U17: Micsoda győzelem!

2019-04-03 13:34:41
VLA

Közvetlen riválisai otthonában játszottak akadémiai csapataink, amelyek közül a kisebbek továbbra is száz százalékosak.

A korábbról elhalasztott mérkőzéseket pótolta U19-es és U17-es csapatunk, amely a fő riválisának számító Debreceni Sportcentrum vendége volt. A feljutás kiharcolásának szempontjából az U17-esek mérkőzése volt a fontosabb, és mivel Deák Béla legénysége nyert, továbbra is százszázalékos teljesítménnyel áll az élen, és közel került a csoportban megszerezhető első helyezéshez, ami osztályozóra jogosít fel. Az U19-esek szezonbeli második vereségüket szenvedték el, de eggyel kevesebb meccset játszva így is egy ponttal előzik meg legyőzőjüket.


MLSZ U19 III. osztály Észak-Kelet, 16. forduló

Debreceni Sportcentrum–Várda LA 2–0 (2–0)

VLA: Révész D. – Atamasz, Avetiszjan, Országos, Bálint N., Himics, Gyüre T., Gulyás B., Szopkó (Ötvös Sz.), Barta Á. (Dibáczi), Severnyov. Edző: Korolovszky György

Az állás: 1. Várda LA 43, 2. Debreceni SC 42


MLSZ U17 III. osztály Észak-Kelet, 16. forduló

Debreceni Sportcentrum–Várda LA 2–5 (1–3)

VLA: Kerekes D. (Végső) – Czene Z., Bíró R., Koszta Z. (Domokos M.), Illés G. (Martynuzzi), Szabó V. (Vass B.), Csontos (Tóth R.), Révész Bálint, Szántó L., Riznicsenko (Tóth M.), Ivancso (Czérna)

Gól: Szabó V., Riznicsenko, Csontos, Bíró R., Illés G.

Deák Béla edző: – Fizikálisan rendkívül erős, jól felkészített csapat ellen játszottunk, ellenfelünket hajtotta az őszi vereség utáni revansvágy is. A bajnokság szintjéhez képest magas színvonalú, élvezetes találkozót játszottunk, az első perctől kezdve letámadtuk az ellenfelet, sok labdát sikerült szereznünk az ellenfél térfelén,de a kidolgozott lehetőségek fele kihasználatlanul maradt. Mentálisan és fizikálisan is megfelelő szinten teljesített a csapat, és akadtak jó egyéni teljesítmények is. Külön öröm, hogy a keret minden tagjának játéklehetőséget tudtam adni ezen a fontos rangadón is. Ezzel a győzelemmel nagy lépést tettünk a bajnokság megnyerése felé vezető úton, és fókuszálunk az előttünk álló komoly feladatok megoldására. Gratulálok a csapatnak és a stábnak!

Az állás: 1. Várda LA 48, 3. Debreceni SC 39.


A fotón: A hazai pályán aratott siker után a Debreceni SC otthonában is volt minek örülnie Deák Béla (balra) csapatának


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló