Az első sikerre és gólra vár

2018-08-30 13:56:05
Kisvárda FC

Brana Ilics mindkét tavalyi MTK elleni győzelemből kivette a részét.

Brana Ilicsnek csupa jó emléke lehet az MTK-ról. A magyar felmenőkkel rendelkező szerb csatárunk a tavalyi bajnokságban tagja volt annak a kisvárdai csapatnak, amely oda-vissza, hazai pályán 1–0-ra, idegenben 3–2-re legyőzte a másodosztályú bajnokot. Előbbi meccsen pazar teljesítménnyel, a fővárosin győztes góllal vette ki a részét a
sikerből.

„Szép győzelmeket arattunk az MTK ellen, de ez már nem számít, ezúttal teljesen másmeccs vár ránk, mint a legutóbbi bajnokságban – nyilatkozta Brana Ilics. – A mi csapatunkban több változás történt a nyáron, mint az MTK-ban, de a legutóbbi két meccsen mutatott játékból és a megszerzett pontokból azért tovább építkezhetünk.”

A 33 éves támadó a bajnokság első meccsein a csúcsék szerepkörében mutatkozott, a Puskás Akadémia és a Diósgyőr ellen viszont már visszavontabban, némileg kötetlen pozícióban futballozott. Mindkét meccsen nagy munkakedvvel és –bírással tette a dolgát.

„Korábbi szerb csapataimban és olykor Görögországban is játszottam már hasonló pozícióban, tetszik nekem ez a feladat, de mindig ott játszom, ahova az edzőm állít –
mondta erről Ilics. – Remélem, hogy a következő meccsen már csupa jó történik velünk, a legfontosabb, hogy nyerjünk végre, de talán az én első gólom is megszületik.”
Az sem baj, ha az győztes lesz, mint legutóbb, május 25-én…


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Diósgyőri VTK
Kisvárda, Várkerti Stadion
2020-11-01 18:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kecskeméti TE
0-1
0-1
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2020-10-28 13:00
Mol Magyar Kupa, a legjobb 32 közé jutásért
Master Good
Kiemelt támogatónk