Olcsóbb itthon megvenni

2019-08-26 21:26:12
Kisvárda FC

Jegy- és szurkolói információk a szombati, székesfehérvári mérkőzésre.

Az első helyezett fogadja a negyediket. Az rangadó, nem?

Amennyiben így gondolják a kisvárdai szurkolók is, akkor hátha többen veszik a bátorságot valamint a fáradtságot, és felkerekednek, hogy megtekintsék a szombaton Székesfehérváron 19.30-kor kezdődő mérkőzést.

A Mol Fehérvár FC által klubunkhoz eljuttatott információkból kiderül, hogy a vendégszektorba elővételben 1500 forintba kerül a normál áras belépő, 1000 –be a kedvezményes (hölgy, diák, nyugdíjas) jegy, míg a 14 éven aluliak ingyen léphetnek a Mol Aréna Sóstó nevet viselő, tavaly átadott létesítménybe, ahol március 2-a után másodszor játszik csapatunk. A helyszíni vásárláskor drágábbak az árak ezer forinttal, vagyis 2500 forintba kerülnek a normál, 2000 forintba a kedvezményes jegyek, és a 14 éven aluliaknak is le kell szurkolniuk egy ezrest.

Csapatunk szurkolói tehát jobban járnak, ha elővételben váltják meg a belépőiket. Erre egyrészt a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon van lehetőségük, valamint személyesen Kisvárdán a Városi Sportcsarnok első emeletén, munkanaponként 8 és 15 óra között. Vagyis ott, ahol a hazai meccsekre is áruljuk a belépőket. A székesfehérváriak tájékoztatása szerint mind a személyes, mind pedig az on-line jegyvásárláshoz szükség van személyes adatokra (név, születési hely és idő), klubkártyára viszont nincs.

Ami a helyszínt és a vendégszektort illeti. A pénztárak és a stadion kapui kezdés előtt másfél órával, vagyis esetünkben 18 órakor nyitnak. Parkolásra a vendégszurkolók számára biztosított parkolóban van lehetőség, ebben segít az illusztrációs térképünk. A vendégszurkolók számára külön büfé is rendelkezésre áll a stadionon belül.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló