Hősiesen helytálltak a hőségben

2018-05-07 18:50:17
Kisvárda FC

MLSZ U-15 II. osztály Észak-Kelet 23. forduló

Tarpa SC–Várda LA 2–13 (1–3)

VLA:Végső – Dolonai (Kozma Zs.), Bíró, Csontos (Tóth R., Kozma Sz.), Miczák, Kalij (Dolhai), Vass, Martinuzzi, Újvàri, Szabó V. (Pongó Z.), Petreckij (Pataki G.).

Gól: Pataki 4, Bíró 3, Szabó V. 2, Petreckij 2, Újvári

Kiállitva: Martinuzzi (37. p.)

Deák Béla: – A tavaszi szezonra átszervezett, új edző által irányított,az utóbbi mérkőzéseken jó eredményeket produkáló csapattal játszottunk a trópusi hőség ellenére jó mérkőzést. Az első félidőben gól- és emberhátrányba kerültünk, de még szünet előtt sikerült fordítani. A második félidőben minden tekintetben az ellenfél fölé nőttünk, és ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.

MLSZ U-14 II. osztály Észak-kelet 23. forduló

Tarpa SC–Várda LA 0–4 (0–2)

VLA: Császár (Jóbi) – Medve (Barta), Khudan, Ténai – Cservenyák (Tintér), Gritsu, Vojtko (Kovics), Dolhai – Horvat, Tyrkus, Helesh (Ari).

Gól: Tyrkus 2, Vojtko, Tintér

Virágh István edző: – A rettenetes hőségben lejátszott mérkőzésen végig magabiztosan játszottak a fiúk, de nem tudták kihasználni a rengeteg helyzetüket. A körülményeket figyelembe véve dicséret illeti őket, viszont a versenyeztetéssel foglalkozóknak el kellene gondolkodni azon, hogy milyen egészségkárosító következményei lehetnek az ilyen műfüvön lejátszott találkozóknak.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2019-08-24 18:00
OTP Bank Liga, 4. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Budapest Honvéd
1-3
0-1
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2019-08-17 19:30
OTP Bank Liga, 3. forduló
Master Good
Kiemelt támogatónk