Négy piros lap és kihagyott büntető

2019-09-06 19:04:38
VLA

Utánpótláshíradó: A felső korosztályos akadémiai csapataink szoros meccseket játszottak a Tarpával.

A hétvégi meccsdömpinget a hazai pályán fellépő U17-es és U19-es csapataink kezdték, ellenfelük az egyik megyebeli rivális, a Tarpa volt.

Előbb a kisebbek voltak soron, akik a múlt heti, kilencgólos győzelem után ezt a meccset is jól kezdték, korán vezetéshez jutottak. A várt jó folytatás azonban elmaradt, mert sorra maradtak ki a nagyobbnál nagyobb helyzetek. A meccs hajrájában aztán úgy tűnt, sikerült biztossá tenni a győzelmet, de a kétgólos vezetés után a vendégek szépíteni tudtak, így volt miért izgulni a végéig.

Mozgalmas meccset játszottak az U19-esek, akiknek a meccsén négyszer villant a piros lap (három kiállítást a tarpaiak gyűjtöttek be) és kimaradt egy büntető is. Utóbbi hazai részről, 2–3-as állásnál. Így nem sikerült egyenlíteni, és a mindhárom gólt szerző Dudics István vezérletével a vendégek elvitték a három pontot a Várkertből.


MLSZ U19 III. OSZTÁLY, 2. FORDULÓ

Várda LA–Tarpa SC 2–3 (1–2)

VLA: Kerekes D. – Nahirnij, Újvári, Révész Bálint, Kalii (Helesh), Martynuzzi, Tóth M., Medve, Illés G., Severnyov (Szabó Á.), Tóth R. Edző: Korolovszky György

Gól: Illés G., Tóth R. Kiállítva: Tóth M. (90.), illetve Lakatos J. (56.), Dolináj (87.), Kiss K. (90.)

Korolovszky György: – Rendkívül hektikus mérkőzés, négy kiállítással és kihagyott tizenegyessel. A hihetetlenül egyéni hibák vezettek a vereséghez. Ez az év ilyen lesz, de semmi baj, kiderül, hogy játékosaink közül kiben van potenciál és kiben nem.


MLSZ U17 III. OSZTÁLY, 2. FORDULÓ

Várda LA–Tarpa SC 2–1 (1–0)

VLA: Végső – Nyéki K., Kótai D. (Dolhai D.), Scsoka, Tintér, Kofel, Remenyiczki (Kótai S.), Khudan, Pataki I. (Cservenyák), Bokor, Czérna (Jene). Edző: Kovács János

Gól: Czérna, Pataki I.

Kovács János: – Bíztam a jó folytatásba, ehelyett kapkodó játékkal rukkoltunk elő. Ebben közrejátszott, hogy az előző hetihez képest alaposan kicserélődött a csapat a sok beteg miatt. A türelmetlenségünkből adódóan sok helyzetet kihagytunk, és nem tudtunk eredményesebbek lenni, saját magunk számára nehezítettük meg a mérkőzést.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló