Teltház előtt fogadhatjuk a BL főtáblás magyar bajnokcsapatot

2020-10-16 12:08:43
Kisvárda FC

Reméljük megszakad a Fradi elleni bajnoki fiaskók sora

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre már csak korlátozott számban lehet belépőt vásárolni 17 órától a Várkerti Stadion hazai jegypénztárában. A vendégpénztárba már napokkal ezelőtt minden belépőjegy elfogyott, ezért a vendégpénztár ki sem nyit, így azok a ferencvárosi érzelmű szurkolók, akik nem rendelkeznek érvényes belépővel, ne is induljanak útra Kisvárdára. A mérkőzés 20 órakor kezdődik, kapunyitás 18.45-kor.

Az nso.hu által kigyűjtött statisztikák a Kisvárda Master Good–Ferencváros párosítás kapcsán

* Hat élvonalbeli bajnoki után még százszázalékos a Kisvárda ellen a Ferencváros, az FTC szemszögéből az eredmények: 2–0, 2–0, 1–0, 1–0, 2–1, 1–0. Annyit elmondhatnak a várdaiak, hogy mindig megnehezítették a zöld-fehérek dolgát, de mennek-e ennél többre most?

♦ A Kisvárda hármat megnyert a legutóbbi négy bajnoki mérkőzéséből, a Honvéd, az Újpest és a Mezőkövesd ellen is három pontot szerzett idegenben.

♦ Hazai pályán nincs jó sorozatban a Kisvárda, legutóbb május 30-án nyert bajnokit a Várkerti Stadionban (1–0-ra verte meg az Újpestet), azóta két döntetlen, két vereség. Ebben a bajnokságban a Kisvárda még csak egy mérkőzést játszott hazai környezetben, ezen 3–0-ra kikapott a PAFC-tól.

♦ A Ferencváros június 20. (Fehérvár–FTC 1–0) óta nem veszített el tétmérkőzést. A bajnokságban ötmérkőzéses a zöld-fehérek veretlenségi sorozata, Szerhij Rebrov csapata megnyerte előző három mérkőzését.

♦ Az FTC a legutóbbi kilenc idegenbeli bajnokija közül haton pontokat hullajtott (három győzelem, négy döntetlen, két vereség).

♦ A 2020-as évben a Ferencváros csak két bajnokin szenvedett vereséget: február 22-én Mezőkövesden kapott ki 3–0-ra, majd június 20-án Székesfehérváron 1–0-ra. E két mérkőzésen kívül még a Honvéd tudta nullán tartani a Ferencvárost (0–0) ebben a naptári évben.

♦ Ebben a bajnokságban mind a két csapat százszázalékos még azokon a mérkőzéseken, amelyeken meg tudta szerezni a vezetést.


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló