RT Dominion - шаблон joomla Скрипты

liderclabda e1495455970467

A bajnoki cím sorsa eldőlt az NB II-ben, a Puskás Akadémia a ceglédi döntetlenjével (0–0) is behozhatatlan előnyre tett szert két fordulóval a vége előtt. A másik feljutó helyért azonban tovább tart a kötélhúzás, a vasárnap a Budaörs otthonában vesztes (4–2) Soroksár pozíciói valamelyest gyengültek, így egyre nagyobb az esély arra, hogy az utolsó fordulóban a Balmazújváros–Kisvárda mérkőzésen dől el minden. Vasárnap a Balmaz a Szolnok elleni hazai győzelmével (1–0) visszavette a második helyet a Szeged gyulai otthonában ikszelő (1–1) várdaiaktól.

– Fordulóról fordulóra változik a helyet, nem véletlenül mondtuk korábban, hogy nem érdemes előre tervezgetni, csak a következő meccsre kell koncentrálni – mondta Révész Attila, a Kisvárda Master Good szakmai igazgatója. – Most úgy néz ki a helyzet, hogy amennyiben megverjük a Ceglédet, akkor biztosan kiharcoljuk annak a lehetőségét, hogy Balmazújvárosban a feljutásért lépjünk pályára. A Szeged elleni meccsen egyértelműen győzelmi szándékkal léptünk fel, de menetközben kiderült, hogy miért is nem kapott még egész tavasszal gólt az ellenfél: a közeg és az ellenfél antifutballja is alaposan megnehezíti a vendégcsapatok dolgát.

A döntetlennek általában az a csapat szokott jobban örülni, amelyik egyenlít. Nos, ezúttal a Várda állt talpra hátrányból, de még hetven perc maradt volna a győztes gól megszerzésére, amihez olykor nem is állt messze a vendégcsapat.

– Buta hibából kaptuk a gólt, és nagy szerencsénk, hogy hamar sikerült egyenlítenünk, mert ellenkező esetben olyan kockázatot kellett volna vállalnunk az egyenlítésért, ami jobban magában hordozta volna a vereség lehetőségét – így Révész Attila. – Menetközben így is sokat töprengtünk azon, hogy előrefelé cseréljünk-e, de végül maradt a biztonság, mert azon a pályán gondba is kerülhettünk volna, ha túlságosan kinyílunk. Mindezeket is figyelembe véve, elfogadható eredmény a döntetlen.

A hétvégén aztán újabbat fordulhat a kocka, hiszen a Balmazújváros a már bajnok Puskás Akadémiához látogat, a Kisvárda a kiesés ellen menekülő Ceglédet fogadja, míg utóbbi fő ellenlábasához, a Kozármislenyhez a szintén a feljutásért küzdő Soroksár utazik.

– Nekünk az a célunk, hogy a tavaszi kilencedik hazai meccsünket is megnyerjük, és bízunk abban, hogy a Puskás is motiváltan lép pályára a Balmaz ellen – tekintett kicsit előre a várdai szakvezető.

09 goszika

Azt szokták mondani a gyulai Grosics Akadémia intézményéről, hogy akkora a rend és a tisztaság, hogy az ember legszívesebben a cipőjét is lehúzná, ha belép oda, és még csak magolni sem lehet. Mégis lehangoló lehet ilyen érdektelenség mellett futballoznia hétről hétre az NB II-ben Szeged 2011-nék, a hangulatról a Kisvárda Master Good csapatát elkísérő vendégszurkolók gondoskodtak.

Igyekezett a kezébe venni az irányítást a Várda, de nem tudta, mert sok volt a pontatlanság a játékában. A szegediek viszont otthonosan mozogtak a ránézésre rossz talajú pályán, Andorka Péter lövése még csak figyelmeztetés volt, Germán Tamásé több annál, a csapatkapitány átkígyózott a védőkön, és kilőtte a bal alsó sarkot.

Nem sokáig kellett várni az egyenlítésre, a 21. percben a 21-es számú Gosztonyi András lőtt szabadrúgásból a hazai kapuba (éppúgy, mint az őszi, a várdaiak által 1–0-ra megnyert mérkőzésen), aminek azért nem volt rossz üzenete. Főleg, hogy utána Vári Barnabás sistergős lövése csak kevéssel ment léc fölé, aztán Ivancsics Alex kapott ki egy veszélyes szabadrúgást. Szünet előtt még Horváth Zoltán szerezhette volna meg a vendégelőnyt, de a kapu előtti kavarodás után talppal leadott lövését védte Szántai Levente.

Ami a második félidőben történt, az nem nagyon nevezhető futballnak. Sok volt a szabálytalanság, a Szeged sajátos stílusban próbálta megfékezni a kibontakozó várdai támadásokat. A hajrában Mészáros Márk veszélyesen csapódó szabadrúgását védte Ivancsics, majd az utolsó percekben telejsen kapuhoz szegezte ellenfelét a Várda. Cseri Tamás az ötös sarkáról leadott lövése fölé szállt, Gosztonyi szabadrúgása pedig a sorfalról vágódott. Először veszített pontokat a Szeged ellen a Kisvárda, de ez az egy pont még jól is jöhet a végelszámolásnál.

– KM-BT –

Szeged 2011-GA–Kisvárda Master Good 1–1 (1–1)
Gyula, 200 néző, v.: Nagy R. (Csatári, Berényi).

Szeged 2011: Szántai – Achim Á., Jagodics B., Farkas M., Mészáros M. – Horváth A., Germán T., Povázsai (Coroian, 90.), Zabari – Andorka (Hegedűs M., 58.), Pászka (Zádori, 58.). Vezetőedző: Klausz László.

Kisvárda: Ivancsics A. – Fodor F., Rjasko, Izing – Hei, Horváth A. (Minczér, 60.), Lucas, Vári B. – Gosztonyi, Horváth Z. (Rajczi, 68.), Cseri T. Szakmai igazgató: Révész Attila.
Gól: Germán T. (1–0) a 18., Gosztonyi (1–1) a 21. percben

Percek, események
18. perc: Germán Tamás szép cselekkel kilépett a védők közül, majd 10 méterről, ballal a bal alsó sarokba lőtte a labdát, 1–0.

21. perc: Gosztonyi 22 méteres szabadrúgásból jobbal a kapu jobb oldalába csavarta a labdát, 1–1.

Mesterszemmel
Klausz László: – Küzdelmes mérkőzést játszottunk, az elmaradt tizenegyes hiányzott a győzelemhez.

Révész Attila: – Kilencven percen keresztül gyűrték egymást a csapatok, egyik fél sem kockáztatott, igazságos döntetlen született.

09 cseritomi e1495190381762

Fordulók óta azt írjuk, hogy élesedik a harc a másik feljutó helyért (az egyik minden bizonnyal a Puskás Akadémiáé lesz) az NB II-ben, és most, hogy három fordulóval a zárás előtt a Kisvárda Master Good előnye egy pont az őt üldöző Balmazújvárossal és Soroksárral szemben, különösen igaz ez a megállapítás. A várdaiak nagyot léphetnének az NB I felé, ha vasárnap legyőzik Gyulán a Szeged 2011 csapatát.

– Természetesen a három pontot szeretnénk megszerezni, de nagyon nehéz dolgunk lesz Gyulán, hiszen egyrészt a pálya állapota nem a legjobb, illetve a Szeged 2011 a tavaszi szezonban hazai pályán még csak gólt sem kapott – mondta Révész Attila, a várdaiak szakmai igazgatója. – Az egész sorozatban is mindössze tizenkilencszer vették be ellenfelünk kapuját, ami magasan a legjobb mutató a mostani másodosztályban. Igaz, keveset is szereznék, ennélfogva egy erős középcsapatról van szó, amely elsősorban a védekezést tartja fontosnak, és pontrúgásokból valamint kontrákból szoktak betalálni. Nemcsak a szegedi, hanem a hátralévő két mérkőzésünk is nehéz lesz, hiszen fogadjuk még a kiesés ellen küzdő Ceglédet, aztán pedig minden esély megvan rá, hogy ki-ki meccset vívjunk a végén Balmazújvárosban. Ugyanakkor a riválisaink számára is nehéz meccsek vannak hátra, ám bármennyire is a saját kezünkben van a sorsunk, nem tekinthetjük magunkat befutónak. A Szeged számára elsősorban a presztízs a tét velünk szemben, hiszen annak idején mi ejtettük ki őket a másodosztályból, ahol az elmúlt három alkalommal rendre le is győztük. A bepótolt szerdai soroksári mérkőzésükön fiatalokkal álltak fel, vagyis jól érzékelhetően ránk készültek.

Múlt vasárnap a Dorog ellen hihetetlen energiabefektetésre volt szüksége a Várdának ahhoz, hogy be tudja gyűjteni a három pontot (2–1). Ugyanakkor az is látható volt, néhányan már a térdükön járnak a fáradtságtól a bajnokság végére.

– Amikor hétközi meccsek voltak, akkor pihentettünk néhány játékost, de Talabér Attila, Fodor Ferenc, Vári Barnabás, Gosztonyi András, Cseri Tamás, Lucas Bertucci és újabban Horváth Adrián a sorozatmeccseken is lehetőséghez jutott – így Révész Attila. – Az alapcsapatunk tagjai nagyon fáradtak, és mivel a Szegedben sok a magasra nőtt játékos, akik keresik a párharcokat, a fizikai paramétereket és a frissességet is figyelembe kell venni a csapat kijelölésekor. Ugyanakkor az is fontos, hogy a bajnokságot végigvédő, ennélfogva szintén fáradt fiatal kapusunk, Ivancsics Alex se hibázzon.

Csapatkép 2

Igaz a bajnokság már hetekkel ezelőtt véget ért, az U 15 lány csapat tagjai még nem mehettek „nyári szünetre”. A bajnokság alapszakasza és a felsőházi rájátszás után, amelyet hibátlanul teljesítettek a lányok (30 mérkőzés, 28 győzelem, 2 döntetlen!), az országos középdöntőben volt érdekelt a csapatunk.

Tabaella U 15

A szolnoki Tiszaligeti stadionban megrendezett négyes tornán a Gyulai Amazonok, Airnergy FC (Budapest) és Szolnoki MÁV FC csapataival mérkőztek meg lányaink, a Budapesti döntőbe való részvételért.Rosszul kezdődött a torna, ugyanis a gyulaiak ellen Krisztián Lilla csak szépíteni tudott, így 2:1-es vereséggel nyitottunk. Más esély nem lévén, a hátralévő mind két meccset meg kellett nyernie a csapatnak,hogy meglegyen a hőn áhított döntőbejutás. A budapestiek ellen hátrányból is sikerült a fordítás, méghozzá szépségdíjas gólokkal! (Jenei Nóra „sarkalós” gólját, ha BL-meccsen született volna, biztosan hónapokig „vetítené” az Eurosport!) Az utolsó kör óriási izgalmakat hozott,csak a győzelem jelenthetett továbbjutást! A lányok felnőttek a feladathoz, taktikusan futballozva, egy gyönyörű kontratámadás végén megszerezték a vezetést és a győzelmet is. Mivel a gyulaiaknak csak egy nulla-nullás döntetlenre futotta az Airenergy ellen, így jöhetett a frenetikus ünneplés és a körtánc kisvárdai módra!

Középdöntő, Szolnok Tiszaligeti Stadion, 2017.05.06

Gyulai Amazonok – Várda SE 2:1 (G: Krisztián Lilla)

Várda SE – Airenergy FC 3:1 (G: Krisztián Lilla, Herczeg Zsófia, Jenei Nóra)

Szolnok MÁV FC – Várda SE 0:1 (G: Krisztián Lilla)

A döntő 2017.05. 28-án 11 órakor kerül megrendezésre Budapesten, a Budafok stadionjában, ahová a Várda SE és a Szolnok MÁV FC csapatai mellett, a nyugati középdöntő első két helyezettje a Siófoki Bányász SE és az Astra HFC csapatai jutottak be.

Gratulálunk a lányoknak, sok sikert kívánunk nekik huszonnyolcadikán és reméljük, újra láthatjuk a „híres” kisvárdai körtáncot!

varda 7 e1494947939671

Ha Révész Attila a meccs utáni nyilatkozatában valakiről azt állítja, hogy az ő teljesítménye emelte csapatát az ellenfél fölé, akkor az biztosan sokan tett a sikerért. A Kisvárda Master Good NB II-es legénységének vasárnapi, Dorog elleni 2–1-es győzelméből Rajczi Péter valóban alaposan kivette a részét. A meccs elején értékesítette a tizenegyest, végig őrlődött a védők között nem kevés fejpárbajt megvívva, a végén pedig remek egyéni alakítás után hozta kihagyhatatlan helyzetbe a becserélt Horváth Zoltánt.

– Nagyon nagy energiákat mozgósítottunk a Kisvárdára valóban futballozni érkező és jól is játszó Doroggal szemben, ahogy tettük azt a Vác, a Mosonmagyaróvár vagy éppen a Siófok ellen – mondta a tíz góljával a kisvárdai házi góllövőlistát is vezető Rajczi Péter. – Az első félidő a miénk volt, de balszerencsés körülmények után megkaptuk az egyenlítő gólt, amelyet követően a második játékrész már valóban kiegyenlítettebbnek bizonyult. A nagy akarat meghozta a sikert, lehet, hogy picit szerencsénk is volt, de nagyon akartuk ezt a három pontot, és megérdemelten szereztük meg.

Rajczi Péter 36 éves korát meghazudtoló mezőnymunkát végzett el, vasárnapi teljesítménye alapján nyugodtan tervezhet még vele a csapat, no meg ő maga is azzal, hogy szükség lehet rá. Ezzel aláírta a jövő évi szerződését?

– Nem tudom, ráadásul egyelőre még csak a meccsekkel foglalkozunk – felelte a korábbi 11-szeres válogatott támadó.

varda

Fordulóról fordulóra változik a helyzet a feljutást jelentő második helyen az NB II-ben. A Kisvárda Master Good vasárnapi, Dorog elleni 2–1-es győzelmével visszavette az NB I-et érő pozíciót, amelyet korábban fordulókon át birtokolt, és a nyíregyházi megyei rangadón elszenvedett vereség (0–2) után adott ki a kezéből. A Dorog ellen nagyon meg kellett küzdenie a győzelemért a csapatnak, de Horváth Zoltán 86. percben szerzett góljával nem szakadt meg a sorozat, tavasszal nyolcadik hazai meccsét is megnyerte a Várda. A küzdés, a hajtás és a tartalmas gólöröm pedig igen beszédes volt.
– Amikor benne vagyunk egy meccsben, senki nem gondol a feljutásra, mindig a győzelem a legfontosabb – mondta erről Révész Attila, a várdaiak szakmai igazgatója. – A gólöröm is azért volt önfeledt, mert ennyire még egyik győzelemért sem kellett megküzdenünk, és arra sem volt még példa, hogy a lefújás előtt nem sokkal szereztük a győztes gólt. Zsinórban nyolcadszor nyertünk itthon, ez nagyon nagy dolog, főleg úgy, hogy most nem játszottunk igazán jól. Illetve a második félidőben már nem tudtunk annyira dominálni, mint az elején, ezért kár az első félidőben könnyen kialakított, de ugyanolyan könnyen el is baltázott a helyzetekért. A sorozatterhelés miatt sok a fáradt játékosunk, próbáltunk frissíteni, akik bekerültek a csapatba, éltek a lehetőséggel, és a cserék is jól szálltak be. A Dorog pedig igazolta, hogy valóban sokat fejlődött az őszi szezon óta.

Ha már a cserék szóba kerültek, a harmadik változtatás előtt nagyon sokat variált a kisvárdai szakmai stáb. Mihajlo Rjasko és Horváth Zoltán is kétszer állt már bevetésre készen, a bizonytalanságot pedig Talabér Attila sérülése szülte. Márpedig az ő helyre csakis 21 éven aluli játékost (ez lett volna Rjasko) vethettek volna be, különben vétenek a szabályok ellen, végül azonban jöhetett Horváth Zoltán, aki eldöntötte a meccset.

– Talabér Attila végül összeszorította a fogát, és a vérét is adta a győzelemért, hiszen a meze alatt átvérzett a póló a meccs végére – így Révész Attila. – Annyit változtattunk, hogy őt feljebb küldtünk, ne kelljen annyit védekeznie az egyre veszélyesebben támadó dorogiak ellen. Ebből is látszik, hogy mennyire akarta mindenki ezt a sikert, és azt hiszem, alaposan meg is dolgoztunk a három pontért.

A várdaiak tehát magukhoz vették a sorsuk irányítását, legyen bármi a végeredmény a szerdán újrajátszandó Soroksár–Szeged 2011 bajnokin. A jelenleg feljutásra álló csapat vasárnap épp a Szeged 2011 vendége lesz, aztán utolsó hazai meccsén a Ceglédet fogadja, végezetül Balmazújvárosba látogat. Még az is lehet, hogy ott dől majd el minden.


kisvarda

Nem az előre eltervezett kezdőcsapatát küldte pályára Révész Attila szakmai igazgató a Kisvárda Master Good vasárnapi NB II-es bajnokiján, hiszen a pénteki edzésen a bokájában zúzódást szenvedett Gosztonyi Andrást pihentetni kényszerült. A Dorog ellen így Oláh Gergő kapott lehetőséget, és hamar élt a bizalommal, kiharcolta azt a tizenegyest, amelyet Rajczi Pétert értékesített, és korán vezetéshez juttatta a Várdát.

A hazaiak nagy fölényben játszottak, előtte is volt már két ígéretes helyzetük, majd Rajczi és Oláh Gergő növelhette volna az előnyt, de nem találtak célt. Egyre másra lőhették a szögleteket a dorogi kapu elé a hazaiak – és ez lett a vesztük. Az egyiket követően ugyanis elszaladtak a dorogiak, és mutatós kontratámadásuk végén ide-oda pattogott a labda, végül Ivancsics Alex kapusról pattant a kapuba. Nem túlzás, az első félidőben először lépte át a félpályát a Dorog, és máris gólt szerzett. Az egyenlítés után azonnal meg lehetett volna az újbóli vezetés, de Lucas Bertucci és Cseri Tamás is a jobbnál jobb helyzetet keresett.

Valamit eltitkolt magáról a Dorog, mert a második félidőben elkezdett futballozni. Pillanatok alatt fejlődött át ellentámadásba, miközben a Kisvárda ment előre, próbálta begyömöszölni a győztes gólt. A cserékkel többször átszervezte a csapatot Révész Attila, aki Horváth Zoltán pályára küldésével a végsőkig kivárt, mert Talabér Attila sérülten játszott egy ideje, a helyére pedig fiatalt kellett volna becserélni. A védő azonban összeszorította a fogát, pályán maradt, jöhetett Horváth Zoltán, aki Rajczi mesteri megmozdulása után a kapuba préselte a győztes gólt.

Aki pedig látta azt a kitörő gólörömöt, amit a várdaiak bemutattak, az meg tudja erősíteni, hogy igenis vannak céljai a hátralévő három fordulóban is a csapatnak!

NB II: 35. forduló

Kisvárda Master Good–Dorogi FC 2–1 (1–1)
Kisvárda, 1022 néző, v.: Gyarmati (Máyer, Punyi).

Kisvárda: Ivancsics A. – Talabér, Fodor F., Izing – Hei (Bacsa, 57.), Horváth A. (Horváth Z., 80.), Lucas, Vári B. – Oláh G., Rajczi, Cseri T. (Fodor A., 60.).1 Szakmai igazgató: Révész Attila.

Dorog: Demjén – Kővári, Berkó, Hauser (Sitku, 88.), Bora, Perovics (Grabant P., 56.) – Tóth M. (Szedlár, 66.), Lénárt, Medgyes, Mészáros Á. – Simon A. Vezetőedző: Németh Szabolcs.

Gól: Rajczi (11-esből, 1–0) a 17., Ivancsics A. (öngól, 1–1) a 41., Horváth Z. (2–1) a 86. percben

Percek, események
17. perc: Oláh Gergő ugrott be két dorogi védő közé a tizenhatos jobboldali saránál, megtolta közöttük a labdát, mire Hauser buktatta. A tizenegyesből Rajczi a jobbra vetődő Demjén mellett a bal alsó sarokba lőtte a labdát, 1–0.

41. perc: kisvárdai szöglet után indult a dorogi kontra, Medgyes látványos mozdulattal sarokkal szöktette Lénártot, aki a bal oldalon a tizenhatoson belülre vezette, középre lőtt labdája pedig Lucasról Ivancsicsra, majd onnan a saját kapuba pattant. Öngól, 1–1.

86. perc: Rajczi vette át a labdát az ötös sarkánál, kicselezte Borát, a kapu előtt keresztbe lőtte, e becsúszó Horváth Zoltán pedig a jobboldali kapufánál becsúszva a hálóba sodorta, 2–1.

Mesterszemmel
Révész Attila: – Az első félidőben el kellett volna döntenünk a meccset, viszont amilyen könnyen jöttek a helyzetek, olyan könnyen el is puskáztuk azokat. A meccs második részében kiegyenlítettebb lett meccs, de a cseréink sokat tettek a játékhoz, és az utolsó negyedórában sokat mozgósítottunk a győzelemért, és Rajczi Péter teljesítménye a Dorog fölé emelte a csapatunkat.

Németh Szabolcs: – Nagyon jó csapat ellen játszottunk, az első félidőben ránk is erőltette az akaratát. Az egyenlítő gól után rendeztük a sorainkat, és a második játékrészben egyenlő partnerek voltunk, ám a végén kapott gól miatt ugyan, de megérdemelten nyert az ellenfél.
Nem vállaltak ésszerűtlen kockázatot
Most nem lett nyerő a huszonegy
Sok múlik a gyulai presztizscsatán
Magyarország legjobb négy csapata között az U 15-ös lányok!
A liftezés akár véget is érhet
Összeszorították a fogukat
Ismét feljutó helyen a Kisvárda - Kölcsey Tv
Jött a csatár, és bepréselte a győztes gólt

Nem vállaltak ésszerűtlen kockázatot

Most nem lett nyerő a huszonegy

Sok múlik a gyulai presztizscsatán

Magyarország legjobb négy csapata között az U 15-ös lányok!

A liftezés akár véget is érhet

Összeszorították a fogukat

Ismét feljutó helyen a Kisvárda - Kölcsey Tv

Jött a csatár, és bepréselte a győztes gólt

Történelem

KISVÁRDA MASTER GOOD

copyright

Alapítás: 2013.06.20.
Klub színei: piros-fehér

Bajnokság (2011/2012): NB III Keleti-csoport

2012/2013: NESS HUNGARY NB II

2014/2015: NB III Keleti-csoport

2015/2016: MerkantilBank NB II

Stadion: Várkerti Sportpálya - Kisvárda

Elődeink 1911. november 8.-án bontottak zászlót, és alapították meg – ahogy akkor hívták – a Kisvárdai Sport Egyletet, a KSE-t.
- A sport szeretete hozta létre 1911-ben a KSE-t. KONDOR ALADÁR állomásfőnök, JÓZSA IZIDOR községi tisztviselő, KISS JÓZSEF táblabíró, TÉNYI GYULA elemi iskolai tanító és SULYOK ISTVÁN telekkönyv-vezető volt egyesületünk megalapítója. Ők tömörítették először közösségbe az akkor egyleten kívül sportoló fiatalokat. Segítségükre voltak természetesen a község – akkor még nem volt város Kisvárda – vezetői is, akik a régi, vásártér melletti pályát téritésmentesen adományozták a KSE-nek. A feltételek megteremtéséből szintén nagy részt vállaltak a település kereskedői, ők anyagiakkal adtak jelentős támogatást a sportegyletnek.

- Közös összefogással – a Spartacus sportegyesület irányításában – 1953-ban megépült a mostani sporttelepünk, a Várkerti sporttelep is. A KSE vagy Kisvárda Vasas SE többnyire a harmadosztályban szerepelt, az 1978/79-es szezont a második vonalban töltötte. 

- A rohamosan fejlődő Kisvárda 1970. április 1-én városi rangot kapott, s ez új lehetőséget teremtett a sportban is. A város akkori vezetői – Lipők András pártbizottsági titkár, Szabó Ferenc tanácselnök, dr. Tóth Bertalan VB-titkár – kezdeményezték az erők összevonását a sportéletben is. Így jött létre – az akkori klubok egyesítésével – a Kisvárdai Sport Egyesület – 1971. október 26.-án.

- Kisvárdán a futballpálya egyébként 1911-től, az Anarcsi úton volt, a vásártér mellet. A vásártér melletti pályán akkoriban 400-1000 ember nézte a mérkőzéseket. Volt ülőhely is, hosszú padok övezték a játékteret. Aki ülni akart, 50 filléres jegyet váltott. Az állóhelyre pedig 30 fillér volt a belépő. Az átlagnézőszám egyébként 5-600 volt, ezren csak a nyíregyházi csapatok elleni rangadókra voltak kíváncsiak.

- A KSE 2001-ben anyagi gondok miatt megszűnt és csak 2003-ban alakult új labdarúgócsapat Kisvárdán, Várda SE néven. 

- 2013-ban, amikor a csapat kivívta az NBII-es indulás jogát, a vezetőség döntése alapján a klub a történelmi hagyományokra hivatkozva újra felvette a Kisvárda nevet és lecserélte az addig használt Várda SE címert. Az utánpótláscsapatok azonban továbbra is Várda SE Kisvárda néven, a korábbi Várda SE címert használva szerepelnek az MLSZ utánpótlás bajnokságaiban. 

 

igazol window

kvfctv

2017 május 28, vasárnap 00:00
 
Kisvárda Master Good - Ceglédi VSE
2017 június 04, vasárnap 00:00
 
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Kisvárda Master Good
Teljes porgram

HETI PROGRAM

Nincsenek események

utanpo

mufuvespalya