Miénk a forduló játékosa!

2019-08-27 07:43:31
Kisvárda FC

Két futballistánk két különböző fórumon is bekerült a legjobbak közé.

Ha jönnek a győzelmek, akkor jönnek az elismerések is. Ahogy a Honvéd elleni sikert (3–1) követően, úgy az Újpest legyőzése (2–0) után is ott vannak játékosaink a forduló válogatottjaiban.

Igen, válogatottjaiban, hiszen hagyományosan a Nemzeti Sport és a csakfoci.hu szakportál hirdeti ki a játéknap általa legjobbnak vélt csapatot. Ami utóbbit illeti, a csakfocinál újra azok a kisvárdai futballisták kerültek be az álomtizenegybe, akik egy hete, vagyis Cornel Ene és Gheorghe Grozav. A szövegesen is értékelő portál így indokolt.

Cornel Ene: Stabilitást adott a várdai védelemnek, az újpestiek nem tudták őt átjátszani. Földön és levegőben is magabiztos volt.

Gheorghe Grozav: A román csatár sokadszor bizonyítja, hogy az NB I egyik legjobb légiósa. Az első félidőben fejelt egy gólt, a másodikban pedig remekül tekert a bal alsóba. Az idei bajnokságban már öt találatnál jár.

A csakfoci.hu-nál így fest a negyedik forduló válogatottja: Kovácsik (Fehérvár) – Szolnoki (Puskás Akadémia), Ene (Kisvárda Master Good), Devecseri (Zalaegerszeg), Tamás K. (Zalaegerszeg) – Cseri T. (Mezőkövesd), Nagy D. (Mezőkövesd), Varga K. (DVSC), Radó (Zalaegerszeg) – Lanzafame (Bp. Honvéd), Grozav (Kisvárda Master Good). A forduló cseréje: Urblík (Puskás Akadémia). A forduló edzője: Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia).

A Nemzeti Sportnál is két román játékosunk került be a másik fórumon is kihirdetett tizeneggyel csaknem megegyező forduló válogatottjába, amely így fest: Kovácsik (Fehérvár) – Devecseri (Zalaegerszeg), Ene (Kisvárda Master Good), Tamás K. (Zalaegerszeg) – Urblík (Puskás Akadémia), Cseri T. (Mezőkövesd), Knezevic (Puskás Akadémia), Radó (Zalaegerszeg) – Grozav (Kisvárda Master Good), Lanzafame (Bp. Honvéd), Nagy D. (Mezőkövesd).

Az NS-nél a forduló játékosa cím Grozavé lett az alábbi indoklással: „Egymaga döntötte el az Újpest elleni bajnokit, két góljával már ötnél tart, s vezeti a góllövőlistát. Szombatonaz első gólját közelről fejelte Filip Pajovics kapujába, a második azonban élményszámba ment. Felipe kirúgását követően az újpesti Vincent Onovo válláról, illetve hátáról a földre pattant, ám Grozav abban a pillanatban ott termett, és 18 méterről gyönyörűen csavart a bal alsó sarokba.”

Várjuk a folytatást!


A fotón: Cornel Ene (balra) és Gheorghe Grozav is duplázott

Fotó: Nyulak Nikoletta


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló