Nem bírtunk Dybalával

2020-03-21 13:59:19
Kisvárda FC

A Jelena Richárd–Banai Dávid párharcban Eden Hazard és Karim Benzema szerezte a góljainkat.

Mégsem maradtunk Kisvárda Master Good–Újpest mérkőzés nélkül, mert bár az OTP Bank Ligában az erre a hétvégére kiírt párharc elmaradt, az Újpest kihívására virtuálisan, PlayStation-ön, a FIFA20-játékban megmérkőztek egymással a felek.

Kisvárdai részről Jelena Richárd irányította a Real Madridot, míg a kihívó újpestiek részéről Banai Dávid a Juventust. A párharcot oda-visszavágós rendszerben vívták meg a felek.

Az első, „várkerti”, azaz madridi összecsapást kicsit megilletődötten kezdte Ricsi, de amint kijött a szorításból, nyomban gólt szerzett Eden Hazard jóvoltából. A Juve Cristiano Ronaldo tizenegyesből elért találatával egyenlített, miközben a „Kisvárda” legjobbjának a kapus, Thibaut Courtois bizonyult. Így is megszerezte a vezetést a Juve Paulo Dybala révén, de a Ricsi vezérelte Real egyre tetszetősebben futballozott. Főként, amikor a nagypályás Kisvárdához hasonlóan arra törekedett játékosunk, hogy labdakihozatallal építse fel az akcióinkat. Egy ilyen végén Karim Benzema révén ki is egyenlítettünk. A hármas sípszó előtt nem sokkal aztán Dybala újra betalált, így Banai Dávid legénysége 3–2-es előnnyel utazhatott a torinói visszavágóra.

Azt Ricsi, vagyis a Real, azaz a Kisvárda kezdte jobban, de Dybala újabb gólja lehűtötte a kedélyeket. Az argentin a párharc során már a negyedik gólját szerezte, amikor a Juve 2–0-ra elhúzott, a párharc második meccsét pedig végül 3–0-ra nyerte meg, ezáltal az Újpest kettős győzelemmel (3–2, 3–0) múlta felül a Kisvárdát.

Sebaj, vigasztaljon bennünket, hogy mindez nem a valóságban történt, továbbá az is, hogy Jelena Richárdnak időnként akadtak szép fellángolásai. És azok, akik játszottak valamint élőben követték a meccset, addig is otthon maradtak…


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló