Szurkolnak, órát állítanak, nyernének

2020-10-23 20:17:22
Kisvárda FC

A BVSC-Zugló soraiban korábbi válogatott játékosok is farkasszemet néznek NB III-as csapatunk tagjaival.

Hiába a legutóbbi győzelem (a Mezőkövesd ellen hazai pályán 0–2-es első félidő után 3–2-re fordítva), tartalékcsapatunk nem tudott előrerukkolni a kilencedik helyről. Ugyanakkor megizmosodott a helye a középmezőnyben, olyannyira, hogy az ötödik helyezett Sényőtől már csak három pont választja el.

A megyei rivális elleni mérkőzés csak a jövő hét zenéje (felcserélt pályaválasztói joggal, november 1-jén, Sényőn), előtte vasárnap a BVSC otthonában lép fel második számú csapatunk. A zuglóiak is látótávolságon belül helyezkednek el, két pont és két helyezés az előnyük velünk szemben – vagyis egy meccsel kevesebbet játszva, 22 ponttal a hetedikek. Adott esetben tehát helyet is cserélhet egymással a két csapat.

„Igyekeztünk feltérképezni az ellenfelet, amelynek stabilitását a három belső védős szerkezet adja, ennek az alakzatnak az egyik pillére a korábbi válogatott Balogh Béla– kezdett a rivális jellemzésébe Szabó Balázs, az idegenben továbbra is veretlen Kisvárda Master Good II edzője. – Támadói közül a már tizenegy gólnál tartó Murai Sándorra kell majd figyelnünk, illetve az ugyancsak válogatott múlttal rendelkező Hrepka Ádámra, aki a múlt heti meccsen csereként beállva döntötte el két góljával a Sajóbábony elleni, négy kettőre megnyert mérkőzésüket. Úgy érzem, a középpályán viszont ellenfelünk fölé kerekedhetünk, és bár az öt sárga lapja miatt eltiltott Szőr Levente pótlását is meg kell oldanunk, ezen a csapatrészen, elsősorban a szélsőink révén kerekedhetünk ellenfelünk fölé. A legutóbbi két meccsünket megnyertük, ilyen jó sorozatban még nem voltunk a bajnokságban, igyekszünk ezt folytatni.”

Szabó Balázs azt is kiemelte, a vezetőség jóvoltából a korai kezdés miatt már szombaton útra kelhetnek, és a helyszínen szurkolhatnak NB I-es csapatunknak az MTK elleni mérkőzésen. Mindenki láthatja, hogy hova lehet eljutni, aztán az óraállítás utáni bajnokin jöhet az újabb előadás.

Csapatunk tehát a BVSC-Zugló otthonában nyújtaná kettőről háromra győzelmi, négyről ötre veretlenségi, hatról hétre pedig idegenbeli veretlenségi sorozatát.


NB III KELETI CSOPORT, 15. FORDULÓ

BVSC-Zugló (7.)–Kisvárda Master Good II (9.)

Szőnyi út, vasárnap, 13.30

V.: Altorjay


A borítófotón: Tartalékcsapatunk tagjai keményen készültek a héten, hogy eredményesek legyenek a fővárosban


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló