A vulkán lábánál a Juventus fiókcsapatával

2020-01-10 09:33:15
VLA

Az olaszországi Szicílián vesz részt nemzetközi tornán két korosztályos csapatunk.

A Várda Labdarúgó Akadémia U10-es és U14-es csapatai szombattól nemzetközi tornán vesznek részt Szicília második legnagyobb városában, Cataniában. Olyan csapatokkal találkoznak, amelyek Olaszország nagyobb klubjainak hivatalos fiókcsapatai.

A hivatalos tornaprogramon kívül a Kisvárda két korosztálya hétfőn délelőtt megmérkőzik a Catania Akadémián az egyesület hasonló korosztályos csapataival.

Az edzők részére szakmai megbeszélés is lesz a Catania utánpótlás edzőivel, vezetőivel, és bemutatják az akadémiájuk szakmai munkáját és komoly létesítményeit.

Szicilia szigetén található Európa legnagyobb tűzhányója az Etna (3370 méter), nem messze Cataniától, mely tűzhányó a mai napig aktív. A program magában foglalja a fiatal sportolók szakmai és kulturális pillanatait is: négy célzott látogatással megismerhetik a Cataniai térség helyeit és sajátosságait: Catania történelmi központját, Aci Castellót és az Aci Trezza-halmokat, valamint az Etna lávakő a Studio Le Nid és a La Normanna citrusfélék feldolgozó központja Paternónál.


A Várda LA ellenfelei lesznek a cataniai tornán

U10: Juventus di Reggio Calabria, Game Sport Ragusa, Rinascita San Giorgio (a Torino fiókcsapata), Katane Soccer (a Sampdoria fiókcsapata), Football 24 (a Milan fiókcsapata), Jonia Calcio (a Juventus fiókcsapata)

U14: Segato, Football 24, Aci Trezza (a Milan fiókcsapatai), Teamsport Millennium (az Empoli fiókcsapata)


Következő mérkőzés
Mol Fehérvár FC
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Mol Aréna Sóstó
2020-06-06 19:00
OTP Bank Liga, 27. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
1-0
0-0
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2020-05-30 16:55
OTP Bank Liga, 26. forduló
Master Good
Kiemelt támogatónk