Kupabravúr – éppen egy éve!

2018-10-24 14:17:26
Kisvárda FC

A Ferencváros elleni győzelem következtében a sportnapilap címlapjára is a Kisvárda Master Good csapata került.

Napra pontosan egy évvel ezelőtt, 2017. október 24-én történt, hogy a Kisvárda Master Good a Magyar Kupában 1–0-ra legyőzte a Ferencvárost, ezzel bejutott a legjobb 32 közé. Mindez azért is okozott szenzációt, mert a kisvárdai csapat akkor az NB II-ben játszott, igaz, addigi jó szereplésével már a feljutás egyik fő várományosának számított. Az igazi szenzációt azonban az jelentette, hogy a Ferencváros a korábbi három kiírásban megnyerte a kupát, vagyis háromszoros címvédőként érkezett, kupameccsen emberemlékezet óta nem szenvedett vereséget. A Fradi lehetett volna az első csapat, amely zsinórban negyedszer is megnyeri a Magyar Kupát, ám ezt a Kisvárda meghiúsította.

Emlékezhetünk rá, hogy a győztes gólt Horváth Zoltán szerezte – a saját maga által kiharcolt tizenegyesből. A várdaiak kupamenetelése a következő fordulóban ért véget, amikor a Puskás Akadémia nyert 1–0-ra a Várkertben.

A mostani sorozatban hasonló fázisában tart az MK, csapatunk a legjobb 16 közé jutásért a jövő héten szerdán, október 31-én lép pályára Gyöngyösön.


Következő mérkőzés
Kaposvári Rákóczi FC
Kisvárda Master Good
Kaposvári Rákóczi Stadion
2019-10-19 17:00
OTP Bank Liga, 9. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
3-3
0-2
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2019-10-05 17:00
OTP Bank Liga, 8. forduló
Master Good
Kiemelt támogatónk