„Nem kell félni semmitől”

2019-09-28 17:55:50
Kisvárda FC

Persze, hogy a Fradi az esélyesebb, de élvezni kell a futballt a vasárnapi mérkőzésen.

A bajnokságban a negyedik idegenbeli mérkőzését is olyan csapat otthonában játssza csapatunk, amely a nemzetközi kupában indult. A négyek közül már csak a Ferencváros van versenyben, így persze, hogy az Európa-liga-főtáblás csapat az esélyese a vasárnap 16 órakor kezdődő összecsapásnak.

„Annak ellenére, hogy a múlt hétvégén kupameccset kellett játszanunk, tartottuk a megszokott bajnoki ritmust, a legjobbnak vélt csapatunkkal léptünk pályára Pilisen is – árulta el Miriuta László, csapatunk vezetőedzője. – Az csak az én személyes véleményem, hogy a kupameccseket hétközben kellene játszani, de nincs ezzel baj, alkalmazkodtunk a kiíráshoz. A Ferencváros elleni mérkőzésnek természetesen nem mi vagyunk az esélyesei, de tartogatott már a futball csodát. Nem kell félni semmitől, élvezni kell a futballt, hiszen gyönyörű stadionban, remek ellenféllel szemben játszhatunk. Egykori Fradi-játékosként számomra mindig jó érzés a zöld-fehér klub vendégségébe érkezni, de az érzelmeket félreteszem, és azon leszek, hogy a Kisvárdát segítsem minél kedvezőbb eredményhez a vasárnapi mérkőzésen.”

Vezetőedzőnk dolgát nem könnyíti meg, hogy a három bajnoki meccsre szóló eltiltását ezennel megkezdő Sztavrosz Cukalasz nem léphet pályára, miként a vádlisérülést szenvedett Roman Karaszjuk és a továbbra is a combjával bajlódó Rubus Tamás sem. A pilisi meccset is kihagyó, az Újpest ellen megsérült Hugo Seco ugyanakkor bevethető, miként a kupameccsen nem játszó Gheorghe Grozav is.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló