Felcsúton hagytuk a veretlenséget

2019-10-20 09:55:09
VLA

Utánpótláshíradó: Lezárult egy nagy sorozat az U15-ös és U14-es élvonalbeli bajnokságban újoncként szereplő csapataink számára.

Mindkét középső korosztályos akadémiai csapatunk veretlenül utazott a Puskás Akadémia otthonába, ami azért is nagy szó, mert újoncként szerepelnek az elitben, és már a kilencedik fordulóban jártunk. A még százszázalékos U14-eseink ellenfele az ugyancsak veretlen Puskás Akadémia volt, végül a felcsútiak őrizték meg veretlenségüket, de a mieink sem vallottak szégyent.

A nagyobbak meccsén is veretlenek találkoztak, sajnos, itt is a kisvárdai sorozat szakadt meg. Ami viszont mindkét csapatunk számára vigasz lehet: a vereségek ellenére továbbra is megelőzik a tabellán legyőzőjüket – igaz, egy mérkőzéssel többet játszva.


MLSZ U15 I. OSZTÁLY, 9. FORDULÓ

Puskás Akadémia FC–Várda LA 2–0 (2–0)

VLA: Popovych – Ténai, Adu, Juhász Dávid (Széll), Vojtkó, Jávor A. (Kosovshchuk), Lukecha, Napuda (Chepkanych), Babych, Puporka, Ivanicja (Bíró B.). Edző: Révész Csaba

Révész Csaba:A kilencedik fordulóban történt meg először, hogy az ellenfél szerzett vezetést, méghozzá már a harmadik percben. Ezt követően több lehetőségünk nyílott a gólszerzésre, de a Puskás ért el újabb találatot egy kontra végén. A mérkőzés sok tanulsággal szolgált, ami hosszú távon a további fejlődésünket segítheti elő.


MLSZ U14 I. OSZTÁLY, 9. FORDULÓ

Puskás Akadémia FC–Várda LA 2–1 (0–0)

VLA: Révész Barnabás – Racskó, Kovács K., Rózsa S., Veress M., Dócs, Kőrizs Á. (Babjak), Ésik Á., Kereszti, Kozyk (Kovács N.), Scsadej. Edző: Deák Béla

Gól: Ásványi D. (öngól)

Deák Béla:Két dolog miatt vagyok szomorú. Az egyik, hogy néhány játékos a szezon meccsén nem tudott felnőni a feladathoz, a másik, hogy döntetlen állásnál két nyilvánvaló büntető is elmaradt, valamint a második gólnál, bár nagyot hibáztunk, de a labda nem haladt át a gólvonalon. Összességében nem volt rossz mérkőzés, de a két csapat jól felkészült egymásból, az ellenfél játékának elrontása dominánsabb volt a saját játéképítésnél. A döntetlenre mindenképpen rászolgáltunk volna, és ennek a elérésére az utolsó percben is volt lehetőségünk.


Fotó: pfla.hu


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló