Túl az első munkanapon

2020-07-13 16:32:51
Kisvárda FC

Supka Attila és stábja számára a hétfő tárgyalásokkal, egyeztetésekkel telt.

Egész napos tárgyalássorozat és egyeztetés várt Supka Attilára, csapatunk új vezetőedzőjére, aki vasárnap érkezett Kisvárdára, és a hétfői volt az első munkanapja. A megbeszélésekén részt vett Híres Gábor is, aki Supka Attila segítője lesz. Ő Kisvárdán számít újnak, de vezetőedzőnk számára már Szegeden, a Honvédnál és a Haladásnál jelentette a támaszt, a stáb további tagjai (Bodnár László, Erős Gábor valamint Szabó Attila kapusedző) pedig Kisvárdán az állandóságot jelentik, Supka Attila számára viszont az újdonságot.

„Felmértük a létesítményhelyzetet, megismerkedtünk a kollégákkal, akikkel átbeszéltük az elkövetkező időkben ránk váró feladatokat – foglalta össze a hétfői munkanapját Supka Attila. – Megpróbáltuk előkészíteni a felkészülést, ami rövid lesz, hiszen ezen kívül három teljes hét áll rendelkezésünkre, a negyediken már bajnoki mérkőzést kell játszanunk. Próbáljuk összerakni a játékoskeretet is, amelyben jelentős változások várhatóak. Folyamatosak az egyeztetések, bízunk benne, hogy minél előbb lesznek konkrétumok.”

Supka Attilának nem a kisvárdai az első munkahelye. De vajon az első nap az új közegben ugyanolyan izgalommal jár, mint pályakezdőként?

„Van már rutinom az ilyesmiben, hiszen elég régóta edzősködöm – felelte a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Nem is izgalom, inkább a drukk az az érzés, ami hatalmába kerített, hiszen olyan csapatot szeretnénk, amely eredményesen tud majd szerepelni, el tudja érni azt a célt, amit a vezetők kitűznek elé. Nem mindegy, hogy miként fog eltelni a bajnoki év, az első kisvárdai megszólalásom alkalmával is utaltam rá, jó lenne, ha meg tudnánk szerezni annak a lehetőségét, hogy ne az utolsó pillanatokig kelljen idegeskedni, és már korábban biztosítanánk a következő évi NB I-es tagságunkat. Ez, ha jó helyezéssel párosul, akkor elégedettek lehetünk majd. Meg hát szeretnénk olyan csapatot összerakni, amelynek a játéka is jól néz ki.”

Supka Attila és a stáb kedden délután találkozik majd a szabadságát letöltő csapattal, a megbeszélés után átmozgató edzés is szerepel a programban.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló