Szép időben egyetlen gól

2019-10-12 10:35:51
Kisvárda FC

Az utolsó percre maradt a döntés a szombat délelőtti, Nyíregyháza Spartacus elleni edzőmeccsen.

Megbízott edzőként Kocsis János meccselt kisvárdai oldalon, és mivel edzőmeccsről volt szó, a bajnokikról eltiltott Zoran Szpisljak vezetőedző is helyet foglalhatott a nyíregyházi kispadnál. A hazaiaknál sok volt a hiányzó, Kovácsréti Márk, Roman Karaszjuk, Rubus Tamás és Gheorghe Grozav sérülés miatt nem játszhatott, Anderson Pico a Gyirmót elleni edzőmeccsen kapott piros lapja miatt volt kénytelen kihagyni a mérkőzést, a még egy bajnoki meccsre szóló eltiltással rendelkező Sztavrosz Cukalasz és a hétközben vírusos betegséggel küszködő Gosztonyi András is a kispadon kapott helyett.

Kiegyenlített játékot hozott az első félidő, a legnagyobb helyzetet Tischler Patrik hagyta ki, aki kevéssel fejelt mellé. A második félidőben jobban megélénkült a játék, és az első kisvárdai akció gólt hozhatott volna, de Tischler nem tudta a kapu torkából bekotorni a labdát. A sorozatos cserék után válaszként Tóth Barna fejelt a lécre. A hajrában előbb Gosztonyi ígéretes lövését védte a kapus, majd Szőr Levente indítása Artem Atamasz elé került, de az ifi játékosok akcióját utóbbi nem tudta góllal befejezni. Nem úgy Busai Attila a 90. percben megítélt szabadrúgást, amelyet középről, 18 méterről csavart a sorfal felett a jobb felső sarokba.

Ezzel a találattal nyert a Nyíregyháza, „visszavágva” a júliusban a megyeszékhelyen aratott, ugyancsak 1–0-s kisvárdai győzelemért.


ELŐKÉSZÜLETI MÉRKŐZÉS

KISVÁRDA MASTER GOOD–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 0–1 (0–0)

KISVÁRDA: Felipe (Zöldesi) – Melnik, Beriosz, Kravcsenko, Hei (Szőr) – Lucas (Cukalasz), Protics (Baranyai Á.) – Hugo Seco (Gosztonyi), Bumba, Sassá (Atamasz) – Tischler (Gyüre T.)

NYÍREGYHÁZA: Csorvási –Talabér (Motkó), Fodor F., Pejovics, Svedjuk – Tóth Á. (A. Kovác), Cenaj (Ötvös B.), Szekszárdi (Végső), Sztaroszta (Busai) – Szinanovics (Kártik), Hornyák (Tóth B.)

Gól: Busai


A fotón: Hazai oldalon Sztavrosz Cukalasz (balra),a vendégeknél Kártik Bálint is csereként állt be


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló