Töltsük meg szerdán a stadiont!

2020-06-22 09:40:20
Kisvárda FC

A Puskás Akadémia elleni mérkőzésre már megvásárolhatók a belépők.

Továbbra is éles a harc a bennmaradásért vívott küzdelemben, csapatunk ugyan közelebb került a céljai eléréséhez, de a hétvégén még nem dőlt el a sorsa. Láthattuk, hogy a rivális csapatok szurkolóit is mennyire megmozgatta az alsóházi küzdelem, nagy erőt adva például a debreceni csapatnak a vasárnapi mérkőzésen.

Mutassuk meg mi is ugyanezt, töltsük meg a stadiont a szerdai, Puskás Akadémia elleni mérkőzésen, amelyen matematikailag is meghosszabbíthatja élvonalbeli tagságát a Kisvárda Master Good csapata! Nagy szükség lesz tehát a buzdításra, ráadásul február 29-e óta most van először lehetőség arra, hogy létszámkorlát nélkül foglaljanak helyet a szurkolók a lelátón. A kormányrendelet alapján ugyanis már nincs akadálya annak, hogy minden széken üljenek szurkolók.

Az elővételi jegyárusítást már megkezdtük, hétfőn és kedden is 9 és 16 óra között van nyitva a Várkert Stadion vendégpénztára, ahol személyesen lehet belépőhöz jutni – csakis készpénzes fizetési mód mellett. Online vásárlásra is van lehetőség a meccsjegy.mlsz.hu elérhetőség alatt, személyes adategyeztetésre és klubkártyára egyik vásárlási mód esetén sincs szükség.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló