912 Előre 0 : 0 Budaörs SC
  2017 november 05, vasárnap 13:30 Vác FC 1 : 1 Budafoki MTE
  2017 november 05, vasárnap 13:30 Aqvital FC Csákvár 2 : 2 Dorogi FC
  2017 november 05, vasárnap 13:30 Mosonmagyaróvári TE 1904 1 : 0 SVSE-GYSEV
  2017 november 05, vasárnap 13:30 Szolnoki MÁV FC 3 : 1 Gyirmót FC
  2017 november 05, vasárnap 13:30 BFC Siófok 2 : 1 Soroksár SC
  2017 november 05, vasárnap 13:30 Kisvárda Master Good 1 : 1 Kazincbarcika SC

17. forduló 2017 november 12, vasárnap 13:30 Gyirmót FC 2 : 1 Mosonmagyaróvári TE 1904
  2017 november 12, vasárnap 13:30 Kazincbarcika SC 0 : 2 BFC Siófok
  2017 november 12, vasárnap 13:30 SVSE-GYSEV 1 : 2 Győri ETO
  2017 november 12, vasárnap 13:30 Szeged 2011-Grosics Akadémia 0 : 2 Kisvárda Master Good
  2017 november 12, vasárnap 13:30 MTK Budapest 2 : 0 ZTE
  2017 november 12, vasárnap 13:30 Budafoki MTE 2 : 1 Szolnoki MÁV FC
  2017 november 12, vasárnap 13:30 Nyíregyháza Spartacus FC 4 : 1 Békéscsaba 1912 Előre
  2017 november 12, vasárnap 13:30 Soroksár SC 0 : 0 Aqvital FC Csákvár
  2017 november 12, vasárnap 13:30 Budaörs SC 0 : 2 Vác FC
  2017 november 12, vasárnap 13:30 Dorogi FC 0 : 0 Ceglédi VSE

18. forduló 2017 november 19, vasárnap 13:00 Győri ETO 1 : 2 Mosonmagyaróvári TE 1904
  2017 november 19, vasárnap 13:00 Budafoki MTE 1 : 0 Gyirmót FC
  2017 november 19, vasárnap 13:00 BFC Siófok 0 : 0 Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 november 19, vasárnap 13:00 Kisvárda Master Good 1 : 0 MTK Budapest
  2017 november 19, vasárnap 13:00 Békéscsaba 1912 Előre 3 : 1 Dorogi FC
  2017 november 19, vasárnap 13:00 Ceglédi VSE 2 : 0 Soroksár SC
  2017 november 19, vasárnap 13:00 Aqvital FC Csákvár 2 : 1 Kazincbarcika SC
  2017 november 19, vasárnap 13:00 Vác FC 1 : 1 Nyíregyháza Spartacus FC
  2017 november 19, vasárnap 13:00 ZTE 0 : 0 SVSE-GYSEV
  2017 november 19, vasárnap 13:00 Szolnoki MÁV FC 0 : 1 Budaörs SC

19. forduló 2017 november 24, péntek 18:00 SVSE-GYSEV - : - Kisvárda Master Good
  2017 november 26, vasárnap 13:00 Soroksár SC - : - Békéscsaba 1912 Előre
  2017 november 26, vasárnap 13:00 Budaörs SC - : - Budafoki MTE
  2017 november 26, vasárnap 13:00 Gyirmót FC - : - Győri ETO
  2017 november 26, vasárnap 13:00 Kazincbarcika SC - : - Ceglédi VSE
  2017 november 26, vasárnap 13:00 Nyíregyháza Spartacus FC - : - Szolnoki MÁV FC
  2017 november 26, vasárnap 13:00 MTK Budapest - : - BFC Siófok
  2017 november 26, vasárnap 13:00 Szeged 2011-Grosics Akadémia - : - Aqvital FC Csákvár
  2017 november 26, vasárnap 13:00 Dorogi FC - : - Vác FC
  2017 november 26, vasárnap 13:00 Mosonmagyaróvári TE 1904 - : - ZTE

20. forduló 2017 december 03, vasárnap 13:00 Nyíregyháza Spartacus FC - : - Budafoki MTE
  2017 december 03, vasárnap 13:00 Kazincbarcika SC - : - Békéscsaba 1912 Előre
  2017 december 03, vasárnap 13:00 Gyirmót FC - : - Budaörs SC
  2017 december 03, vasárnap 13:00 Soroksár SC - : - Vác FC
  2017 december 03, vasárnap 13:00 SVSE-GYSEV - : - BFC Siófok
  2017 december 03, vasárnap 13:00 Mosonmagyaróvári TE 1904 - : - Kisvárda Master Good
  2017 december 03, vasárnap 13:00 Dorogi FC - : - Szolnoki MÁV FC
  2017 december 03, vasárnap 13:00 Győri ETO - : - ZTE
  2017 december 03, vasárnap 13:00 MTK Budapest - : - Aqvital FC Csákvár
  2017 december 03, vasárnap 13:00 Szeged 2011-Grosics Akadémia - : - Ceglédi VSE

21. forduló 2017 december 10, vasárnap 13:00 Aqvital FC Csákvár - : - SVSE-GYSEV
  2017 december 10, vasárnap 13:00 Vác FC - : - Kazincbarcika SC
  2017 december 10, vasárnap 13:00 Budaörs SC - : - Nyíregyháza Spartacus FC
  2017 december 10, vasárnap 13:00 Ceglédi VSE - : - MTK Budapest
  2017 december 10, vasárnap 13:00 BFC Siófok - : - Mosonmagyaróvári TE 1904
  2017 december 10, vasárnap 13:00 Budafoki MTE - : - Dorogi FC
  2017 december 10, vasárnap 13:00 Kisvárda Master Good - : - Győri ETO
  2017 december 10, vasárnap 13:00 Békéscsaba 1912 Előre - : - Szeged 2011-Grosics Akadémia
  2017 december 10, vasárnap 13:00 Szolnoki MÁV FC - : - Soroksár SC
  2017 december 10, vasárnap 13:00 ZTE - : - Gyirmót FC

22. forduló 2018 február 25, vasárnap 00:00 ZTE - : - Kisvárda Master Good
  2018 február 25, vasárnap 00:00 MTK Budapest - : - Békéscsaba 1912 Előre
  2018 február 25, vasárnap 00:00 Kazincbarcika SC - : - Szolnoki MÁV FC
  2018 február 25, vasárnap 00:00 Nyíregyháza Spartacus FC - : - Gyirmót FC
  2018 február 25, vasárnap 00:00 Győri ETO - : - BFC Siófok
  2018 február 25, vasárnap 00:00 Szeged 2011-Grosics Akadémia - : - Vác FC
  2018 február 25, vasárnap 00:00 Soroksár SC - : - Budafoki MTE
  2018 február 25, vasárnap 00:00 Mosonmagyaróvári TE 1904 - : - Aqvital FC Csákvár
  2018 február 25, vasárnap 00:00 Dorogi FC - : - Budaörs SC
  2018 február 25, vasárnap 00:00 SVSE-GYSEV - : - Ceglédi VSE

igazol window

kvfctv

2018 február 25, vasárnap 00:00
 
ZTE - Kisvárda Master Good
Teljes porgram

HETI PROGRAM

Nincsenek események

utanpo

mufuvespalya