Ez is egy lehetőség

2019-04-19 16:04:42
Kisvárda FC

Az MTK ellen is vissza lehet szerezni azokat a pontokat, amelyek a Diósgyőr ellen „be volt tervezve” – BEHARANGOZÓ

Dajka László valahogy úgy fogalmazott a Diósgyőr elleni 1–1-es döntetlennel véget ért mérkőzést követő sajtótájékoztatón, hogy mivel azon az összecsapáson három pontot tervezett a csapat, de csak egy lett belőle, valahol hármat kell szerezni, ahol eredetileg a döntetlen is megfelelt volna. Netán a szombaton 17 órakor kezdődő MTK elleni idegenbeli mérkőzésen?

„Úgy fogalmaznék, hogy ez is egy mérkőzés, amelyen javítani tudunk – felelte Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – A csapatot képesnek tartom arra, hogy győzelmet szerezzen az MTK otthonában, a baj inkább az, hogy többen is kisebb-nagyobb sérülésekkel bajlódnak és Rados Protics személyében öt sárga lap miatti eltiltott játékosunk is van. Fegyelmezett, koncentrált játékra lesz szükség ahhoz, hogy elérjük a céljainkat.”

Már halljuk is a választ, hogy a múlt semmit nem jelent, meg hogy minden meccs más, de azért csak felvetjük: a bajnokságban játszott két, egyaránt 1–0-s kisvárdai győzelem hagyhatott-e nyomokat a csapatokban?

„Nagyon remélem, hogy igen – így Dajka László. – Bízom benne, hogy a mi játékosaink erőt merítenek ebből, és tudatosul bennük, legyőzhető az MTK idegenben is, és talán az ellenfél is görcsössé válik akkor, ha azzal szembesül, az eddig őt mindenkor legyőzött Kisvárda lesz az ellenfél. Az viszont igaz, hogy a szombati fellépés kapcsán minden, ami eddig megtörtént, már csak utópia.”

Az mindenesetre nem rossz előjel, hogy legutóbb a Diósgyőr ellen is az az eredmény született (1–1), ami a két csapat korábbi két mérkőzésén. Az MTK ellen ugye eddig két 1–0-s siker a mérleg…


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló