Jegyinformációk a Fradi elleni meccsekre

2019-02-13 14:59:33
Kisvárda FC

A Paks elleni hazai mérkőzést követően a jövő héten szerdán a Ferencváros otthonában játszik Magyar Kupa-mérkőzést a Kisvárda Master Good.

Ahogy azt jeleztük, a héten megkezdődött a jegyértékesítés a szombati, Paks elleni hazai mérkőzésre, melynek helyszíne a Városi Tornacsarnok első emelete csütörtökön és pénteken is 8-16 óra között. A mérkőzés napján, szombaton 13 órától a Várkerti Stadionban lehet megváltani a belépőket. A mérkőzésre a nem kiemelt kategóriájú jegyárak vannak érvényben.

Sokan kérdezik, hogy mikortól lehet hozzájutni a Ferencváros elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntő belépőihez. Nos, a február 20-ai első mérkőzésre, amelyet a fővárosban játszanak, csütörtöktől már Kisvárdán is meg lehet váltani a belépőket a vendégszektorba – ugyancsak a Városi Tornacsarnokban.

Ami pedig a hazai pályán esedékes visszavágót illeti... Annak a mérkőzésnek még nincs meg a pontos időpontja, mert az M4 Sport csatorna a párharcok első felvonásainak eredményeinek függvényében dönt arról, hogy a Kisvárda Master Good–Ferencváros, a Haladás–Mezőkövesd és a Paks–Puskás Akadémia mérkőzések közül melyiket közvetíti. A három mérkőzést biztosan február 20-án, kedden rendezik, amelyik a televízió képernyőre kerül, azt 20 órás kezdettel, a másik kettőt várhatóan 18 órakor.

A lényeg, amíg nincs meg a pontos kezdési időpont, addig a mérkőzést nem lehet rögzíteni a jegyeladási rendszerben, értelemszerűen belépőt sem lehet rá árulni. Legkorábban tehát az első mérkőzések másnapján, február 21-én dőlhet el ez a kérdés, amint megvan az időpont, tájékoztatjuk szurkolóinkat a jegyvásárlás lehetőségeiről. Az biztos, hogy a kiemelt kategóriájú árak lesznek érvényben, és a 2018-2019-re megváltott bérletek érvényesek lesznek a kupavisszavágóra.

A február 20-i első mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti a Ferencváros stadionjából.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló