Dajka László lett a válogatott edzője

2018-09-04 15:23:46
Kisvárda FC

Hatalmas megtiszteltetés érte csapatunk alig egy hónapja kinevezett vezetőedzőjét – két kisvárdai játékos is a legjobbak között.

Az OTP Bank Liga hetedik fordulójában nyújtott teljesítmények alapján a csakfoci.hu szakportálon éppen annyi ferencvárosi, újpesti és vidis játékos került be a legutóbbi játéknap válogatottjába, mint kisvárdai: kettő.

Az MTK Budapest otthonában történelmi, 1–0-s győzelmet aratott csapatunkból a kapus Felipe és a belső védő Ene Kornél is tagja lett a 7. forduló álomcsapatának. A portálon így indokolják a döntésüket.

Felipe: „Bravúrral kezdte a meccset, amikor kiütötte Bognár távoli szabadrúgását. Ezt követően sok szélről bejött labdát hatástalanított, majd védte Lencse közeli ziccerét is.” Ene Kornél: „Kemény és határozott volt a romániai védő, többször kisegítette társait, nem tudtak vele mit kezdeni a támadók. A párharcai 80 százalékát megnyerte.”

A 7. forduló válogatottja egyébként így fest: Felipe (Kisvárda) – Lovrencsics G. (Ferencváros), Ene (Kisvárda), Pillár (Mezőkövesd), Burekovic (Újpest) – Nikolov (Mol Vidi FC), Szankovics (Újpest) – Cseri T. (Mezőkövesd), Huszti (Mol Vidi FC), Petrljak (Ferencváros) – Takács T. (DVSC).

A csakfoci.hu rendre megnevezi a forduló válogatottjának edzőjét is, aki ezúttal nem más lett, mint csapatunk trénere, Dajka László.

Az indoklás a következő: „Az MTK ellen kontrákra rendezkedett be a Kisvárda. Végig stabilan védekeztek, így a mérkőzés elején szerzett előnyt sikerült megtartani, igaz, azt ő maga is elismerte, hogy a látottak alapján az MTK az egyik pontra rászolgált volna.”


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló