Hazai tornán villoghattak

2019-06-11 11:38:17
Kisvárda FC

A Várda LA U7-es csapatai három szomszédos ország csapatai ellen is játszottak.

A Várkertben rendezték meg a 2012-ben született gyerekek számára kiírt Várda-kupa korosztályos tornát. Négy ország hét csapata vett részt a viadalon, ami azért is nagyon fontos, mert így folyamatosan tudják mérni a szakemberek, hogyan állnak a képzés terén a környező országok csapataihoz viszonyítva.

A Várda LA két csapattal indult, így a korosztályhoz tartozó valamennyi gyerek játéklehetőséghez jutott. Belekóstolhattak, hogy a határainkon túl milyen mentalitással, sebességgel játsszák ezt a játékot, már ilyen kis korban is. Egyértelműen látszott a fejlődés, hiszen azok a csapatok, amelyek a téli teremtornán még simán nyertek ellenünk, többször hagyták már el vesztesen a játékteret.

A tornán ungvári siker született, a két kisvárdai csapat a harmadik, illetve az ötödik helyen zárt.


VÁRDA-KUPA, KOROSZTÁLYOS U7-ES (2012-ES SZÜLETÉSŰEK) NEMZETKÖZI TORNA

A torna végeredménye: 1. Olimp Ungvár fehér (kárpátaljai, ukrán), 2. Kinder Carei (Nagykároly, romániai), 3. Várda LA fehér, 4. Olimp Ungvár piros, 5. Várda LA piros, 6. Beregszász Sportiskola (kárpataljai, ukrán), 7. Slavoj Trebisov (szlovák).

Különdíjasok. A legjobb kapus: Somogyi Milán (Kinder Carei). A legjobb mezőnyjátékos: Séra Levente (Várda LA). Gólkirály: Benyák Krisztián (Olimp Ungvár). A legjobb hazai játékos: Leveleki Levente


Következő mérkőzés
Kaposvári Rákóczi FC
Kisvárda Master Good
Kaposvári Rákóczi Stadion
2019-10-19 17:00
OTP Bank Liga, 9. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
3-3
0-2
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2019-10-05 17:00
OTP Bank Liga, 8. forduló
Master Good
Kiemelt támogatónk