Két dobogós hely mellé két különdíj

2018-12-11 17:48:03
VLA

Rangos tőketerebesi teremtornán járt akadémiai U11-es csapatunk.

A Várda Labdarúgó Akadémia 2008-as korosztálya két csapattal vett részt, a szlovákiai Tőketerebesen az igen nívós teremtornán. A mezőnyben szlovákiai akadémiák csapatai és romániai résztvevők is szerepeltek.

A Várda LA két csapatra osztva indult a versengésben. A korosztály erejét bizonyítja, hogy mindkét csapatunk a dobogón végzett. Az egész napos sorozat alatt nagyszerűen helytálltak a gyerekek, és minden dicséretet megérdemelnek!

A csapatsikerek mellett két egyéni elismerést is hazahoztak. A torna legjobb játékosa címet holtversenyben Buda Milán, és Maxim Biszaga szerezte meg, ami óriási elismerés egyesületünknek.

A torna végeredménye: 1. Tatran Presov (szlovák), 2. Várda LA fehér, 3. Várda LA piros, 4. Slavoj Trebisov sárga (szlovák), 5. Juniorul Satu Mare (román), 6. Slavoj Trebisov fehér (szlovák), 7. Janocko Akademy (szlovák), 8. FK Humenne (szlovák), 9. FC Kosice (szlovák), 10. FAMT Presov (szlovák).

Szabó István edző (U11) értékelése: „A tornán való részvételünk teljes mértékben elérte a célját. A két csapat révén lehetőség volt arra, hogy több játékosom is megmutathassa magát egy ilyen színvonalas nemzetközi tornán. Ezek a megmérettetések nagyon fontosak, abból a szempontból, hogy felmérhessük, hol tartunk az adott korosztály képzésében, a környező országok, nemzetközi mércéjéhez képest. Az elért eredmények és a mutatott játék is bizonyságot adott arról, hogy jó úton haladunk, és még nagyobb alázattal, odaadással és sok-sok munkával, ettől nagyobb sikereket is elérhetünk. Gratulálok minden résztvevő játékosnak az elért szép helyezésekhez, kupákhoz és díjakhoz!”


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló