Vissza- és átváltható valamint megtartható a jegy

2020-09-28 11:03:28
Kisvárda FC

Három opciót is kínálunk szurkolóink számára az elhalasztott Fehérvár elleni meccsünkre már megváltott belépőket illetően.

Miután a múlt héten elkezdtük értékesíteni az eredetileg szeptember 27-ére kiírt, ám a „Vidi” Európa-liga továbbjutása miatt elhalasztott Kisvárda Master Good–Mol Fehérvár FC mérkőzésre szóló jegyeket, ezért szurkolóink közül már többen megváltották belépőiket. Szurkolóink számára három opciót kínálunk a jegy további sorsát illetően.

  • 1. Visszaválthatják jegyüket, amelynek árát jegypénztárunkban megkapják.
  • 2. Megőrzik jegyüket, amelyek érvényesek lesznek a Mol Fehérvár elleni mérkőzés új időpontjára (ez jelenleg 2021. január 27.).
  • 3. Átváltják jegyüket a következő hazai mérkőzésre, a Ferencváros elleni összecsapásra. Ezzel tudjuk teljesíteni azon felajánlásunkat, amit arra vonatkozólag tettük, hogy a Fehérvár elleni meccsre megváltott jegy, amolyan foglalót jelent a Fradi elleni összecsapásra.

A 3. pont kiegészítésre szorul. Egyrészt a lehetőség szeptember 30-án, szerdáig érvényes. Másfelől pedig a Kisvárda Master Good–Ferencváros összecsapásnak még nincs meg a pontos kezdési időpontja, így a most átváltott jegyekén még a 2020. október 17., 17.00 kezdési időpont szerepel majd. Amint az MLSZ meghatározza a mérkőzés pontos kezdési időpontját, onnantól kezdve indítjuk újra az értékesítést, immár a végleges időponttal. Ugyanakkor azok a jegyek is érvényesek lesznek a meccsre, amelyeken a most beállított dátum szerepel majd. A végleges időpontról természetesen a lehető leggyorsabban tájékoztatjuk a honlapunkon szurkolóinkat.

A jegyek vissza- és átváltása a Városi Sportcsarnokban található jegyirodánkban tehető meg, nyitvatartási idő: munkanapokon 8-16 óra.

Szurkolóink megértését és türelmét ezúton is megköszönjük!


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló