Többnyire kedvező pozícióban

2019-10-08 22:35:50
Kisvárda FC

A hétvégi mérkőzések eredményei, beszámolók, fotók és tabellák – egy helyen.

Foglaljuk össze az előző hétvége eseményeit!

Fentről lefelé haladva, felnőtt csapataink szinte egyidőben léptek pályára, és míg az előbb tuti vesztesnek, majd már-már győztesnek látszó NB I-es legénységünk a szakadó esőben 3–3-as döntetlenre végzett a Zalaegerszeggel (fotósorozat és videós összefoglaló a meccsről), addig a megyei I. osztályban szereplő második számú csapatunk előnyből veszített 2–1-re Kemecsén. Az NB I-ben a hetedikről a hatodikra léptünk előre, a megye egyeseket legyőzőjük is megelőzte, és jelenleg a 13. helyen állnak.

A III. osztályú bajnokságban szereplő U19-es és U17-es csapatunk már a múlt hét közepén lejátszotta aktuális mérkőzését, és 6–1-es valamint 12–2-es győzelmekkel jelentkeztek. A zsinórban négy sikernél tartó U19-esek felkapaszkodtak a tabella második helyére, míg az U17-esek visszaugrottak az élre, de hozzájuk hasonlóan további három csapat szerzett eddig 15 pontot.

Továbbra is kellemes dolgunk van akkor, amikor az élvonalban újoncként szereplő U15-ösökről és U14-esekről írunk. A VLA csapatai a Budapest Honvéd-MFA vendégei voltak, és a kettőjük által lejátszott 14 meccs után is veretlenek: a nagyobbak harmadik döntetlenjüket (1–1) érték el, míg az U14-esek hetedszer is nyertek (1–0). Ezek után nem kérdés, hogy utóbbiak az élen állnak, az U15-ös csapatunk pedig második.

Ugyancsak rangadókat játszott az I. osztály Északkeleti csoportjában szereplő U13-as és U12-es legénységünk, és mindketten minimális 1–0-s vereséget szenvedtek a DVSC-DLA otthonában. A nagyobbak így is megőrizték elsőségüket, igaz, legyőzöttjeik pontszámban utolérték őket, míg a második helyen álló U12-es csapatunktól három ponttal meglépett a Loki.

A lánycsapataink közül az U14-esek Farkas Felícia hét góljával 8–1-re győzték le a Mezőkövesdet, és az Északkeleti csoportban a második helyen állnak. Az U19-esek ugyancsak hazai pályán kétgólos előnyből végeztek 2–2-re a Nyíregyháza Spartacus ellen, és az ötödik helyről folytatják tovább a küzdelmeket.

A mérkőzésekről készült fotókat és videókat megtalálja a Médiatár menüpontban, utánpótláscsapataink eddigi mérkőzéseinek tudnivalói és a sorsolások egy helyen az Utánpótlás VLA/Eredmények menüpont alatt.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló