Talán többet is érdemelt volna

2020-03-18 18:07:37
Kisvárda FC

Dobogós lett az egyik Honvéd ellen szerzett gólunk – VIDEÓK is

Nem mutatott rosszul csapatunk Honvéd elleni második gólja, amelyet Lucas szerzett, így nem is annyira titkon számítottunk rá, hogy rajta lesz a Magyar Labdarúgó-szövetség YouTube-csatornáján rendre közzétett top hármas listán. Abban is reménykedtünk, hogy attól talán jobb helyezést ért el, mint amit, mert végül csapatkapitányunk a harmadik helyen zárt. A második helyre rangsorolt Bobál Gergely (Zalaegerszeg) és a 25. játéknap legszebb góljának tartott Franck Boli (Ferencváros) találatát helyezték a játékosunk által szerzetté elé.

A bajnokságbeli negyedik gólját szerző Lucas (érdekes, valamennyit idegenben érte el) másodszor került fel a dobogóra. Legutóbb akkor, amikor utoljára idegenben nyert a Kisvárda – az október 19-én, Kaposváron szerzett átlövésgólját akkor a forduló legszebb találatának jelölték. Lucas Gheorghe Grozav (két második hely) és Tischler Patrik (két harmadik helyezés) után a harmadik kisvárdai labdarúgó, aki ebben a bajnokságban már másodszor került fel góljával a top hármas listára. Rajtuk kívül Fernando Viana és Sassá jelentkezett egy-egy harmadik hellyel.

Amúgy Franck Boli másodszor vitte el a pálmát, és mivel van egy második helye is, az általunk vezetett összetett versenyben (öt pontot ér az első, hármat a második, egyet a harmadik helyezés) is átvette a vezetést.

A 25. fordulóban a kapusbravúrok tekintetében rangelső Szappanos Péter (Mezőkövesd) is az élre állt összetettben – kapusunk, Dombó Dávid nem került a múlt heti toplistára.

A 25. forduló top három gólja:

A 25. forduló top három védése:

Az éllovasok és a kisvárdai helyezettek az általunk vezetett összetett versenyben

Legszebb gólok: 1. Franck Boli (Ferencváros) 13 pont, …9. (ötödmagukkal) Gheorghe Grozav és Lucas 6-6, …39. (harmadmagával) Tischler Patrik 2, 42. (kilencedmagukkal) Fernando Viana és Sassá 1-1

Legnagyobb védések: 1. Szappanos Péter (Mezőkövesd) 27, …10. (másodmagával) Felipe 10, …17. (másodmagával) Dombó Dávid 1


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló