Ők utaznak Egyiptomba

2019-01-10 16:50:42
Kisvárda FC

Pénteken kora reggel indul Budapestről a csapatunkat a hurghadai edzőtáborba szállító repülőgép.

Csütörtökön egy edzés szerepelt a programban, a Kisvárda Master Good játékosai délelőtt gyakoroltak. Pénteken aztán hajnalban busszal utazik a társaság a budapesti Liszt Ferenc-repülőtérre, ahonnan kora reggel száll fel a Hurghadába induló gép. A szállás elfoglalása után szombaton már két edzésen vesz részt a csapat, vasárnap pedig következik az idei első edzőmérkőzés. A főhadiszállás a hurghadai Siva Grand Beach Hotel (képünkön) lesz. Az edzések El-Gounában, az ígéretek szerinti tökéletes állapotú füves pályán lesznek, miként a két kinti mérkőzés is: 13-án, vasárnap a Qena SC, 16-án szerdán a helyi El-Gouna FC lesz az ellenfél.

Nem tart a csapattal a sérült Matija Misic, utazik viszont a sérülése miatt a teljes őszi szezont kihagyó Mihajlo Rjasko. Sassá is sérüléssel bajlódott, ám végül ő is tagja a 26 tagú utazó keretnek, miként az új szerzemény Sztavrosz Cukalasz is. A második számú csapat keretéhez tartozó játékosok közül Elek Ádám, Gyüre Tamás és Szőr Levente utazik az edzőtáborba.


Az egyiptomi edzőtáborba utazó kisvárdai csapat kerete

Kapusok: Andrij Cserepko, Felipe, Mihai-Adrián Minca

Mezőnyjátékosok: Anderson Pico, Teodorosz Beriosz, Sztavrosz Cukalasz, Délczeg Gergely, Elek Ádám, Ene Kornél, Gosztonyi András, Gyüre Tamás, Hej Viktor, Horváth Zoltán, Brana Ilics, Izing Martin, Roman Karaszjuk, Kovácsréti Márk, Pavlo Lukjancsuk, Bohdan Melnik, Sergiu-Dorin Negrut, Lucas, Rados Protics, Mihajlo Rjasko, Sassá, Szőr Levente, Vári Barnabás


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló