Minden harmadik székre lehet majd ülni

2020-11-04 11:02:59
Kisvárda FC

A sportrendezvényekre vonatkozóan is szigorítások léptek életbe szerdától.

Magyarország kormánya a keddi kormányülésen a koronavírus-járvánnyal kapcsolatosan olyan szigorításokat léptetett életbe, amelyek a sportrendezvényeket is érintik. A kormány úgy döntött, a koronavírus-járvány miatt szerdától újra bevezeti a rendkívüli jogrendet, az Országgyűlést pedig arra kéri, hogy ezt a rendkívüli jogrendet 90 nappal hosszabbítsa meg.

Ennek megfelelően a sportrendezvényeken a nézőtéren minden harmadik széken lehet majd ülni, és a maszkhasználat is kötelező. A hatóságok minden rendezvényt ellenőrizni fognak, ha kell, pénzbírságot szabnak ki, és azokat a helyeket, ahol nem tartják be a szabályokat, azonnal bezárják. Magyarán, ha a hazai meccseinken szabálytalanságot tapasztalnak majd az ellenőrök, előfordulhat, hogy legközelebb majd zártkapus meccset kell játszanunk. Ezért kérünk minden szurkolónkat, hogy a következő Paks elleni hazai meccsünktől (november 20.) kezdődően fokozottan ügyeljenek a részletek betartására.

Ahogy azt a tavaszi korlátozások során is tapasztalhatták, elsőként a bérleteseké lesz a lehetőség, hogy ebben a helyzetben is bejussanak a mérkőzéseinkre. Mivel a bérletesek szempontjából akadnak zsúfoltabb szektorok, ezért azokon a helyeken új ültetési rendet vezetünk majd be, és minden meccs előtt előbb a bérlettulajdonosok vehetik majd át a 0 Ft-os jegyüket, a megmaradt helyeket pedig az előírásoknak megfelelően értékesítjük. Hogy mikortól kezdődhet a jegyek átvétele, arról külön tájékoztatjuk majd szurkolóinkat.

Kérjük a leírtak tudomásulvételét és a szabályok betartását!


A borítófotón: A lelátón valami hasonló lesz az ültetési rend, mint a májusi Újpest elleni mérkőzsen


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-01-23 14:30
OTP Bank Liga, 17. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Mol Fehérvár FC
3-0
1-0
Kisvárda Master Good
Kisvárda, Várkerti Stadion
2020-12-18 20:00
OTP Bank Liga, 16. forduló
Master Good
Kiemelt támogatónk