Harmincöt látható és egy láthatatlan

2019-05-31 10:34:06
Kisvárda FC

Egy filmen a Kisvárda Master Good idénybeli összes gólja – VIDEÓ

Kicsit megkésve ugyan, de az ötödik fordulóban megkezdte a gólgyártást az NB I-ben csapatunk, amely végül 36 találatig jutott története első élvonalbeli idényében. Az első találat a csapatkapitány Lucas, a jelenlegi utolsó Sztavrosz Cukalasz nevéhez fűződik, miközben a legtöbbször, kilenc alkalommal Horváth Zoltán bizonyult eredményesnek. Született egy öngól is, a Mol Vidi FC játékosa, Stopira is „feliratkozott” a kisvárdai házi góllövőlistára.

Kisfilmünkön megtekinthetik az eddigi összes NB I-es gólunkat – pontosabban csak harmincötöt, mert a Lucas által az Újpest elleni hazai meccsen elért találat ködbe veszett. A hatalmas köd miatt nem készült olyan felvétel a gólról, ami élvezhető minőségű lenne, ezért ez hiányzik a teljes arzenálból.

Arra kérjük szurkolóinkat, hogy az írás Facebook-bejegyzésének kommentjében június 5-ig szavazzanak az idény legszebb kisvárdai góljára. Tüntessék fel a gól szerzőjét és azt, hogy melyik meccsen született.

A házi góllövőlista végeredménye: Horváth Zoltán 9, Gheorghe Grozav 5, Brana Ilics, Sztavrosz Cukalasz 4-4, Vári Barnabás 3, Lucas, Sassá 2-2, Matija Misic, Pavlo Lukjancsuk, Anton Kravcsenko, Gosztonyi András, Bohdan Melnik, Hugo Seco 1-1. Öngól: Stopira (Mol Vidi FC)


A Kisvárda Master Good góljai a 2018-2019-es bajnokságban:Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Diósgyőri VTK
Kisvárda, Várkerti Stadion
2020-11-01 18:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kecskeméti TE
0-1
0-1
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2020-10-28 13:00
Mol Magyar Kupa, a legjobb 32 közé jutásért
Master Good
Kiemelt támogatónk