Supka Attila a hónap edzője!

2020-12-12 22:02:32
Kisvárda FC

Vezetőedzőnk a Honvéd elleni mérkőzés után vehette át a díjat.

A győzelem elmaradt ugyan, de vezetőedzőnk, Supka Attila nemcsak annak örülhetett, hogy a tíznapos karanténidőszak letelte után szombaton újra a kispad mellől irányíthatta csapatunkat, hanem a mérkőzés után egy díjat is átvehetett. Az M4 Sport és a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) több kategóriában odaítéli a hónap legjobbjai címet, és az edzők között 2020 novemberében Supka Attilára esett a választás. Az ezzel járó plakettet az MLSZ képviseletében Baricsa Gábor, a mérkőzés helyszíni menedzsere adta át vezetőedzőnknek a Honvéd elleni bajnokit (0–0) követően, majd az M4 Sport riportere, Bobák Róbert nyomban el is készítette az ehhez kapcsolódó interjút.

Csapatunk november kiemelkedően teljesített, négy meccsen tíz pontot szerzett, ami a mezőnyben a legtöbb volt – a Ferencvárossal együtt. Eredménysorunk így alakult ebben az időszakban: Diósgyőr 1–0 (otthon), Zalaegerszeg 2–1 (idegenben), Paks 3–1 (o) és Budafok 0–0 (o).

„Először is nagyon szépen köszönöm, ha így látták, igazán megtisztelő. Másod-, de nem utolsósorban ez a szakmai stábnak és a csapatnak is szól, hiszen a kollégákkal és a játékosokkal együtt ki tudtunk alakítani egy olyan morált, amelyből kiindulva eredményesen tudunk szerepelni. Bízunk benne, hogy az idei utolsó két meccsünkön, az Újpest és a Fehérvár ellen is bebizonyítjuk, hogy rászolgáltunk erre” – nyilatkozta a díj átvétele után Supka Attila, akinek ezúton gratulálunk mi is.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-28 15:15
OTP Bank Liga, 30. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Paksi FC
2-1
1-1
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő