Nem sikerült a bravúr a listavezető Ferencváros ellen

2018-08-11 19:23:42
Kisvárda FC

Kisvárda Master Good FC - Ferencvárosi TC 0-2 (0-0)

Csodaszép stadionban, telt ház előtt játszhatta a történelmi, első NB I-es hazai mérkőzését a Kisvárda Master Good. A remek hangulatról pedig a két kiváló szurkolótábor gondoskodott.

Hamar kiderült, hogy a százszázalékos Fradi az erősebb csapat, a zöld-fehérek támadólag léptek fel, de Felipe kapus bravúrjaival mégy úgy is sikerült kihúzni kapott gól nélkül az első félidőt, hogy Anton Sinder felelőtlensége miatt fél óra játék után emberhátrányba kerültünk. Sőt, Vuk Mitosevics lövése és Gosztonyi András feje révén a kaput is sikerült veszélyeztetni. Szünet után fokozódott a Fradi nyomása, és a pályán lévő két unokatestvér csapatkapitány közül Leandro fejesével megszerezte a vezetést a vendégcsapat.

A negyedik meccsén a negyedik büntetőt is befújták a Várda ellen – a negyedik minimum véleményest, hiszen ezúttal a tizenhatoson kívül szabálytalankodott Teodorosz Beriosz. A tizenegyest az előző idény gólkirálya, Davide Lanzafame váltotta gólra, a görög játékos pedig még egy drámát átélt, miután magasra emelt lábbal gyakorlatilag fejberúgta ellenfelét, így ki is állították.

A negyedik meccsen a negyedik vereségét szenvedte csapatunk, amely szerzett gól nélkül jutott túl az előző bajnokság első négy helyezettje elleni meccseken. Vigasz: a stadionról mindenki felsőfokon beszélt.


NB I: 4. forduló

Kisvárda Master Good FC - Ferencvárosi TC 0-2 (0-0)

Kisvárda, 3300 néző, v.: Pintér

gólszerzők: Leandro (55.), Lanzafame (75., 11-esből)

piros lap: Sinder (33.), Beriosz (83.)

sárga lap: Sinder (33.), Gosztonyi (43.), Vári (77.), illetve Heister (73.), Lanzafame (82.)

Kisvárda Master Good: Felipe - Ene, Parcvanija, Beriosz, Vári (Anderson, 78.) - Lucas - Hej, Karaszjuk (Sassá, 64.), Mitosevic, Gosztonyi (Horváth Z., 71.) - Sinder

Ferencváros: Dibusz - Lovrencsics, Botka, Blazic, Heister - Gorriarán, Leandro (Rodríguez, 80.) - Varga R. (Böde, a szünetben), Bőle (Spirovski, 73.), Petrjak - Lanzafame



Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló