Akadémiai vezetőnk rangos elismerése

2019-03-07 18:30:17
Kisvárda FC

Díjat kapott Neumann Gábor, a Várda Labdarúgó Akadémia igazgatója.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei igazgatósága csütörtökön este tartotta díjátadó ünnepségét, amelyen a 2018-as esztendő legjobbjait jutalmazták, illetve aktívákat és labdarúgásban évtizedek óta dolgozó szakembereket is díjaztak.

A Várda Labdarúgó Akadémia igazgatója, Neumann Gábor rangos elismerésben részesült: ő kapta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Labdarúgásért – Dr. Szabolcsi József-díjat. Neumann Gábor kisvárdai szerepvállalása előtt évtizedekig dolgozott a nyíregyházi labdarúgásban, edzőként, vezetőként, utánpótlás-szakágvezetőként, akadémiai igazgatóként. A 2000-es évek elején utánpótlásedzőként a magyar korosztályos válogatottak mellett is dolgozott, sőt, 2007-ben, Várhidi Péter szövetségi kapitány mellett tagja volt a felnőtt válogatott szakmai stábjának is. Ő volt az első önálló nyíregyházi futballklub, az NYFC első elnöke, az NB II-es szekció alelnökeként pedig másfél évig az MLSZ elnökségi tagjaként is dolgozott.

Neumann Gábornak gratulálunk, munkájához további sok sikert és jó egészséget kívánunk!


A fotón: A díjazottak között a két korábbi harcostárs, Neumann Gábor (elöl, középen) és az év csapatának választott Ibrány SE edzője, Madalina György (jobbra)


Következő mérkőzés
Budafoki MTE
Kisvárda Master Good
BMTE Stadion, Budapest, Promontor utca
2020-08-17 19:00
OTP Bank Liga, 1. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Diósgyőri VTK
0-2
0-2
Kisvárda Master Good
Miskolc, DVTK Stadion
2020-06-27 17:30
OTP Bank Liga, 33. forduló
Master Good
Kiemelt támogatónk